18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Kampprogram for VM i fodbold 2022

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

Nedenfor kan du se det komplette kampprogram for VM fodbold 2026 i Qatar. 

VM-odds hos Bet365

Åbningskampen står mellem værtsnationen Qatar og Ecuador, og det opgør spilles søndag den 20. november klokken 17.00 på Al Bayt Stadium i Al Khor. Danmark indleder slutrunden mod Tunesien den 22. november, og du kan se det fulde danske VM-kampprogram ved at scrolle ned. Her har vi listet Danmarks tre gruppekampe i en tabel. Forhåbentlig bliver det til mere end tre kampe for Hjulmands mandskab i Qatar. 

Alle kampe ved VM i fodbold 2026

VM i fodbold finder sted fra 20. november - 18. december 2022. I vores kampprogram kan du finde samtlige VM-kampe, og du kan se datoer og tidspunkter for alle VM 2022-kampene herunder også. 

Denne guide kan dermed fungere som en fin kalender for dig under slutrunden, og vi kommer til løbende at opdatere kampprogrammet helt frem til finalen ved VM 2022. 

Dagens VM kampe

Tidspunkt Kamp Stadium
17. december klokken 16:00 Kroatien - Marokko Doha
18. december klokken 16:00 Argentina - Frankrig Lusail

Se alle dagens fodbold kampe.

Danmarks VM-kampe 

Danmark er garanteret tre kampe ved VM i Qatar, men forhåbentlig bliver det til en lille håndfuld mere end det. Christian Eriksen og resten af de danske drenge bør have klassen til at gå videre fra Gruppe D, og du kan nedenfor få et overblik over, hvornår du skal sidde klar foran skærmen, så du kan se Danmark ved VM i fodbold 2022.

Tidspunkt Kamp TV-kanal Resultat
22. november klokken 14.00 Danmark - Tunesien DR1/DRTV 0-0
26. november klokken 17.00 Frankrig - Danmark TV 2/TV 2 Play 2-1
30. november klokken 16.00 Australien - Danmark DR1/DRTV 1-0

Danmark gik desværre ikke videre fra gruppen, hvorfor der ikke bliver flere danske kampe at berette om. 

De største kampe ved VM 2022

Vi er gået ind i de afgørende VM kvartfinaler. Det betyder, at de store kampe ved VM 2022 efterhånden kommer i hobetal; der er ikke længere "små" kampe tilbage. 

Det er nu, det for alvor spidser til, og at fårene skal skilles fra buggene. Hvem har, hvad der skal til, og hvem må rejse skuffet hjem? Det finder vi meget snart ud af, når knald-eller-fald-kampene fortsætter her i weekenden 9. til 10. december. 

Af de fire kvartfinaler er det nok opgøret England - Frankrig, som de fleste vil udpege som det allerstørste. Her er tale om to stormagter, som krydser klinger; kun én af dem kan komme i semifinalen og dermed bevare håbet om at vinde turneringen. 

Brasilien, bookmakernes favorit, møder Kroatien. Balkanlandet kan godt yde de bedste hold modstand, men mon ikke sydamerikanerne viser sig en tand for stærke. Eller hvad?

Herudover har vi også opgørene Marokko - Portugal og Holland - Argentina. Du kan se oppe i oversigten, hvornår de fire kampe finder sted. 

Feedback