18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Barcelona - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Barcelona

Fuldt kampprogram

Barca vandt ligaen for første gang siden 2019 i foråret, men det gik langsommere i CL, hvor de uventet røg ud af gruppespillet. Lewandowski viste, at han stadig kan score mål i sit første år i Catalonien. Xavi vil få problemer, hvis Barca ikke når CL-slutspillet i efteråret. Messi kom ikke tilbage, og nu har store profiler som Busquets og Alba forladt holdet. Gündogan var til tider fænomenal i Man City og vil være en indsprøjtning for holdet.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på FC Barcelona i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Barcelona i Champions League 2023/24.

Barcelona CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,01 21
Vinder Champions League 13
Når finalen 7,00
Hold fra Spanien vinder 4,00

Styrker 

Holdet var en vindermaskine i La Liga i sidste sæson, og selv om de har mistet noget erfaring, indeholder truppen mange yngre spillere, som kun vil blive bedre i fremtiden. Følgende spillere er under 25 år og er allerede vigtige spillere for Barca: midterforsvarerne Araujo og Kounde, venstrebacken Balde, midtbanespillerne Gavi og Pedri samt Fati i angrebet. Læg dertil, at den øvrige del af startopstillingen og truppen har god erfaring, og at nogle spillere nærmer sig deres bedste alder, så ser Barcas trup i øjeblikket meget velafbalanceret ud.  

Svagheder 

Jordi Alba og Sergio Busquets har været indflydelsesrige spillere i meget lang tid, og nu forlader de begge klubben på samme tid. Selvfølgelig er Gavi og Pedri klar til at træde til og overtage midtbanen, mens Balde allerede har fjernet Alba. Men den erfaring, som disse to herrer besidder, kan ikke erstattes. Et andet minus er, at Camp Nou skal renoveres, og at Barcelona i stedet skal spille på byens olympiske stadion i næste sæson. Spørgsmålet er, hvordan det vil påvirke den enorme hjemmebanefordel, som holdet ofte har haft mod hold på Camp Nou? 

Fakta og historie 

Barcelona har vundet Champions League fem gange, alle gange i Catalonien siden 1992. Den seneste titel kom i 2015, og spørgsmålet er nu, hvor længe fansene skal vente på den næste CL-titel? 

Kommentarer

Feedback