18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shakhtar Donetsk - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Shakhtar Donetsk

Fuldt kampprogram

De vandt den hjemlige liga igen efter to års titeltørke sidste forår. En liga, der blev spillet midt i en brændende krig i Ukraine og uden tilhængere på tribunerne. Krigen påvirker selvfølgelig Shakhtar, og i CL spiller de deres hjemmekampe i Warszawa. På trods af ligatitlen, playoff i Europa League og et stort salg af Mudryk blev træner Jovicevic fyret efter sæsonen. Den nye træner er hollænderen Patrick van Leeuwen, som blev hentet fra Zorja Luhansk. Kan den nye træner løfte holdet og tage Shakhtar ud af gruppen i Champions League 2023/24

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Shakhtar Donetsk i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Shakhtar Donetsk i Champions League 2023/24.

Shakhtar CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 6,50 1,11
Vinder Champions League 501
Når finalen 151

Styrker 

Truppen indeholder en ret stor samling af unge talenter, som udvikler sig hvert år. Beholder man Trubin, har man en ung målmand, som er af høj CL-klasse. Sudakov og Bondarenko er to rigtig dygtige midtbanespillere, som kun bliver bedre for hver stor kamp, de spiller. Backen Konoplya er ved at bryde igennem, og angriberen Sikan har også et stort potentiale.  

Svagheder 

Efter tabet af Mudryk til Chelsea mangler holdet en rigtig skarp offensiv spiller, der kan true de bedste holds forsvar. I øjeblikket er det svært for Shakhtar at tiltrække rigtig gode spillere til Ukraine, og vi tror, at holdet kan få svært ved at producere mål fremadrettet i efterårets gruppespil. Ideelt set har de brug for et par-tre rigtig gode offensive nyindkøb, men det kommer næppe til at ske i løbet af sommeren.  

Fakta og historie 

Sjachtar har en stor og lang historie med CL-spil. I bedste fald formåede de at komme til kvartfinalen i 2010/11, hvor Barcelona blev for svære. Det var også et af de sidste år, hvor holdet spillede på deres rigtige hjemmebane i Donetsk. I ti år har de nu spillet deres kampe i eksil, først i Kiev og Lviv, og nu i Warszawa. 

Kommentarer

Feedback