18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM i fodbold 2022 i tv: Kanaler og sendeplan

Opdateret
Nicolai J.Ekspert Nicolai J.
Tekstforfatter og redaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017, hvor jeg begyndte min iGaming-karriere hos den maltesiske spilvirksomhed, Aspire Global. Derfra gik turen til affiliate-virksomheden Game Lounge, hvor jeg arbejdede som tekstforfatter i omkring 5 år, før jeg begyndte hos BetXpert (Raketech Limited) i 2024. Mit ekspertområde er Premier League-fodbold, men jeg har også interesse for golf, tennis og håndbold.
Vis mere
Vis mindre

VM 2022 i Qatar er lige på trapperne, og den første kamp spilles den 20. november mellem værtsnationen Qatar og Ecuador klokken 17.00 på denne dato.

I denne guide kan du blive klogere på, hvor du kan se fodbold VM 2022 i tv. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Fodbold VM i tv

Hvor ser man VM i Qatar på dansk tv, tænker du måske? Du får svaret i denne BetXpert tv guide. Du kan se VM i fodbold 2022 på TV 2 og DR, der begge har rettighederne til at vise direkte billede fra VM-slutrundens mange kampe. Du kan også se VM-fodbold på DRTV og TV 2 Play, og der vil også blive vist kampe på TV 2 Sport, TV 2 Sport X og DR2. 

Du kan se det komplette kampprogram til VM 2022 i fodbold lige herunder, og her kan du også se VM-fodbold kanaler og altså dermed sendeplanen for VM 2022. Danmark indleder VM i Qatar den 22. november mod Tunesien, og den kamp kan du se direkte på DR1, så hvis du har tænkt dig at se VM i Qatar, så kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen ved den 22. november klokken 14.00, hvor Danmark går på banen mod Tunesien. 

En lille håndfuld dage senere skal der igen sættes kryds i kalenderen. Det skal der helt præcist den 26. november, hvor Danmark møder de forsvarende verdensmestre fra Frankrig i den på papiret klart sværeste kamp i gruppen. Den kamp kan du se direkte på TV 2, og der er kampstart klokken 17.00. Den 30. november skal du også notere i kalenderen, hvis du ønsker at se Danmarks VM-kampe. Her gælder det den sidste gruppekamp mod Australien, og den kamp starter klokken 16.00 og kan ses direkte på DR1. 

Hvis Danmark spiller sig videre fra gruppen, så er det TV 2, der viser den eventuelle ottendedelsfinale, og hvis Danmark går i kvartfinalen som ved VM i 1998, så er det DR1, der kommer til at vise direkte billeder fra den kamp. 

Sendeplan til fodbold VM 2022

Du kan se den komplette sendeplan herover, og vi vil opdatere den løbende frem mod og under VM, skulle der ske ændringer i TV-sendeplanen.

Både DR og TV 2 sender stærke hold af sted for at dække slutrunden, så du som seer bliver klædt godt på og forhåbentlig kan blive klogere på den. Det er i høj grad en udskældt og korrupt slutrunde, der venter i Qatar, så du kan formentlig forvente en kritisk dækning fra begge danske tv-hold med rettigheder til VM. Danmarks sorte landsholdstrøje ved VM er også en symbolsk en af slagsen. Den skal nemlig ses som et sørgebind for de mange migrantarbejdere, der har mistet livet under opførelsen af VM-stadionerne.

Der er VM-kampe klokken 11.00, 14.00, 16.00 eller 17.00 samt klokken 20.00 under gruppespillet, og det er vigtigt at understrege, at de angivne tidspunkter er i dansk tid. Når sidste runde af gruppespillet afvikles, vil der stadig være fire kampe dagligt, men her vil to af kampene blive spillet på samme tid. Kl. 11.00 og VM fodbold i tv? Dette tænker du så måske, men den er god nok. I alt fem gruppekampe skal spilles på dette tidlige tidspunkt. 

Det er altså også denne side, du med fordel kan besøge, så du dermed er sikret et godt overblik over, hvad der er på VM-fodboldmenuen hver dag under slutrunden. 

Ofte stillede spørgsmål 

Hvem sender VM i fodbold 2022?

I Danmark er det DR og TV 2, der viser VM i fodbold fra Qatar. 

Hvornår er der VM i fodbold 2022?

VM i fodbold løber af stablen fra den 20. november og frem til den 18. december.

Hvilke kanaler viser VM i fodbold 2022?

Du kan se VM i Qatar på disse fodboldkanaler: DR1, TV 2, DR2, TV 2 Sport og TV 2 Sport X. 

Hvor kan man se Danmarks VM-kampe på tv?

Danmarks kampe til VM kan ses på både DR1 og TV 2 samt DRTV og TV 2 Play. Du kan med fordel tjekke denne side for at se, hvilken kanal der viser den givne kamp med dansk deltagelse.

Er der VM fodbold livestream?

Hvis du spekulerer over, om det er muligt at stream VM fodbold, så kan du få svaret her: Ja, det er muligt at livestream VM i fodbold 2022. Dette kan du gøre på DRTV og TV 2 Play. 

Kan man se VM i fodbold gratis?

Du skal have adgang til både DR og TV 2 for at kunne se VM i fodbold. DRTV har du adgang til via din licens, som du automatisk betaler via skat, mens TV 2 kræver adgang via enten abonnement hos en tv-udbyder eller deres streamingtjeneste TV 2 Play. Du kan læse mere om livestreaming af VM i fodbold 2022

Feedback