18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Galatasaray - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Galatasaray

Fuldt kampprogram

Istanbul-holdet er tilbage i CL-gruppespillet for første gang siden 2019/20-sæsonen. De har nogle meget store navne i truppen, og fansene håber nok på avancement fra gruppespillet i Champions League 2023/24. De største navne, der blev hentet i løbet af sommeren, er Icardi fra PSG, Ziyech fra Chelsea og Zaha fra Crystal Palace. Andre bemærkelsesværdige navne i truppen er belgiske Mertens og portugisiske Sergio Oliveira. Der er bestemt mangel på star power i denne udgave af Galatasaray. 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Galatasaray i Champions League 2023/24 

Galatasaray odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,72 2,00
Vinder Champions League 251
Når finalen 81

Styrker 

Store navne findes, og nu er det selvfølgelig vigtigt, at disse herrer præsterer på et niveau, der matcher det, de får i lønningsposen hver måned. Angrebstrioen Mertens, Icardi og Zaha bør volde de fleste forsvar på dette niveau store problemer. Truppen ser rigtig god ud, hvis man ser på midtbanen og angrebet. Også i målet har holdet den meget erfarne målmand Muslera fra Uruguay. 

Svagheder 

Holdet lukkede få mål ind, da de vandt ligaen i sidste sæson. Men vi stiller stadig spørgsmålstegn ved holdets defensiv, og at de synes at have for meget offensiv balance i deres holdopbygning. Vi tror, at de kan indkassere en hel del mål i dette års CL, mens holdets stjernenavne skal præstere godt fremadrettet. Icardi, Mertens og Zaha er bestemt fine spillere, men har de virkelig det i sig til at præstere på højeste niveau hver kamp, nu hvor de er blevet lidt ældre? 

Fakta og historie 

Holdet har aldrig vundet en titel i hverken Europa Cuppen eller Champions League, i bedste fald har de formået at komme til en semifinale. De vandt dog Europa League i sæsonen 1999/00. 

Kommentarer

Feedback