18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Inter

Fuldt kampprogram

Der sker ting og sager i Milano efter CL-finalenederlaget til Man City tidligere på året. Lukaku ser ud til at være tabt for altid, Handanovic rejser, Skriniar til PSG, Dzeko til Fenerbahce, Onana til Man United og Brozovic til Al Nassr. Her taler vi om tabt kerne, rutine og til en vis grad endda ekspertise. Lautaro Martinez er den nye kaptajn og er manden, der skal lede denne konstruktion på banen. Cuadrado vil bidrage med rutine, og Thuram har potentialet til at blive en rigtig god signing. Spørgsmålet er, om Inzaghi kan trylle med sine knæ, for det vil kræve meget for Inter at konkurrere med de bedste i Champions League 2023/24.   

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Inter i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Inter i Champions League 2023/24.

Inter CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,08 8,00
Vinder Champions League 26
Når finalen 12
Hold fra Italien vinder 12

Styrker 

Inter var taktisk fleksible sidste år og beviste, at de kunne tilpasse sig forskellige modstandere, da de nåede CL-finalen. Med Martinez og Thuram i front vil de have god fart, og kontraspillet kan nok blive en specialitet for denne udgave af Inter. Barella kommer til at bære en tung byrde på midten, men han er en kraft, der aldrig holder op med at løbe, en type spiller, som næsten alle hold vil have, men kun få har.  

Svagheder 

Som nævnt har Inter mistet en masse vigtige spillere i løbet af sommeren. Det føles, som om det vil tage tid at genopbygge truppen igen. Selv hvis der kommer fine nyindkøb, vil holdet ikke være helt sammentømret, når CL starter. Der er en ret stor risiko for, at holdet ikke kan få det til at hænge sammen på to fronter, og at enten ligaen eller CL vil lide under det i løbet af efteråret.  

Fakta og historie 

Inter vandt Europa Cuppen to år i træk i 1960'erne, i 1964 og 1965. I moderne tid formåede de også at vinde Champions League i 2010 under Mourinhos ledelse. De har også tabt en række finaler: Europa Cuppen i 1967 og 1072 og Champions League tidligere i år. 

Kommentarer

Feedback