18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Madrid - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Real Madrid

Fuldt kampprogram

Ancelottis Real Madrid ser ud til at være midt i et generationsskifte i øjeblikket. Benzema, Asenio og Hazard har forladt klubben i løbet af sommeren, mens Kroos og Modric er ved at afslutte deres sidste sæsoner i klubben. Der er blevet brugt mange penge på Bellingham, som vil tage hans plads direkte på midtbanen, men det store spørgsmål er, hvem der vil overtage Benzemas målscoringspligt i Champions League 2023/24, bortset fra stjernespilleren Vinicius Junior.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Real Madrid i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Real Madrid i Champions League 2023/24.

Real Madrid CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,02 19
Vinder Champions League 7,00
Når finalen 4,00
Hold fra Spanien vinder 4,00

Styrker 

Vinicius Junior er naturligvis et stort aktiv at have på sit hold, og det samme er Courtois i målet, men vi har svært ved at se, hvor mange fantastiske midtbanespillere Real kan stille med i næste sæson. Modric og Kroos ser fortsat ud til at have høj klasse, Valverde går fra klarhed til klarhed, Tchouameni brød igennem sidste år, og til denne midtbane har de skrevet kontrakt med verdens største midtbanetalent i Bellingham. Store luksusproblemer for Ancelotti i forhold til, hvilke midtbanespillere han vil være tvunget til at bænke hver kamp.  

Svagheder 

Som vi nævnte i indledningen, kan holdet få problemer med at erstatte Benzema, uden ham kan de bedste hold skifte mere fokus til at isolere den strålende Vinicius Junior på venstrekanten. Der er risiko for, at Rodrygo og Vini Jr kommer til at bære for meget offensivt, hvis man ikke finder en god erstatning for Benzema.  

Fakta og historie 

Real Madrid er den mest succesfulde klub i Champions League-historien med hele 14 sejre. Det er en utrolig rekord, og ingen andre klubber er rigtig tæt på klubben, når vi taler om europæisk klubfodbolds største giganter. 

Kommentarer

Feedback