18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Salzburg - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, SV Austria Salzburg

Fuldt kampprogram

De dominerer fuldstændig ligaen hjemme i Østrig og vandt sidste forår deres tiende ligatitel i træk. Deres succes er bygget på en klar plan: at rekruttere unge og talentfulde spillere og derefter sælge dem videre til større klubber. Det var trods alt Haalands gennembrud. Næsten hver sommer rejser nogle spillere til den større RB Leipzig, i år er Sesko og Seiwald taget dertil. Og Okafor til Milan, Köhn til Monaco, Adamu til Freiburg og Diakite til Reims. En masse unge, relativt ukendte navne er kommet til, plus John Mellberg fra BP og de mere etablerede Bidstrup fra Brentford og Terzic fra Fiorentina. Spørgsmålet er, om dette hold kan overleve gruppespillet i Champions League 2023/24? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Red Bull Salzburg i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for RB Salzburg i Champions League 2023/24.

RB Salzburg CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 3,25 1,33
Vinder Champions League 251
Når finalen 81

Styrker 

I denne udgave af Salzburgs holdopbygning ser det ud til, at det er blandt forsvarsspillerne, der er mest talent. Pavlovic er kun 22 år gammel, men spillede VM for Serbien i Qatar, hans makker i midterforsvaret Solet er også interessant og har god erfaring trods sin unge alder. Den bosniske højreback Dedic er på vej mod et gennembrud og har allerede spillet landskampe for sit land. Den nye venstreback Terzic har også erfaring fra Serie A og landskampe med Serbien. Det kan blive svært at holde sammen på holdet under dette års CL.  

Svagheder 

Holdets to topscorere fra sidste sæson, Sesko og Adamu, har forladt klubben i løbet af sommeren. Og angrebsopstillingen er ikke ligefrem skræmmende på dette niveau. Det serbiske talent Ratkov er blevet hentet ind, men det er stadig for tidligt for ham at gøre en forskel på dette niveau. Ellers er der en håndfuld angribere i truppen, som ikke har været i stand til at score, og nogen er nødt til at træde i karakter, hvis holdet skal have en chance for at gå videre fra gruppespillet. Keita fra Mali havde en stor sæson for to år siden, men har siden haft svært ved at finde målformen.  

Fakta og historie 

Salzburg kommer ofte i CL-gruppespillet, men når de først er der, har de svært ved at nå slutspillet. I bedste fald er de nået til kvartfinalen et par gange. Hvilket i sig selv ikke er dårligt for en klub fra Østrig. 

Kommentarer

Feedback