18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Qatars landshold - Fodbold VM 2022

Opdateret
P Peter Rubek Nielsen
Jeg har en kandidatgrad i Journalistik fra Syddansk Universitet, hvor jeg blev færdiguddannet i sommeren 2018. Jeg har arbejdet for BetXpert siden januar 2020, hvor mine primære stofområder er sport og esport.

Jeg holder meget af begge, hvor især fodbold, cykling, badminton og tennis er favoritterne inden for sport. Jeg interesserer mig også afsindigt meget for esportsgrenen FIFA, som jeg også har lavet mange podcastudsendelser desangående for Mediano.

Twitter: peterubek
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Qatar

Fuldt kampprogram

Værtsnationen Qatar er havnet i en ret svær gruppe med Holland, Senegal og Ecuador.

Nedenfor kan du læse lidt mere om Qatar, mens du også kan finde odds på qatarernes VM, og som det fremgår af disse vil det være overraskende, hvis vi får Qatars landshold at se efter gruppespillet.

Qatar spiller åbningskamp mod Ecuador den 20. november klokken 17.00.

Odds på Qatar ved VM 2022

Qatar odds: Højeste odds Bookmaker
Qatar vinder VM 501,00
Qatar vinder Gruppe A 17,00
Qatar går videre fra gruppen 5,50

Odds er senest opdateret tirsdag den 15. november klokken 15.39.

Spil på Qatars VM hos bet365

Qatars landshold styrker

Qatars spillere er vant til at spille i det qatarske klima, da alle spillerne i truppen spiller i den hjemlige liga. Det kan vise sig at være en styrke, og det kan hjemmebanefordelen selvfølgelig også. De senere år har flere profilerede stjerner som Michael Laudrup, Xavi og Gianfranco Zola været forbi Qatar for at træne qatarske mandskaber, og den fodboldviden de har delt ud, har givetvis også rykket på niveauet hos Qatar, der vandt de asiatiske mesterskaber i 2019. I finalen slog de Japan med 3-1. Spanske Félix Sanchéz var manden bag triumfen, og Sanchéz kom til som landstræner for Qatar i 2017. Han har en fortid som ungdomstræner i FC Barcelona, men siden 2006 har han været i Qatar i forskellige funktioner.

Qatars landshold svagheder

Qatars overordnede svaghed er ganske enkelt, at der mangler kvalitet på holdet. De skal være glade, hvis de kan hente en sejr eller et par point i gruppen ved deres første VM nogensinde. Bedste chance er formentlig i åbningskampen den 20. november mod Ecuador. 

Qatar i VM

Qatar deltager ved VM qua deres værtsskab, som de har landet på korrupt vis ved at bestikke sig til det, så deres vej til VM begyndte allerede tilbage i 2010, da de i kvalifikationerne til VM-slutrunderne i Brasilien i 2014 og Rusland i 2018 ikke var i nærheden af at kvalificere sig. 

Så det er ren og skær korruption, der har sikret Qatar en deltagelse samt værtsskab ved VM i fodbold 2022.

Qatars VM-historik

Qatar er med ved VM for første gang nogensinde, og den deltagelse har de som nævnt købt sig til. Qatar er arealmæssigt mindre end Jylland og er ikke en stor fodboldnation overhovedet. 

Qatar spillede sin første landskamp i 1970, hvor de tabte til Bahrain, og siden da har de tabt mange gange. Sidste år mødte de lande som Portugal, Serbien og Irland ad to omgange i forberedelserne til VM, og her tabte de komfortabelt til alle tre lande, men i den første kamp mod Irland fik de faktisk 1-1. 

Vis Qatars trup

Kommentarer

Feedback