18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

VM i fodbold 2026: Optakt til slutrunden - Brasilien - Analyse

Opdateret
Simon Henneberg Simon Henneberg
Hej

Jeg er uddannet journalist fra Aarhus Universitet anno sommeren 2019. Jeg har været ansat som journalist på BetXpert siden 9. december 2019.

Jeg går meget op i sport, hvor især fodbold er min store passion. Jeg har to-tre hold, som jeg følger (nogle af dem tættere end andre) foruden landsholdet. Og apropos landsholdet: Alle kampe skal ses. Selv en venskabskamp mod San Marino er sexet nok til mig.

De andre sportsgrene følger jeg mest på overskriftniveau. Dog er jeg fast seer foran fjernsynet, når der er landsholdshåndbold og Tour de France. Sidstnævnte er indbegrebet af sol og sommer og gode (barndoms)minder for mig.

Har spillet på oddset, siden jeg gik i 7. eller 8. klasse.

Mail: [email protected]
Twitter: Simon Henneberg (jeg lægger fra tid til anden mit "Dagens spilforslag" op.
Vis mere
Vis mindre

Kampprogram, Brasilien

Fuldt kampprogram

Brasilien er i gruppe G sammen med Schweiz, Cameroun og Serbien. En svær gruppe, men det er selvfølgelig en gruppe, som favoritterne fra Brasilien skal gå videre fra. 

Brasilien odds Højeste odds Bookmaker
Brasilien vinder VM 5,00
Brasilien vinder Gruppe G 1,36
Brasilien går videre fra gruppen 1,12

OBS: Odds på Brasiliens VM er fra tirsdag den 15. november klokken 17.05. 

 

Spil på Brasiliens VM hos Tipwin

OBS: Denne tekst opdateres løbende frem mod VM.

Brasiliens styrker

Én af Brasiliens helt store styrker er, at de har en overflod af gode spillere at vælge imellem; et ocean af teknisk begavede spillere, der vil gå direkte ind i startopstillingen på rigtig mange andre landshold. Det er da heller ikke mindst derfor, at Brasilien er favoritter til at vinde VM 2022. 

Hertil kommer også, at den formodede startellever har en rigtig fin alder og kombination af unge og erfarne spillere. Centerforsvarer Thiago Silva stikker med sine 38 år dog lidt ud. Herudover er der primært tale om 25-30-årige spillere, der er på toppen af deres karriere. 

Særligt offensiven er berømt og berygtet verden over, men de defensive kræfter fejler bestemt heller ikke noget. 

Brasiliens svagheder

Skal man partout finde et hår i suppen hos Brasilien, kunne det være på angriberpositionen. Navnemæssigt er de fint besat, men det er et problem, at førsteangriber Gabriel Jesus slet ikke fandt målet i VM-kvalifikationen. Angriberen har ikke scoret i sine seneste 13 landskampe. 

Det skal dog med, at han i sommertransfervinduet skiftede fra Manchester City til Arsenal. Her er han kommet godt fra land med fire mål og tre assister i syv Premier League-kampe. Måske dette kan smitte af på landsholdet, hvor det p.t. er blevet til 19 mål i 56 kampe. 

De mest oplagte alternativer er Richarlison og Roberto Firmino. Richarlison har en flot landsholdsstatistik med 14 mål og seks assister i 36 kampe. Han har dog primært optrådt på kanterne og kun en smule som centerangriber. 

Roberto Firmino har ikke været flyvende for Liverpool i et godt stykke tid, og målene på landsholdet hober sig heller ikke hob i en overflod. Ét mål i de seneste otte optrædener er det blevet til. Dette på et Brasilien-hold, der kvalificerede sig til VM i suveræn stil, og som nåede til finalen i Copa América. 

Når man ser på Brasiliens samlede styrke, efterlader angriberpladsen en smule at ønske sig.

Vejen til VM 2022

Brasilien gik ubesejret igennem VM-kvalifikationen. Det må siges at være meget imponerende mod stærke modstandere som Argentina, Colombia, Chile og Uruguay. Resultater som 4-1 hjemme mod Uruguay, 4-0 hjemme over Paraguay, 4-0 hjemme over Chile og 4-0 ude over Bolivia taler alle deres tydelige sprog om Brasiliens styrke.

Udekampen mod Argentina blev aflyst og bliver aldrig spillet. Hjemme mod Argentina blev det 0-0. 

Brasiliens VM-historik

”A Seleção” er historiens mest succesfulde VM-nation. Fem gange har sambalandet vundet, hvilket er én gang mere end Tyskland og Italien. 

Seneste VM-titel kom tilbage i 2002 i Japan og Sydkorea. Herudover vandt man i 1958 i Sverige, 1962 i Chile, 1970 i Mexico og i 1994 i USA. 

Kommentarer

Feedback