18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Benfica - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Benfica

Fuldt kampprogram

Di Maria er tilbage, hvor hans europæiske eventyr begyndte for over 15 år siden. Estadio da Luz er hans hjemmebane igen, og sammen med landsmanden og kaptajnen Otamendi skal de nu lede Benfica med deres utrolige erfaring. Fra sidste års hold, der vandt ligaen og røg ud mod Inter i CL-kvartfinalen, er det mest bemærkelsesværdige tab venstrebacken Grimaldo. Den unge tjekke Jurasek skal nu dække der, og de har også hentet Feyenoords kaptajn Kökcu. Så længe de beholder deres kerne fra sidste år i resten af sommeren, føles det som om, at Benfica meget vel kan nå kvartfinalen igen i Champions League 2023/24.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Benfica i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Benfica i Champions League 2023/24.

Benfica CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 3,75 1,25
Vinder Champions League 151
Når finalen 51
Hold fra Portugal vinder 67

Styrker 

Tyske Roger Schmidt har opbygget et meget stærkt Benfica i sin tid i klubben. Med sommerens nye signings kan han sammensætte en startellever, der kan spille lige op med næsten alle hold i CL. Joao Mario og Goncalo Ramos producerede mange point sammen, og nu har de også Di Maria og Kökcu til rådighed for deres offensiv. Selv forsvaret er ofte stærkt, med grækeren Vlachodimos i målet bag centerhalvdelen Otamendi - Antonio Silva.  

Svagheder 

Som nævnt kan de stille med en meget stærk startellever, og der er interessante spillere på bænken. Det ser dog ud til, at Benfica er meget afhængige af, at visse spillere holder sig fit og skadesfri. Hvordan vil forsvaret klare sig uden Otamendi, midtbanen uden Joao Mario og angrebet uden Goncalo Ramos? Og så er vi også lidt i tvivl om holdets målproduktion. Joao Mario bankede utroligt mange mål ind sidste år, og risikoen er, at midtbanespilleren ikke har samme målform i år. Så ligger der en meget tung byrde på Ramos' skuldre for at fortsætte med at score mange mål.  

Fakta og historie 

Det var 1960'erne, der var Benficas storhedstid i disse sammenhænge. De vandt Europa Cuppen i både 1961 og 1962. Men de tabte også tre finaler i Europa Cuppen i samme årti. 

Kommentarer

Feedback