VM i fodbold er som bekendt verdens største sportsbegivenhed, og derfor har bookmakerne i Danmark stor fokus på slutrunden, hvor de tilbyder en nye kunder VM bonusser. Vi har samlet velkomstbonusser til VM  2018 her, hvor der over 10.000 kroner i VM bonus hos bookmakerne.. 

Endelig er et dansk landshold med til en fodboldslutrunde, og det kan mærkes på interessen alle steder fra. Bookmakerne har allerede mange odds på VM 2018, og de har også mange bonusser til VM i fodbold. Derfor kan man se frem til at nyde kampene mellem verdens bedste fodboldhold sammen med en VM bonus, der forøger ens værdi som spiller.

I denne artikel tager vi et nærmere kig på de forskellige former for VM velkomstbonusser til nye kunder samt, hvad man skal holde sig for øje, når man bruger en VM 2018 bonus hos en online bookmaker. 

Læs VM 2018-kamprogrammet her

VM bonusser: Op til 10.100 kroner til nye kunder

Bemærk, at de mange VM bonusser lagt sammen faktisk giver 10.450 kroner. Men fordi det kun er muligt at få en af de to Betfair-bonusser, så har vi trukket Spillebørs-bonussen på 350 kroner fra.

Høst 10.100 kroner - og få en komplet oversigt over alle bonusser her.

 Bookmaker  Bonus  Omsætningskrav Links 
Cashpoint

100% op til 2.000 DKK

3x indbetaling & bonus
@ odds 1,60
Hent bonus Mere info
Unibet

100% op til 1.500 DKK

3x indbetaling & bonus
@ odds 1,40
Hent bonus Mere info
Bet365

Flot velkomstbonus

18+, Regler og vilkår gælder
Se detaljer hos Bet365 Hent bonus Mere info
NordicBet

600 DKK risikofrie spil

1x indskud
@ odds 1,50
Hent bonus Mere info
Danske Spil - Oddset

100% op til 500 DKK

6x bonus
@ odds 1,50
Hent bonus Mere info
888sport

100% op til 1.000 DKK

10x indbetaling
@ odds 1,50
Hent bonus Mere info
bwin

100% op til 1.000 DKK

10x indbetaling

@ odds 1,70

Hent bonus Mere info
LeoVegas

1.000 DKK Freebet

1xindskud
@ odds 1,80
Hent bonus Mere info
Jetbull

100% op til 1.000 DKK

10x indbetaling & bonus
@ odds 1,80
Hent bonus Mere info
Betfair Sportsbook

1.000 DKK Freebet

2,5x indbetaling
@ odds 1,50
Hent bonus Mere info
Betsafe

100% op til 500 DKK

18+, Regler og vilkår gælder
4x indbetaling & bonus
@ odds 1,50
Hent bonus Mere info
Betfair

350 DKK Freebet

1x bonus
@ odds 1,01
Hent bonus Mere info

Vær opmærksom på, at Betsafe og Nordicbet* begge er ejet af Betsson Group, og at de slår hårdt ned på bonusmisbrug. Det kan du læse mere om her. 

Læs analyse af Danmarks hold til VM i fodbold her

VM 2018 bonus

For at kunne udnytte disse forskellige tilbud og VM bonusser kræver det, at man har en konto hos en online bookmaker. Det er nemlig hos de online spiludbydere, at man finder den helt store VM bonus. Forud for slutrunden og under kan man uden tvivl hente sig en stor VM 2018 bonus. Denne får man ved at oprette en konto hos en bookmaker og herefter indbetale penge, hvilket også kaldes for en indbetalingsbonus. Vi har samlet de bedste VM indbetalingsbonusser øverst i historien.

Det foregår typisk sådan, at man får sin VM bonus ved, at bookmakeren fordobler eller måske endda tredobler ens første indskud. Typisk vil bookmakeren reklamere med, at bonussen gælder op til for eksempel 1.000 kroner. I så fald får man 1.000 kroner i bonus, hvis man selv indsætter 1.000 kroner. Man kan faktisk sige, at man selv bestemmer størrelsen af ens bonus, da bookmakerne ofte giver bonus på indskud til helt ned til omkring 100 kroner. Dermed kan alle få sig en god VM 2018 bonus uanset størrelsen på deres pengepunge. 

Se odds på alle Danmarks kampe og Danmarks VM-gruppe her

VM 2018 tilbud

Under selve slutrunden plejer der at komme en masse såkaldte leaderboard-konkurrencer. I disse samler man point sammen på den ene eller anden måde, og det gælder naturligvis om at få flere end de andre deltagere. Dette kan for eksempel være ved at ramme så høje odds eller få så mange vinderkuponer som muligt. Kun bookmakernes fantasi sætter grænser, og den er som regel enorm.

Man må også regne med, at man kan gå ud og hente en lang række VM freebets. Nogle bookmakere benytter sig oftere end andre af freebets, men de findes hos set alle danske bookmakere. Et freebet er, som navnet afslører, naturligvis et gratis væddemål, hvor man får dækket et eventuelt tab. Det er ofte tilfældet, at man skal spille et vist beløb af sine egne penge for at optjene et freebet. 

Når man får et VM freebet, hvad enten det er prematch eller live, bør man altid overveje, hvordan det skal bruges. Freebets er gode til at skaffe ekstra kroner til kontoen, men de er sjældent helt gratis. Derfor skal man også sørge for ikke at spilde dem. Man skal stadig gøre sit hjemmearbejde ligesom med alle andre spil, og man skal stadig sørge for at finde værdien. Gør man dette, kan man virkelig få boostet sin bankroll med de mange VM freebets. 

Læs altid regler og vilkår

Et kendt engelsk ordsprog siger, omskrevet til dansk, at gratis frokoster ikke findes. Dette er til dels også tilfældet indenfor bettingverden. Ofte skal man selv smide nogle af sine hårdt tjente kroner på bordet før, man kan få sin VM bonus. Derfor er det også vigtigt, at man altid ved præcis, hvad man går ind til, når man deltager i kampagner og promotions. Denne viden får man ved at læse kampagnen eller tilbudets regler og vilkår, før man deltager. 

Regler og vilkår kan også betegnes som det med småt. Det er nemlig her, bookmakerne gemmer de lidt mindre morsomme detaljer væk. Dette kan for eksempel være gennemspilskrav, bonusbetingelser og lignende. Det kan virke kedeligt at skulle bruge tid på at læse den slags ting i gennem, men det kan godt betale sig. Som regel tager det heller ikke mere end få øjeblikke at danne sig et overblik.

Især gennemspilskrav, også ofte betegnet som omsætningskrav, er vigtig, da disse hører nemlig med til stort set alle VM tilbud. Gennemspilskrav betegner, hvor mange gange man skal spille en bonus eller en gevinst igennem før, man kan vælge at udbetale pengene. Dette har man som regel en bestemt periode til at gøre. Når man ikke at omsætte sin bonus, inden perioden er slut, vil den forfalde. 

Der er typisk lavere gennemspilskrav til en gevinst fra et freebet end til en decideret indbetalingsbonus. 

VM bonus og tilbud på BetXpert

Som altid kommer BetXpert naturligvis til at holde fingeren på pulsen, hvad angår VM kampagner og bookmakertilbud. Her kan du løbende blive opdateret med det seneste VM tilbud og finde din næste VM bonus, når du skal ud og spille på VM i Rusland. 

Du finder alle nyhederne på forsiden af siden. Derudover vil du på BetXpert også kunne finde en udførlig optakt til VM samt tips og optakter til kampene. Dermed sørger vi altid for, at du er klædt på, når du skal oddse på VM.