18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League Tips: Ekspertråd og spilforslag

Opdateret
N Nicolai J.
Tekstforfatter og indholdsredaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har spillet fodbold, håndbold, tennis og bordtennis og arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Er du selv interesseret i odds og betting på Champions League, så kan du med fordel bruge BetXpert som platform til at indhente fantastiske Champions League spilforslag til kampene. Forud for hver runde vil BetXperts spileksperter nemlig levere spiltips og analyser til Champions League, som du selv kan spille på eller vælge at lade dig inspirere af.

Spil på Champions League hos Expekt

De bedste spilforslag til Champions League 2023/24

Der vil også være indspark og analyser fra kyndige brugere, og der vil kunne indhentes analyser og CL tips på alt lige fra vinderspil på turneringen og grupperne, såvel som en lang række løbende tips til de mange forskellige Champions League kampe igennem runderne. Vi ser her på det store udvalg af spiltips som du vil kunne støde på i løbet af årets Champions League sæson 2023/24.

På BetXpert har vi et stort panel af kyndige fodboldeksperter, som både følger Champions League tæt, men også alle de øvrige top ligaer i Europa. Det betyder, at vi har kendskab og indsigt til langt de fleste hold og spillere, som deltager i Champions League-turneringen.

Du vil derfor kunne lukrere på ekspertviden på mange af de forskellige Champions League hold og kampe gennem gruppespillet. Vi bestræber os på at kunne levere ugentlige Champions League tips på udvalgte kampe i hver eneste runde, så du kan roligt gøre det til en vane at frekventere BetXperts hjemmeside forud for hver eneste CL-runde igennem hele gruppespillet og finalerunderne.

CL tips til vinderen af Champions League 2023/24

Hvem vinder Champions League? Det er altid det store og åbne spørgsmål forud for hver eneste udgave af den ypperste fodboldturnering i verden. Men er det spørgsmål nu engang så åbent? Manchester City nappede trofæet i sidste sæson i noget der ligner den sikreste stil længe set i Champions League. Der var ingen slinger i valsen hos Guardiolas mandskab og man styrede sikkert igennem både gruppespil og finalerunder uden rysten på hånden.

Skulle man komme med et spil på Champions League vinderen 2023/24, så ligner Manchester City igen en varm kandidat til at forsvare titlen. De er da også klare favoritter til at vinde igen hos samtlige bookmakere på markedet. Kun Bayern München og til dels Real Madrid spåes chancer for at kunne drømme med om en finaleplads.

City har fået en glimrende start på Premier League sæsonen og ligner uden tvivl et godt spil på vinderen af Champions League 2023/24. Men også Real Madrid er kommet godt fra start i La Liga og især indkøbet af Jude Bellingham ser ualmindeligt fornuftigt ud. Skulle man finde et champions league spil på en outsider, så ligner Real Madrid til et odds på omkring 9,00 som en fornuftig investering.

Spil på topscoreren af  Champions League 2023/2024

Når man kigger på listen over potentielle topscorere i Champions League 2023/2024, så peger pilen unægteligt igen på norske Erling Haaland fra Manchester City. Han slog alle rekorder som angriber i Premier League i den forgangne sæson og blev også topscorer i Champions League 2022/2023 med hele 12 mål. Haaland er kommet flyvende fra start i den nye sæson i Premier League og alt tyder på at han igen tromler forsvarerne ned i den kommende Champions League-turnering.

Der er også en Harry Kane, som spøger i kulissen hos Bayern München. Også Kane er kommet på tavlen i Bundesligaen og hvis den engelske angriber får gang i scoringen i et par af Bayern Münchens lettere kampe i gruppespillet, så er det ikke utænkeligt at han kan akkumulere mål nok til at true Haaland. Især også hvis man forventer at Bayern når langt, hvilket giver Kane godt med kampe til at score i. Der er lige nu odds 5,00 på at Kane ender som CL-topscorer. Det virker godt betalt.

Overordnet set ligner Haaland dog det klareste bud på en CL-topscorer, og når man tager i betragtning, at Manchester City skal op imod en lang række forholdsvis nemme modstandere i sin gruppe, så bør den norske bomber have de bedste muligheder for at kunne komme på tavlen op til flere gange. Der er lidt over odds 2,00 på Haaland som CL-topscorer.

Spiltips til Champions League gruppe A

Gruppe A ligner en opgave, som de tyske mestre fra Bayern München bør kunne tage sig af. Eneste reelle udfordrer til førstepladsen er engelske Manchester United, men lige nu ligner Højlund og Eriksens United ikke et hold med formatet til at kunne vippe Bayern af pinden.

Selvom mange danskere håber på FCK-triumf i gruppe A, så bør det blive ved drømmen. Bayern München bør være det bedste bud på en vinder i Gruppe A.

Spiltips til Champions League gruppe B

Arsenal har fået stablet et fint hold på benene i indeværende sæson omend starten på den hjemlige Premier League ikke er gået helt efter planen. Ikke desto mindre ligner Arsenal den klareste kandidat til at nappe førstepladsen.

Den nærmeste udfordrer er Sevilla, som har leveret stort i Europa League igennem flere år. Men der er et stykke vej fra Europa League og til de helt tunge drenge i Champions League, og Sevilla ligner ikke et hold med tilpas bærende profiler til at kunne udfordre Arsenal. Franske Lens og hollandske PSV Eindhoven ligner de to hold, der skal slås om Europa League-billetten.

Spiltips til Champions League gruppe C

Skal man finde tips til champions league gruppe c-vinderen, så bør det lande mellem den 14-dobbelte Champions League vinder Real Madrid og de italienske mestre fra Napoli. Pilen peger dog klart mest på Real Madrid, der har fået en fantastisk start på La Liga med en flyvende Jude Bellingham.

Napoli derimod har ikke helt vist samme takter i indledningen af Serie A som i sidste sæson. Der virker overordnet set til at være en halv klasse til forskel på mandskaberne lige nu.

Spiltips til Champions League gruppe D

Sidste års Champions League-finalister fra Inter ligner den klareste favorit til at toppe gruppe D, når gruppespillet slutter i december. Der er stadig enorm styrke i det milanesiske mandskab, som tilmed er kommet stærkt fra start i Serie A med 3 sejre af 3 mulige og med en målscore på 8-0.

Benfica og spanske Real Sociedad bejler begge til andenpladsen, men bør ikke have styrken til at kunne vriste førstepladsen ud af hænderne på italienerne.

Spiltips til Champions League gruppe E

Det bedste Champions League spilforslag til vinderen af gruppe E bør være spansk og hedde Atlético Madrid. Der er ingen tvivl om, at det på det ingen måde er historiens stærkeste Atlético-hold, som møder op til gruppespillet i Champions League, men Simeones tropper bør alligevel samlet set kunne overmatche udfordrerne fra Lazio.

Hollandske Feyenoord og skotske Celtic bør næppe komme i betragtning til top 2 og ligner derfor to hold, der skal slås om den Europa League-givende 3. plads.

Spiltips til Champions League gruppe F

Ifølge bookmakerne er franske PSG favoritter til at nappe førstepladsen i gruppe F. Man kan dog alligevel have sin tvivl. Især fordi PSG har været igennem en turbulent tid og har mistet både Messi og Neymar. Derudover var der længe tvivl om Kylian Mbappés fremtid i klubben, men den franske frontløber er blevet ved roret. Indtil videre. PSG ligner ikke nødvendigvis en oplagt vinder af gruppen, når man tager de øvrige modstandere i betragtning.

Højtflyvende Newcastle med saudiarabiske penge i ryggen kan sagtens være kandidat til førstepladsen, og kan man overhovedet afskrive de øvrige stærke mandskaber som AC Milan og Dortmund? Gruppe F forbliver den sværeste gruppe at spå om overhovedet. PSG som vinder til lidt over odds 2,00 ligner i hvert fald ikke værdi.

Spiltips til Champions League gruppe G

“Fodbold er et simpelt spil: 22 mænd jagter en bold i 90 minutter, og til sidst vinder Manchester City”. Sådan kunne man godt fristes til at omskrive Gary Linekers famøse citat om Tyskland. For der kan næppe være tvivl om vinderen af Champions Leagues gruppe G.

City er storfavoritter og bør ganske enkelt ikke have problemer med at tromle modstanden ned fra hold som RB Leipzig, Young Boys og Røde Stjerne Beograd. Det ligner ikke bare en triumf for City, det syner også af at være den absolut nemmeste gruppe af alle i årets Champions League gruppespil. City vinder gruppe G - uden tvivl.

Spiltips til Champions League gruppe H

Alle øjne er rettet mod Barcelona i gruppe H. De spanske mestre har været en skygge af sig selv i europæisk fodbold i flere år og skal nu for alvor sætte sig i respekt igen. Noget tyder dog på at muligheden foreligger. Shakhtar Donetsk og belgiske Antwerpen bør ikke forvolde Barcelona problemer, men det bliver snarere mod portugisiske FC Porto at tingene kan sættes på plads.

Selvom Porto er den største udfordrer til Barcelona i gruppe H, så bør man dog kunne sætte sig på gruppen. Men til odds 1,40 er der næppe værdi i et spil på Barcelona, omend de bør vinde gruppen.

Tips og råd til Champions League

Det er ikke nogen dårlig forretning at være bookmaker i Danmark, da de årligt tjener milliarder af kroner på danskere, der oddser og taber deres penge på spil og væddemål. Størstedelen af dem, der spiller om penge, vil tabe dem i længden, og derfor er det vigtigste råd ikke at spille for mere, end man har råd til at tabe. Vi har herunder samlet nogle gode tips og råd til, hvordan du kan øge dine chancer for at få succes med spil.

  • Foretag konkret research, inden du sætter et spil. Undersøg blandt andet statistik, skadesinformation og karantæner.
  • Læs spilforslag og ekspertråd fra andre, da det kan være med til at perspektivere dit syn på kampene. Du kan her på siden blandt andet læse spilforslag til Champions League.
  • Singlevæddemål er som udgangspunkt bedre end doubler og andre multispil. Det kan du læse mere om her.
  • Spil kun værdispil: altså væddemål, hvor du mener, at bookmakerne har sat oddset for højt ift., hvad du vurderer chancen for, at spillet går hjem til at være. Det hedder valuebetting, og det kan du læse mere om her.
  • Husk, at intet er sikkert i betting. Selv store favoritter til meget lave odds, taber en gang i mellem.

Her kan du læse mere om ansvarligt spil og om ludomani

På linket her kan du læse mere om, hvordan du bliver bedre til at oddse i BetXperts guide "Odds Med Omtanke". Her kan du blive klogere på blandt andet money management, valuebetting, hvordan man finder de rigtige kampe at oddse på og meget mere.

Champions League spiludvalg

De fleste bookmakere på det danske marked har flere hundrede spil på Champions League. På de allerstørste kampe i Champions League er spiludvalget endda større end 500 forskellige slags væddemål. Udover de gængse spilmarkeder som 1X2, målscorer og over/under antal mål, så har flere bookmakere også odds på antallet af kort, hjørnespark, forskellige handicaps til holdene, om der kommer straffespark eller ej i kampen, eller hvad stillingen er efter første halvleg.

Spillerspecials er begyndt at vinde større og større indpas hos bookmakerne i Danmark. Spillerspecials er konkrete, statistiske væddemål på individuelle spillere. Det kan eksempelvis være på, hvor mange skud på mål Cristiano Ronaldo har, om han rammer træværket eller ej, laver han en assist, eller hvor mange frispark der bliver begået mod ham. Spiludvalget til Champions League dækker derfor bredt fra de mere generelle væddemål på selve kampen til odds på enkelte spilleres performance i kampen.

Skriv selv Champions League spilforslag

BetXpert har mange eksperter indenfor forskellige sportsgrene og ligaer, men vi har også brugere, der kommer med såkaldte brugertips på de ligaer og sportsgrene, de har stor viden om. Alle brugere på BetXpert har mulighed for at komme med brugertips.

Det giver mulighed for at dele viden, guldkorn og erfaringer, mens der også vil være mulighed for at indgå i debatter med andre brugere og eksperter om de forskellige brugertips, man kommer med. BetXperts forum giver rig mulighed for videndeling, hvor brugere og eksperter gør hinanden klogere på sport og spil.

Du kan læse mere om, hvordan du bliver brugertipper på BetXpert her, så du selv kan komme med dine odds tips til Champions League.

Ofte stillede spørgsmål om spiltips til Champions League 2023/24

Hvor kan jeg finde bet tips til Champions League 2023/24?

Du kan med fordel benytte BetXperts hjemmeside til at finde både CL tips og inspiration til dine egne fiduser i turneringen.

Hvilke Champions League spilforslag anbefaler BetXpert?

Du vil allerede nu kunne finde adskillige Champions League spiltips på vinderspil i Champions League 2023/24.

Hvad er det bedste Champions League spil i CL 2023/24?

Som gruppespillet skrider frem, vil BetXperts spileksperter levere store og små fiduser til mange af rundens kampe.

Hvem er den bedste bookmaker med odds på Champions League 2023/24?

Du vil kunne finde analyser af de bedste Champions League odds hos de respektive bookmakere hos BetXpert igennem hele Champions League turneringen.

Feedback