18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM 2022 - tips, spilforslag og ekspertanalyser

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre

VM i fodbold 2022 finder sted i november og december for første gang nogensinde. Det er dermed yderst tvivlsomt, om vi vil se de danske fans fylde gadebilledet, som vi så det ved EM i fjor, der for Danmark var en succesfuld slutrunde med semifinaledeltagelse. 

På BetXpert kommer vi til at dække slutrunden. Det gør vi blandt andet med både optakter og spilforslag til VM 2022. Så hvis du leder efter de bedste VM tips til VM i fodbold 2022, så kan det anbefales at holde godt øje med siden her, hvor du vil få et overblik over vores eksperters bedste spiltips. 

VM i fodbold 2022 betting tips

Er du på udkig efter spilforslag til VM 2022, så er det bare at scrolle lidt op på denne side, og så kan du se samtlige VM tips fra vores solide ekspertpanel, der har leveret overskud på overskud i 2022.

BetXperts VM 2022 spilforslag kommer til at dække hele paletten. Så længe, der er værdi i de udbudte spil, kan de findes på BetXpert. Ingen spil er for underlige eller ubetydelige, hvis ekspertpanelet vurderer, at de indeholder værdi.

Følg VM tips på de rigtige tidspunkter

Det er desværre ikke nok blot at have flere forskellige bookmakerkonti. Odds er en af de mest dynamiske investeringer, da selv små nyheder kan få hele markedet til at rykke sig markant. Derfor gælder det også om altid at være opmærksom inden, man spiller. Det kan for eksempel ske, at en ekspert lægger et spil ud, men få timer senere er værdien væk, da oddset er faldet.

Jo hurtigere man får spillet de udlagte VM tips, jo større er chancen også for, at man får spillet til det bedst mulige odds. For altid at skaffe sig de bedste forudsætninger bør man abonnere på de forskellige VM spileksperters tips. Dette kan man gøre på e-mail, hvormed man altså bliver gjort opmærksom, hver gang der kommer nye spil online. Dermed kan man altid nå at følge de mange VM spilforslag inden, oddsene bliver slashet og falder.

BetXpert har alle dage været fortalere for valuebetting, og derfor gælder det altså altid om at basere sine spil på værdi. Det kan godt være, at en ekspert har udlagt et bestemt spil, men hvis oddset er faldet, og værdien dermed er væk, skal man holde sig fra spillet. Beslutter man sig for at spille det, bliver det nemlig til minusværdi, hvilket på sigt skaber røde tal og underskud.

En berømt læresætning siger, at de vundne spil skal dække for de tabte. Hvis man konsekvent får for lidt tilbage, når man vinder, er dette naturligvis umuligt. Dermed ender man også med underskud i stedet for overskud.

Kom med dine egne VM spilforslag

BetXpert pryder sig af at have nogle af Danmarks dygtigste og mest vidende læsere og brugere. Derfor hører vi også meget gerne fra jer under VM i Qatar. Der er ingen tvivl om, at ekspertpanelet ikke kan finde samtlige værdispil under slutrunden, og derfor håber vi på, at læserne byder ind med deres egne VM tips, analyser og betragtninger.

Alle brugere hos BetXpert har mulighed for at oprette såkaldte brugertips. Her kan man dele sit VM spil med resten af de mange læsere og dermed inspirere hinanden. Der er ingen tvivl om, at der sidder rigtig mange dygtige spillere rundt omkring i Danmark. Ved at oprette VM 2022 spilforslag kan man dele siden viden og guldkorn med andre. På den måde kan man hjælpe andre brugere med at skabe overskud, imens man også kan sikre sig brugbar feedback til sin egen betting. Brugertips kan altså også være med til at udvikle en selv som spiller, imens det naturligvis også ofte skaber grobund for gode diskussioner.

Derudover opfordrer vi også på det varmeste alle brugerne til at deltage i de mange debatter under slutrunden. En af BetXperts absolut største styrker er de vidende brugere, der alle har meget at byde ind med. Ved du noget, der ikke umiddelbart er at finde i et VM spilforslag, så skriv det. Det kan være, at du er faldet over noget, som eksperten eller de andre læsere endnu ikke er stødt på. Al information er god information, også selvom det umiddelbart går imod et VM tip. Gennem diskussionerne og vidensudvekslingen i forummet er der ofte kommet rigtig mange gode spil frem.

Du kan her læse samtlige de 10 bedste spilforslag til VM 2022.

Feedback