18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Champions League 2023/24

Opdateret
Frank PilantraEkspert Frank Pilantra
Oddsnørd og tidligere arbejdet i spillebranchen. Følger industrinyheder og udviklingen på det danske spillemarked tæt.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Manchester United

Fuldt kampprogram

Ten Hag førte til sidst Manchester United til en ret komfortabel tredjeplads i Premier League i sin første sæson i spidsen for Old Trafford. Rashford blomstrede igen under den nye managers vinger. De Gea har forladt klubben efter lang og tro tjeneste, og han er erstattet af Onana fra Inter. Mount er hentet ind fra Chelsea og kan formentlig finde formen igen hos Man United. Ellers har de sendt en masse kød af sted i løbet af sommeren, inklusive Elanga til Nottingham. Spørgsmålet er, hvor klar Ten Hags holdopbygning er til at konkurrere med de bedste hold i Champions League i 2023/24? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Manchester United i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Manchester United i Champions League 2023/24.

Manchester United odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 2,20 1,61
Premier League-finale (Ja/Nej) 4,50 1,18
Vinder Champions League 41
Når finalen 17
Engelsk hold vinder 1,90

Styrker 

Holdet sprudlede ikke altid i sidste sæson, men det så alligevel ud til, at Ten Hag formåede at få spillerne til at blive mere sammentømrede og stabile sammen, som sæsonen skred frem. Varane og Martinez er et godt midterforsvar, så længe de er skadesfri og kan spille på samme tid, Shaw fandt tilbage til bedre form, på midten er Bruno og Casemiro utroligt vigtige. Oppe foran var Rashford fænomenal, og der er besparelser i Anthony og Sancho.  

Svagheder 

På trods af Rashfords fine form og målscorerrekord i sidste sæson, kæmpede holdet en del offensivt. I PL scorede de betydeligt færre mål end deres topkonkurrenter. Her er det nok vigtigt, at flere spillere stepper op og begynder at levere, ellers risikerer man at blive for afhængig af Rashford. I så fald vil de bedste holds forsvarsspillere kunne håndtere Rashford, hvis der ikke er andre rigtig gode offensive trusler i holdets offensiv.  

Fakta og historie 

Klubben har en lang og succesfuld historie i Europa Cuppen og Champions League. Europa Cuppen blev vundet i 1968, og CL blev vundet i både 1999 og 2008. Manchester United har også tabt to Champions League-finaler i nyere tid: 2009 og 2011. 

Kommentarer

Feedback