18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Røde Stjerne Beograd - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Røde Stjerne

Fuldt kampprogram

Milos Milojevic og Poya Asbaghi ledte holdet på glimrende vis i sidste sæson. De vandt ligaen uden at tabe en kamp og formåede også at vinde den serbiske pokalturnering. Nu har den velkendte svenske duo forladt Beograd, og den nye træner er israelske Barak Bakhar fra Maccabi Haifa. Bakhar førte Haifa i CL sidste år, hvor de faktisk slog Røde Stjerne ud i playoff til CL-gruppespillet, og serberne har nok nogle forhåbninger om, at han kan føre Røde Stjerne videre fra gruppen i Champions League 2023/24.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Røde Stjerne Beograd i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Røde Stjerne i Champions League 2023/24.

Røde Stjerne CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 26 1,01
Vinder Champions League 501
Når finalen 151

Styrker 

Der er masser af kvalitet og erfaring i denne udgave af Røde Stjerne. Bagkæden ledes af den erfarne østrigske landsholdsspiller Dragovic, som har CL-erfaring fra Basel og Dynamo Kiev og Bundesliga-erfaring fra Bayer Leverkusen. Ved siden af ham i midterforsvaret har han som regel den erfarne serbiske landsholdsspiller Spajic. Nogle af de andre spillere i bagkæden har også spillet landsholdsfodbold for Serbien. Vi tror, at Røde Stjerne kan blive et svært hold for deres modstandere i gruppespillet hjemme i Beograd foran deres meget passionerede fans.  

Svagheder 

På trods af deres overlegenhed i ligaen manglede holdet en rigtig skarp angriber. Midtbanespilleren Katai scorede dog 17 mål og var topscorer. Angriberen Pesic scorede 15 mål, men han er nu skiftet til ungarske Ferencvaros. De har nu hentet Elfenbenskystens landsholdsspiller Krasso fra Saint Etienne som en potentiel målscorer. Krasso har ikke en imponerende målscorerliste i sin karriere, og det kan blive et problem for serberne at score mål i efterårets CL-gruppespil.  

Fakta og historie 

Klubben har en lang historie med europæisk cupspil. I 1990/91 vandt de Champions League efter at have slået franske Marseille på straffespark i finalen. De havde et fantastisk hold med spillere som Robert Prosinecki, Sinisa Mihajlovic, Darko Pancev og Dejan Savicevic. Siden da har de dog haft det sværere i CL og har ikke formået at gå videre fra gruppespillet på trods af en del forsøg. 

Kommentarer

Feedback