18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Porto - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, FC Porto

Fuldt kampprogram

Den tidligere portugisiske landsholdsspiller Sergio Conceicao har ført Porto til tre liga- og tre pokaltitler, siden han overtog klubben i 2017. Sidste forår sluttede de på andenpladsen i ligaen, to point efter mestrene og ærkerivalerne Benfica. I CL vandt de på imponerende vis deres gruppe, men røg så ud i ottendedelsfinalen mod de kommende finalister fra Inter. Nu satser de nok i det mindste på at gå videre fra deres gruppe i Champions League 2023/24. Som sædvanlig indeholder truppen nogle fine spillere: I målet har de det portugisiske landsholds førstemålmand Diogo Costa. I bagkæden står den 40-årige anfører og Real Madrid-spiller Pepe. I midten er en anden portugisisk landsholdsspiller, Otavio. Endelig er iranske Taremi målfarlig i front med 31 mål i 50 turneringskampe i sidste sæson.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på FC Porto i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Porto i Champions League 2023/24.

Porto CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,12 6,00
Vinder Champions League 101
Når finalen 41
Hold fra Portugal vinder 67

Styrker 

Holdet taber sjældent nogen kampe hjemme i Portugal, og der dyrker de en vindermentalitet, som ofte fungerer godt i CL, især på hjemmebane, hvor de er utroligt svære at slå i Champions League-sammenhæng. De arbejder meget hårdt for hinanden på banen og kompenserer dermed for, at de måske mangler nogle rigtig store stjerner i deres holdopbygning. Så skal anfører Pepes utrolige erfaring fra Champions League-kampe ikke undervurderes her, når han er frisk og klar til at spille, føles det som om hans blotte tilstedeværelse på banen hæver hans holds præstation med et par takter.  

Svagheder 

Porto er på ingen måde et dårligt hold, men de lider under det faktum, at de er nødt til at sælge deres bedste spillere til de største klubber, når de bliver store. I de sidste fire år har Porto solgt følgende spillere til større og rigere klubber: Fabio Vieira til Arsenal, Fabio Silva til Wolves, Vitinha og Danilo til PSG, Luis Diaz til Liverpool, Alex Telles til Manchester United, Felipe til Atletico Madrid og Eder Militao til Real Madrid. Dertil kommer et endnu større antal spillere, der blev solgt til mere eller mindre ligeværdige klubber. 

Fakta og historie 

2004 var det gyldne år for Porto, da en vis Jose Mourinho førte holdet til CL-titlen. I 1987 vandt de også den daværende Europa Cup. Nu er de i gang med deres 37. sæson i CL, et meget godt resultat for Porto. 

Kommentarer

Feedback