18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Manchester City

Fuldt kampprogram

Pep, Haaland og resten af Man City formåede endelig at bringe CL-trofæet hjem til de lyseblå i Manchester. Det betyder, at Manchester nu er den anden by efter Milano, der kan prale af at have to forskellige hold som CL-mestre. De vandt også Premier League og FA Cuppen i løbet af sæsonen, hvilket gør dem til tredobbelte mestre. Spørgsmålet er, hvilke hold der kan udfordre Man City i dette års CL? De vil gå ind til turneringen som store favoritter i efteråret, og Haaland vil være ivrig efter at slå sine tolv mål fra CL 22/23.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Manchester City i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Manchester City i Champions League 2023/24.

Man City CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,002 51
Vinder Champions League 3,00
Når finalen 2,00
Hold fra England vinder 1,90
Premier League-finale (Ja/Nej) 4,50 1,18

Styrker 

Nu hvor holdet har fundet deres målscorer i Haaland, er denne allerede komplette holdopbygning endnu mere komplet end før. De er utroligt svære at stoppe fremadrettet med gode spillere, der støtter Haaland. Rodri som anker på den defensive midtbane har måske været verdens bedste midtbanespiller i den tredobbelte sæson. Samtidig var holdets defensiv meget tæt i CL 22/23, hvor man lukkede to mål ind i gruppespillet og kun tre mere i slutspillet. Fem indkasserede mål i en hel CL-sæson er et utroligt imponerende tal.  

Svagheder 

Det er meget svært at pege på nogen direkte svagheder for denne utrolige version af Peps Man City, men vi kan i det mindste forsøge at dykke ned i nogle potentielle små uvejrsskyer på den lyseblå himmel. Efter en tredobbelt sæson kan der selvfølgelig være nogle problemer med, at holdene bliver. 

Fakta og historie 

Efter at have tabt finalen i 2021 kom Man Citys første CL-titel endelig i foråret, da de slog Inter i finalen. De er dog stadig en ret ny klub i denne sammenhæng, da de debuterede i Champions League så sent som i 2010. 

Kommentarer

Feedback