18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League 2022/23 - Kampprogram Og Resultater

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Her får du et komplet kampprogram for Champions League 2022/2023. Du kan se kampe og resultater fra og med gruppespillet og frem til og med finalen.

Gruppespillet begynder tirsdag den 6. september 2022, mens finalen spilles lørdag den 10. juni 2023. Hvis du vil se kamptidspunkter for kvalifikationskampene, skal du blot trykke dig ind på hovedsiden af denne optakt. Det gør du ude til højre under "Odds og optakt". 

Benytter du dig af BetXperts kampprogram til Champions League 2022/2023, er du dermed sikret det ultimative overblik. 

Champions League format: Alle kan møde alle fra kvartfinalerne

16 hold stiller til start i 1/8-finalerne i begyndelsen af 2023. Når halvdelen af dem er blevet sendt ud, trækkes der lod mellem de sidste otte hold om, hvem der skal mødes i kvartfinalerne. Lodtrækningen finder sted, kort efter kampene er afgjort, og det samme gør sig gældende efter kvartfinalerne. Efter semifinalerne er der kun to hold tilbage - årets to finalister, som altså mødes i den afgørende kamp i den spanske hovedstad. 

I 1/8-finalerne er der regler om, at man ikke kan trække hold fra den pulje, man lige har kvalificeret sig fra, og ingen hold kan som udgangspunkt trække en modstander, der kommer fra det samme land. Alt det ændrer sig dog fra kvartfinalerne, hvor alle kan trække alle. 

Inden forrige sæson indførte UEFA nye kamptidspunkter, som betød, at mens størstedelen af kampene i efteråret blev afviklet på kampdage klokken 21:00, var der enkelte, der allerede blev spillet klokken 18:55. Det er dog ikke aktuelt i playoff-kampene i foråret 2023, hvor alle kampe afvikles klokken 21:00. 

Der har også tidligere været kampe, der har været afviklet tidligere end resten af kampene i en runde, fordi kampene er blevet spillet i Rusland, Ukraine eller et andet østeuropæisk land, der er i en anden tidzone. Dette bliver dog ikke aktuelt med russiske hold i denne sæson. Dette fordi de er udelukket som konsekvens af krigen mod Ukraine. 

Feedback