18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Feyenoord - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Feyenoord

Fuldt kampprogram

Rotterdam-holdet er tilbage i CL for første gang siden 2017/18. Træner Arne Slot vandt ligatitlen sidste forår og førte holdet til Conference League-finalen i 2022. Den store stjerne Orkun Kökcu er nu rejst til Benfica. Men de fortsætter med at være smarte på transfermarkedet og henter unge talentfulde spillere ind for relativt små beløb.  Zerrouki fra Twente ser ud til at være et godt køb, men de skal nok hente et par gode spillere mere for at være seriøst rustet til Champions League 2023/24. Der er også lidt svensk interesse her, da den talentfulde Patrik Wålemark tilhører Feyenoord.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Feyenoord i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Feyenoord i Champions League 2023/24.

Feyenoord CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 2,25 1,57
Vinder Champions League 201
Når finalen 67

Styrker 

Feyenoord var meget svære at slå i sidste års sæson, i ligaen tabte de kun to kampe. I Europa League tabte de i kvartfinalen til Roma, men formåede at forblive ubesejret hjemme i De Kuip. Hjemmebanestøtten bliver en nøglefaktor for holdet i CL, og de kan sandsynligvis skabe en masse problemer for de større hold hjemme i Rotterdam. Hvis de kan beholde nøglespillere som målmand Bijow, højreback Geertruida, midterforsvarer Hancko og angriber Gimenez, kan de godt gå videre fra gruppen.  

Svagheder 

Truppen mangler rigtige stjernespillere på dette niveau. Derudover er holdets topscorer Gimenez suspenderet i de to første gruppespilsrunder. Det kan få en negativ indflydelse på holdets offensiv, da truppen ikke er fuld af kvalificerede offensive spillere, der er klar til at producere mål i CL. Vi tror, at holdet kan få det svært mod mange CL-holds forsvar.  

Fakta og historie 

I 1970 vandt Feyenoord Europa Cuppen efter at have slået Celtic på San Siro i finalen med 2-1. Siden da har de af og til været med i CL, men har haft utroligt svært ved at komme videre til gruppespillet eller længere.

Kommentarer

Feedback