18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, RB Leipzig

Fuldt kampprogram

Emil Forsberg var med til at vinde en pokaltitel med sit Leipzig-hold i foråret. Ellers kører klubben business as usual. De plukker guldkornene fra de mindre klubber og sælger dem derefter videre til de største klubber. Denne sommer er Laimer taget til Bayern, Nkunku til Chelsea og Szoboszlai til Liverpool.  De har tilføjet yngre spændende talenter til deres trup: lån af Simons og Carvalho fra henholdsvis PSG og Liverpool. Sesko og Seiwald fra Red Bull Salzburg. Og den største rekruttering Openda fra Lens. Dette burde være nok til at gå videre fra gruppen i Champions League 2023/24, spørgsmålet er, om de kan gå længere end det? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på RB Leipzig i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for RB Leipzig i Champions League 2023/24.

RB Leipzig odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,04 13,00
Vinder Champions League 67
Når finalen 26
Hold fra Tyskland vinder 4,50

Styrker 

Offensivt har træner Röse mange muligheder på trods af, at han har mistet et par vigtige offensive spillere fra sidste år. Forsberg, Kampl og Poulsen giver erfaring. Så er der Werner, Dani Olmo og den nye Baumgartner. Læg dertil Openda, Simons, Sesko og Carvalho. Der er altså et utroligt udvalg af kompetente spillere at vælge imellem. Luksusproblem for Röse at forsøge at finde den rigtige kombination af spillere, som han kan vise i sin startellever.  

Svagheder 

Holdets forsvar var langt fra vandtæt i sidste sæson, og nu er den bedste midterforsvarer Gvardiol tabt til Man City. De skal forstærke sig, inden transfervinduet lukker, men at finde en direkte erstatning for Gvardiols kvaliteter er stort set umuligt. Röse bliver nødt til at finde en måde at stabilisere holdets forsvar på, inden CL-gruppespillet starter, ellers risikerer de at få store problemer med mange holds angrebsspil i efteråret.  

Fakta og historie 

RB Leipzig har ikke en lang historie med deltagelse i Champions League. De fik deres debut så sent som i 2017. I sæsonen 2019/20 opnåede de deres hidtil bedste resultat, da de nåede semifinalen. En gang i semifinalen var PSG for svær, og de tabte 0-3. 

Kommentarer

Feedback