18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, AC Milan

Fuldt kampprogram

Der sker ting og sager i den røde og sorte del af Milano lige nu. Zlatan sagde farvel med udgangen af ligaen, og lidt senere i juni blev det besluttet, at klubikonet Paolo Maldini blev fyret fra sin rolle som teknisk direktør. Det står derfor klart, at Pioli vil bruge sommeren på at opbygge et nyt Milan, hvis det skal lykkes at udfordre i både Serie A og Champions League. De sidste to år er gået som smurt, hvor en ligatitel blev efterfulgt af en semifinaleplads i CL i foråret. Nu er det tid for Piolis Milan at bevise sig selv, kan de blive i toppen af europæisk fodbold? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på AC Milan i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Milan i Champions League 2023/24.

AC Milan CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 2,75 1,40
Vinder Champions League 51
Når finalen 21
Hold fra Italien vinder 12

Styrker 

Milan har under Pioli ret hurtigt forvandlet sig til en velfungerende holdmaskine. Mike Maignan har hurtigt vokset sig til en rigtig topmålmand, Kalulu og Tomori er normalt to defensive monstre, mens de har en af verdens bedste venstre backs i Theo Hernandez. Oppe foran er der mest fokus på Rafael Leao, som er næsten ustoppelig, når han har en god dag. Der er også et fint talent i belgiske Charles De Ketelaere. Men frem for alt fremhæver vi Milan-kollektivet her.  

Svagheder 

Forsvaret ser ud til at være intakt og fortsat stærkt, men vi spekulerer på, hvad der sker i de andre dele af holdet. Hvis Milan mister Tonali, bliver han meget svær at erstatte. Brahim Diaz er færdig med sit lange lån og forventes at erstatte Asensi. 

Fakta og historie 

Milan er en af de mest succesfulde klubber i Europa Cuppen/CL med syv titler hjem til Milano mellem 1963 og 2007. De har spillet i alt 267 kampe og vundet 131 af dem. En meget imponerende rekord, som kun få andre klubber kan konkurrere med. 

Kommentarer

Feedback