18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Real Sociedad - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Real Sociedad

Fuldt kampprogram

Imanol Alguacil fortsætter med at udvikle sit Real Sociedad til et stabilt tophold i La Liga lige bag de største drager. De vandt pokalen i 2020 og kvalificerede sig til CL for første gang i ti år efter at være sluttet på fjerdepladsen i tabellen. De er ikke helt så ekstreme i politikken med kun at bruge baskiske spillere som lokalrivalerne Athletic Club, men faktum er, at et flertal af truppens spillere er fra Baskerlandet.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Real Sociedad i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Real Sociedad i Champions League 2023/24.

Real Sociedad CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,66 2,10
Vinder Champions League 151
Når finalen 51
Hold fra Spanien vinder 4,00

Styrker 

Holdet var utroligt stærkt hjemme på Anoeta i sidste sæson. De vandt mange kampe der og tabte kun tre. Forsvaret var en anden nøglefaktor, da de kun lukkede 35 mål ind i løbet af La Liga-sæsonen. Forsvaret ledes af den dygtige målmand Alex Remiro og den nye spanske landsholdsmidtbanespiller Robin Le Normand. I midten finder vi Zubimendi, som har været jagtet af Barcelona, men som siger, at han ønsker at blive i San Sebastian. Andre vigtige spillere er den hårdtarbejdende Zubeldia, midtbanedynamoen Mikel Merino og veteranen David Silva. Og de tre mere offensive Brais Mendez, kaptajn Oyarzabal og japaneren Kubo.  

Svagheder 

Holdet havde en del problemer med målscoringen, og den angriber, der scorede flest mål, var Alexander Sørloth med tolv i ligaen. Han var kun på lån fra Leipzig, og det er endnu uvist, om klubben beslutter sig for at investere yderligere i nordmanden. Isaks afløser, nigerianske Umar Sadiq, forstrakte sit korsbånd tidligt i efteråret og forventes at være tilbage nu, men spørgsmålet er, om han er klar til at præstere direkte i CL efter en så alvorlig skade. Eget produkt Barrenetxea er bestemt på vej mod et gennembrud, men han ser ud til at have sine største styrker på kanten og ikke i modstandernes straffesparksfelt.  

Fakta og historie 

Real Sociedad er nået langt én gang i disse turneringer, og det er længe siden. I 1982/83 nåede de frem til semifinalen, hvor Hamborg var vinderen, og tyskerne vandt med samlet 3-2. Et Hamborg, der i øvrigt vandt turneringen, og året før tabte de Uefa Cup-finalen mod IFK Göteborg, det siger en del om, hvor længe det er siden. 

Kommentarer

Feedback