18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bayern München - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Bayern München

Fuldt kampprogram

Tuchel går ind til sin første rigtige pre-season som Bayern-træner efter et mildest talt turbulent år, hvor de sikrede sig Bundesliga-guldet i sidste minut af sidste runde foran Dortmund. Som sædvanlig har de ryddet nogle af konkurrenterne i Bundesliga for talentfulde spillere. Laimer fra RB Leipzig og Guerreiro fra Dortmund. Ansættelsen af Tuchel var et klart signal fra Bayern om, at de har sat sig for at bringe CL-titlen tilbage til Sydtyskland, ligesom Tuchel formåede at gøre det med Chelsea. Spørgsmålet er, hvor stærke de tyske giganter er mod konkurrenterne i Champions League 2023/24?

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Bayern München i Champions League 2023/24 

Se udvalgte Bayern München Champions League odds.  

Bayern München odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,02 19
Vinder Champions League 5,50
Når finalen 3,50
Tysk hold vinder 4,50

Styrker

Bayern München er, som Tuchels hold ofte er, en kollektiv vindermaskine, der bare bliver ved. Som i CL-gruppespillet sidste efterår, hvor de løb gennem gruppen med seks sejre i træk. Den nuværende trup er fuld af store offensive spillere foran midtbaneankeret Kimmich: Musiala, Gnabry, Sane for at nævne nogle få. Læg dertil en Thomas Müller, som vil være ivrig efter revanche i efterårets CL efter kvartfinalenederlaget til Man City sidste forår. En lidt gnaven Müller og en lige så gnaven Tuchel er nok lige, hvad Bayern har brug for til at få maskinen i gang igen.  

Svagheder 

Der er nogle bekymrende områder på holdet, både bagude og oppe foran. Neuer er endnu ikke kommet sig helt over sit brækkede ben, og spørgsmålet er, i hvilken form han vil være i løbet af efteråret? Som forventet var tabet af Lewandowski stort, og nu mangler holdet en rigtig skarp målscorer, selvom flere spillere scorede en del mål i sidste sæson, var ingen af dem tæt på polakkens målgennemsnit. Hvis der ikke kommer en ny angriber ind, inden sommervinduet lukker, føles det ikke, som om holdet har, hvad der skal til for virkelig at udfordre de fire eller fem bedste hold i dette års CL. 

Fakta og historie 

I alt har Bayern hentet seks CL-titler hjem til München. De er dermed oppe og snuse blandt de mest succesfulde klubber. Den seneste titel blev vundet så sent som i 2020. 

Kommentarer

Feedback