18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RC Lens - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, RC Lens

Fuldt kampprogram

Lens, med Franck Haise ved roret, opnåede en sensationel bedrift i foråret, da de længe udfordrede PSG om ligatitlen, men til sidst endte på andenpladsen. Det var holdets bedste placering i over 20 år i Ligue 1. Succesen gik selvfølgelig ikke ubemærket hen, og nu har de mistet tre vigtige tandhjul: anfører Fofana til Saudi-Arabien, Onana til Besiktas og den store målscorer Openda til RB Leipzig.  Den nye Diouf fra Basel skal sikre midtbanen efter Fofana. Lens har et meget fanatisk hjemmepublikum oppe i det nordlige Frankrig, og det bliver meget interessant at se, hvad holdet kan gøre i Champions League 2023/24.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på RC Lens i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Lens i Champions League 2023/24.

Lens odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,50 2,50
Vinder Champions League 201
Når finalen 67

 Styrker 

I sidste sæson var Lens en meget stærk holdmaskine, men nu er de største stjerner Fofana og Openda væk. Det betyder, at de stadig må forlade sig på kollektivet. Der er dog et par spillere, der skiller sig ud her: midterforsvarerne Danso og Medina, og midtbanespillerne Frankowski, Samed og Costa. Meget af kernen fra sidste år ser ud til at være tilbage, og det er en stor fordel for dette hold, der sandsynligvis kan kæmpe om en andenplads i gruppen, hvis de fortsætter deres gode form.  

Svagheder 

Det er altid svært for et hold, der har mistet sin store stjerne og målscorer. I Lens' tilfælde vil Openda være meget svær at erstatte. Han har potentialet til at score mange mål i CL for sin nye klub Leipzig. Vi kan ikke se, at der er nogen anden rigtig skarp målscorer i Lens' trup, og holdet kan få problemer med at score i CL. Medmindre et uventet navn blomstrer op og begynder at producere mål i Opendas fravær.  

Fakta og historie 

Lens har kun deltaget i Champions League ved to tidligere lejligheder: 1998/99 og 2002/03. Begge gange er det endt i gruppespillet. Deres bedste resultat i Europa Cuppen er en semifinaleplads i UEFA Cuppen fra 1999/00. 

Kommentarer

Feedback