18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

2021/22 Ligue 1 Odds, Topscorer

Ligue 1 2021/2022-sæsonen starter op fredag den 6. august med kampen mellem Monaco og Nantes. BetXpert har fundet odds til den kommende sæson og listet klubbernes transfers indtil videre.

Af Peter Rubek Nielsen

Den seneste Ligue 1-sæson blev højst overraskende vundet af Lille, der vandt sit første mesterskab i ti år og samtidig brød PSG's stime med tre mesterskaber på stribe. Det var Lilles fjerde mesterskab i historien, og de sikrede sig titlen i allersidste spillerunde, hvor de besejrede Angers med 2-1. Lille endte med at vinde mesterskabet med blot et point ned til Paris Saint-Germain, og det var en gigantisk overraskelse. Bookmakerne havde hold som Monaco, Marseille, Lyon og selvfølgelig PSG foran Lille som største titelfavorit i seneste sæson, så det var noget af en sensation, at det blev til et Lille-mesterskab. 


PSG er qua deres stjernebesatte trup og økonomiske situation storfavoritter til at vinde mesterskabet i Frankrig, da de ganske enkelt har det bedste spillermateriale i Frankrig. Derfor var det en endnu vildere præstation af Christophe Galtiers mesterskabshold. Galtier er siden mesterskabet skiftet til Nice, hvor Kasper Dolberg altså fremover skal opleve Galtiers trænerevner på tætteste hold. 

Odds på Ligue 1 2021/2022

Du kan finde de bedste odds på Ligue 1-vinderen 21/22 nedenfor. 

Odds - hvem vinder Ligue 1 2021/2022? Højeste odds Bookmaker
Paris Saint-Germain 1,01
Nice 81,00
Marseille 81,00
Rennes 501,00
Lyon 501,00
AS Monaco 501,00

OBS: Odds på Ligue 1-vinderen er senest opdateret mandag den 24. januar 2022 klokken 14.54.

Odds - hvem slutter i top-3 i Ligue 1 2021/2022? Højeste odds Bookmaker
Marseille 1,85
Nice 2,00
Lyon 4,00
Rennes 5,00
AS Monaco 5,00
Lille 11,00
Lens 17,00

OBS: Odds på top-3 i Ligue 1 2021/2022 er fra mandag den 24. januar 2022 klokken 15.08. 

Odds på topscoreren i Ligue 1

Herunder kan du se de bedste topscorerodds i Ligue 1. Ikke overraskende er det Lionel Messi og Kylian Mbappé, der er favoritter.  

Odds på Ligue 1-topscorer 2021/2022 Højeste odds Bookmaker
Lionel Messi 2,75
Kylian Mbappé 2,87
Neymar 12,00
Kevin Volland 26,00
Wissam Ben Yedder 34,00
Mauro Icardi 67,00
Kasper Dolberg 101,00
Burak Yilmaz 301,00

OBS: Odds er fra onsdag den 11. august klokken 11.22.

Ligue 1 odds: Hvem rykker direkte ned?  

Nedenfor følger de bedste odds på nedrykkeren fra Ligue 1 i 21/22-sæsonen.

Hvem rykker direkte ned fra Ligue 1 i 2021/2022? Højeste odds Bookmaker
Clermont Foot 2,50
Troyes 3,00
Brest 4,00
Lorient 5,00
Reims 5,00
Angers 6,00
Bordeaux 7,00
Metz 7,00
Nantes 7,00
Strasbourg 7,00

Odds på Ligue 1-nedrykkeren er senest opdateret fredag den 30. juli klokken 09.53. 


Se odds på Bundesliga her.
Se odds på Serie A her.
Se odds på La Liga her.
Se odds på Premier League her.
Se odds på Champions League her.


Den formodentlige top-6

Herunder kan du læse lidt om de klubber, der umiddelbart har bedst muligheder for at slutte i top-6 i Ligue 1 i den kommende sæson. De er listet ud fra bookmakernes vinderodds. 

PSG

Ligaplacering i 2020/2021: 2
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 6,8 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Kylian Mbappé, angriber, 1,1 milliarder danske kroner

Siden PSG blev købt af Qatar Sports Investments i 2011, har klubben vundet syv mesterskaber. Inden da havde PSG blot vundet Ligue 1 to gange i historien. I 20/21-sæsonen blev PSG blot nummer to, og det er ikke tilfredsstillende for en klub, der helst skal vinde mesterskabet hvert år med den spillertrup, de råder over. Som oddstabellen ovenfor også angiver, så er PSG massive favoritter til at komme tilbage på mesterskabstronen og vinde titlen for ottende gang på ti sæsoner. 

Paris Saint-Germain har den klart mest værdifulde trup i den bedste franske række med en anslået værdi på 6,8 milliarder danske kroner. Ifølge Transfermarkt er det kun Manchester Citys trup, der har en højere markedsværdi. Monaco er den franske klub, der er placeret næsthøjest på listen, og deres trup har en markedsværdi på 2,8 milliarder kroner.

PSG har også investeret kraftigt i spillertruppen til denne sæson, hvor flere store spillere er hentet til. Den nylige europamester Gianluigi Donnarumma er hentet i AC Milan på en fri transfer, mens Sergio Ramos er kommet til fra Real Madrid - ligeledes på en fri transfer. Derudover er Achraf Hakimi og Georginio Wijnaldum også skiftet til PSG i dette transfervindue, og PSG-truppen ligner efterhånden noget, der minder om det, man tidligere har set i Real Madrid ad to omgange i dette årtusinde. 

Mauricio Pochettino, der kom til som PSG-manager i starten af året, fik for nylig sin kontrakt med PSG forlænget, så den nu løber frem til 2023. Så længe kommer han dog næppe til at sidde, hvis ikke det bliver til et mesterskab i denne sæson. Pochettino har indtil videre vundet to franske titler som PSG-manager, men han har altså endnu ikke vundet mesterskabet med storklubben. 

I seneste sæson tabte PSG hele otte kampe i ligaen. Til sammenligning tabte mesterholdet Lille blot tre gange i sæsonen. I de indbyrdes ligamøder i 20/21-sæsonen fik PSG 0-0 i Lille, men tabte med 1-0 hjemme på Parc des Princes. 

Kylian Mbappé blev topscorer i seneste sæson med 27 mål, og PSG var da også det hold, der scorede flest mål, men det var altså ikke nok til mesterskabet grundet Lilles formidable sæson. 

Netop Mbappé har angiveligt meddelt Pochettino, at han ikke forlænger sin kontrakt med klubben, der udløber næste år. Det skriver det spanske medie AS. Mbappé vil til Real Madrid, og hvis ikke det bliver i denne sæson, så vil han til 'Los Blancos' næste år. 

Skulle Mbappé skifte allerede i denne sæson, er det klart, at PSG-holdet lider et stort knæk, da de derved mister deres vel nok største stjerne. Mbappé er i øvrigt ret stor favorit til igen at blive topscorer i den kommende Ligue 1-sæson ifølge bettingfirmaerne. 

PSG indleder sæsonen den 7. august med en udekamp mod oprykkerne Troyes. 

Transfers:
Som nævnt er der sket en del på transferfronten i PSG denne sommer. Achraf Hakimi er hentet i Inter for 60 millioner euro, Gianluigi Donnarumma, Sergio Ramos og Georginio Wijnaldum er kommet til på en fri transfer, og Danilo Pereira er nu permanent PSG-spiller. 

PSG har solgt den hollandske venstreback Mitchel Bakker til Leverkusen for syv millioner euro, og så er landsmændene Alessandro Florenzi og Moise Kean tilbage hos henholdsvis Roma og Everton efter endt lejeophold. 

Lyon

Ligaplacering i 2020/2021: 4
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 2,4 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Houssem Aouar, midtbanespiller, 312 millioner danske kroner

Olympique Lyon var i starten af 00'erne en magtfaktor i fransk fodbold, hvor de vandt mesterskabet syv gange på stribe fra 01/02-sæsonen til og med 07/08-sæsonen. Siden dengang er de blevet nummer to i tabellen tre gange - senest i 2016, hvor de sluttede 31 point efter PSG.  

I 20/21-sæsonen blev det til en fjerdeplads for Lyon, og dermed er de at finde i Europa League i år. I seneste sæson var der end ikke europæisk fodbold på menuen hos 'Les Gones'. Vi skal dog ikke langt tilbage i tiden for at finde Lyon-succes i Europa. De var nemlig iblandt de fire bedste hold i Champions League 19/20, hvor de slog både Juventus og Manchester City ud på vejen dertil. I semifinalen tabte de dog klart til de senere vindere fra Bayern München. 

Lyon har en stærk trup, men den er blevet ringere end sidste år, da man har mistet Memphis Depay, der er røget til Barcelona på en fri transfer. Depay blev Lyon-topscorer og nummer to på topscorerlisten i seneste Ligue 1-sæson, hvor hollænderen nettede 20 gange. Desuden var han også den spiller, der lavede flest assists i seneste sæson, hvor det blev til 12 oplæg fra ham. 

Men hvem skal så score målene nu, når Depay ikke længere er i truppen? Det er meget vel Moussa Dembélé, der skal det. Angriberen er to gange tidligere blevet Lyon-topscorer i Ligue 1, men det er givetvis en Dembélé, hvis selvtillidstank næppe er fyldt op i øjeblikket, der vender hjem til Lyon. Franskmanden blev udlejet til Atlético i januarvinduet, men her blev det blot til fem kampe og nul mål for angriberen i den spanske hovedstadsklub. 

Houssem Aouar er Lyons største stjerne, men spørgsmålet er, om de formår at holde på ham i endnu en sæson. Den 23-årige franske midtbanespiller har tidligere været rygtet væk fra Lyon, og han er ifølge Transfermarkt den Lyon-spiller, der har den højeste markedsværdi.  

Lyon åbner den nye sæson den 7. august med en hjemmekamp mod Brest. 

Transfers:
Indtil videre har Lyon hentet to spillere ind på en fri transfer. Her er der tale om de to forsvarsspillere Henrique og Damien Da Silva, der er kommet til fra henholdsvis Vasco da Gama og Rennes. 

Memphis Depay er fortid i Lyon, og han skal fremover tørne ud for Barcelona. Depay var Lyons største profil, og han scorede 63 Ligue 1-mål i 139 kampe. Danske Joachim Andersen var i seneste sæson udlejet til Fulham, og han er nu solgt til Crystal Palace for 17,5 millioner euro. Derudover er venstrebacken Melvin Bard solgt til Nice for tre millioner euro. 

Lille

Ligaplacering i 2020/2021: 1
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 2 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Jonathan David, angriber, 260 millioner danske kroner

Lille vandt sensationelt det franske mesterskab i 20/21-sæsonen, og det gjorde de med Christophe Galtier ved roret. Galtier sagde op kort efter mesterskabet, og i starten af juli blev hans afløser afsløret. Jocelyn Gourvennec, der tidligere har været i Guingamp og Bordeaux, skal forsøge at bygge videre på det, Galtier fik skabt. Han har stadig flere nøglespillere fra sidste sæson til rådighed, så det skal blive spændende at se, om Lille kan været en mesterskabskandidat igen i denne sæson. 

Burak Yilmaz blev topscorer for Lille i mesterskabssæsonen med hele 16 mål i 28 kampe, og der var virkelig nogle perler iblandt tyrkerens fuldtræffere. En flot bedrift af den aldrende angriber, der for nylig fyldte 36 år. Det bliver interessant at se, om han kan fortsætte målformen i den kommende sæson. 

Lille var i seneste sæson at finde i Europa League, hvor de røg ud i sekstendedelsfinalen til Ajax. I forrige sæson var de i Champions League-gruppespillet, men her fik de blot et point i en gruppe tællende Valencia, Chelsea og Ajax. 

I 21/22-sæsonen er de igen klar til Champions League-gruppespillet, og det kan givetvis få en smule indflydelse på deres præstationer i den hjemlige liga, da antallet af svære kampe er dét større, end det er tilfældet i Europa League. 

Transfers:
Der er endnu ikke sket det store hos Lille, hvad angår nyerhvervelser. Der er kommet en del spillere tilbage fra udlån, og det er indtil videre det eneste.

Den anden vej har man dog sagt farvel til et par store spillere. Mike Maignan, der vogtede buret i 38 ud af 38 kampe i mesterskabssæsonen, er blevet solgt til AC Milan for 13 millioner euro. Derudover er midtbanespilleren Boubakary Soumaré, der også var fast mand i seneste sæson, solgt til Leicester for 20 millioner euro.

Hvad farvellet til mestertræneren Galtier samt Maignan og Soumaré får af betydning for Lille, bliver vi alle sammen klogere på, når sæsonen indledes. Lille åbner sæsonen med en udekamp mod Metz. 

Monaco

Ligaplacering i 2020/2021: 3
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 2,8 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Wissam Ben Yedder, angriber, 260 millioner danske kroner

AS Monaco har vundet otte franske mesterskaber i historien, og det seneste kom i 2016/2017-sæsonen, hvor man stadig rådede over store profiler som Kylian Mbappé, Radamel Falcao, Bernardo Silva og så videre. Det er kun Djibril Sidibé, der er tilbage af faste spillere fra mesterskabssæsonen, men det betyder langt fra, at der ikke stadig er kvalitet på Monaco-holdet, for det er der i høj grad. 

Wissam Ben Yedder, der er klubbens mest værdifulde spiller ifølge Transfermarkt, er også klubbens største profil. Ben Yedder blev sammen med Memphis Depay delt nummer to på topscorerlisten i seneste sæson, og den lille nummer ni har været en stor succes i Monaco, siden han kom til i 2019 fra Sevilla. Han er glimrende med begge ben og er en sublim afslutter. Det er dog ikke kun Ben Yedder, der har nemt ved at finde nettet i Monaco-truppen. Også tyske Kevin Volland scorede flotte 16 mål i sin første sæson i klubben, og med Ben Yedder og Volland har Monaco en rigtig skarp duo. Også Alexander Golovin er en profil hos Monaco, og russeren toppede Monacos assistliste i seneste sæson. 

Det blev til en 3.-plads for Monaco i 20/21-sæsonen, og de sluttede fem point efter mestrene Lille.

Monaco spiller den første Ligue 1-kamp i 21/22-sæsonen, og det gør de den 6. august, hvor de får besøg af Nantes på Stade Louis II.

Transfers:
Monaco har til den kommende sæson hentet Ismail Jakobs i Köln for 6,5 millioner euro. Derudover har man også tilknyttet en anden tysker i skikkelse af Alexander Nübel, der er lejet i Bayern München. Spillere som Keita Baldé Diao, Henry Onyekuru og flere andre er også tilbage i Monaco, efter de har været ude på leje. 

Monaco har solgt en del backs, heriblandt Benjamin Henrichs, Fodé Ballo-Touré og Gil Dias. De er tilsammen solgt for 21,5 millioner euro ifølge Transfermarkt. Brasilianeren Jorge, der også er back, har forladt klubben på en fri transfer og skal fremover tørne ud for Palmeiras i hjemlandet. Stevan Jovetic har også forladt Monaco på en fri transfer, og den 31-årige angriber skal fremover forsøge at score mål for Hertha Berlin. 

Marseille

Ligaplacering i 2020/2021: 5
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 1,9 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Boubacar Kamara, midtbanespiller, 275 millioner danske kroner

Marseille er historisk set den største klub i Frankrig, men det er efterhånden 11 år siden, klubben vandt sit seneste mesterskab, og det er umiddelbart svært at se dem vinde deres 11. mesterskab i den kommende sæson. Marseille har sammen med St-Étienne vundet flest franske mesterskaber. De har begge vundet titlen ti gange, og mon ikke PSG snart kommer op på det samme antal. PSG står noteret for ni franske mesterskaber og er som sagt de største favoritter til at vinde Ligue 1 21/22, når man sætter odds på Ligue 1 til denne sæson under lup. 

Marseille er bookmakernes femtestørste favorit til at vinde Ligue 1 21/22, og det var også femtepladsen, de fik i seneste sæson, hvor de sluttede 23 point efter Lille. I slutningen af seneste sæson fik Marseille ny træner i form af Jorge Sampaoli, der har en fortid som landstræner for blandt andre Chile og Argentina. Han har også tidligere stået i spidsen for Sevilla. Sampaoli er dermed i den samme klub, som hans landsmand Marcelo Bielsa trænede fra 2014 til 2015, og det er netop Bielsa, som Sampaoli er taktisk inspireret af.

Under Sampaoli er det indtil videre blevet til seks sejre, tre uafgjorte og to nederlag for Marseille. Det skal blive interessant at se, hvad han kan drive det til i sin første fulde sæson. Marseille har i hvert fald oprustet kraftigt, og truppen ser ganske interessant ud på papiret. 

Marseille åbner den nye sæson den 8. august med en udekamp mod Montpellier. 

Transfers:
Som nævnt har Marseille handlet en del til den kommende sæson. Ind er blandt andre kommet Gerson, Leonardo Belardi, Luan Peres og Konrad de la Fuente. Disse fire spillere har ifølge Transfermarkt kostet Marseille 43,5 millioner euro. Derudover har Marseille også betalt over 1,2 millioner euro for at leje Pau López og Cengiz Ünder i Roma. Også Mattéo Guendouzi er kommet til på en lejeaftale fra Arsenal. 

Ud af Marseille-døren er Florian Thauvin gået. Den stærke offensivspiller, der har været en stor profil for Marseille i flere sæsoner, er skiftet til Tigres på en fri transfer. Marseille har også solgt den japanske forsvarsspiller Hiroki Sakai, der er solgt til Urawa Red Diamonds i hjemlandet for et lille millionbeløb. Ydermere er Maxime López solgt til Sassuolo for to millioner euro. Kevin Strootman sendes også ud på leje for anden sæson i streg. I seneste sæson tørnede han ud for Genoa, og i denne skal han til Sardinien for at spille for Cagliari. 

Nice

Ligaplacering i 2020/2021: 9
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 1,6 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Amine Gouiri, angriber, 223 millioner danske kroner

Kasper Dolbergs Nice blev i seneste sæson nummer ni i Ligue 1 og sluttede 31 point efter Lille. For danske Dolbergs vedkommende blev det til seks ligamål i 20/21-sæsonen, hvilket rakte en andenplads på den interne topscorerliste hos Nice. Amine Gouiri, der havde sin debutsæson for Nice i den forgangne sæson, blev topscorer for holdet med 12 scoringer, og han toppede også assistslisten i den sydfranske klub med syv styks i 20/21-sæsonen. 

Dolberg optrådte i 25 kampe ud af de i alt 38 i seneste sæson, og ud over de seks mål han som nævnt satte i kassen, lavede han også to assists i 20/21-sæsonen. Dolberg havde et fremragende EM for Danmark, hvor han blev dansk topscorer i turneringen med tre mål.

Det flotte EM har igen gjort den 23-årige angriber til en eftertragtet herre. Blandt andet har der været rygter om Crystal Palace. Her er Patrick Vieira, der tidligere har været manager for Dolberg i Nice, for nylig kommet til som manager, og i midten af juli florerede der rygter om, at den tidligere Arsenal-profil ønskede at hente danskeren til Londonklubben. Kun tiden kan vise, om det bliver til en genforening mellem de to.

Nice har fået en mestertræner til klubben i form af Christophe Galtier, der var manden bag Lille-mesterskabet i seneste sæson. Det bliver meget spændende at se, hvad han kan udrette i den storsatsende klub, der indtil videre har hentet en del nye spillere til.

OGC Nice åbner den nye sæson den 8. august med en hjemmekamp mod Reims. 

Transfers:
Nice har som nævnt handlet en del forud for den kommende sæson. Blandt andet er de tre hollandske spillere Calvin Stengs, Pablo Rosario og Justin Kluivert kommet til. Stengs og Rosario er købt, mens Kluivert er lejet i Roma. Sidstnævnte er glad for sit valg, og han fortalte på pressemødet i forbindelse med sin præsentation, at valget blandt andet var faldet på Nice, fordi han kender Stengs og Dolberg fra tidligere. 

- Jeg kender Calvin (Stengs, red.) og Kasper (Dolberg, red.) fra min tid i Holland. Det er en del af årsagen til, at jeg kom hertil. Det faktum, at klubben kan tiltrække disse spillere, er positivt, lød det fra Justin Kluivert ved pressemødet.

Ud over de tre hollandske spillere har Nice blandt andre også hentet Jean-Clair Todibo, Mario Lemina og Melvin Bard. 

Den anden vej er spillere som Wylan Cyprien (Parma), Stanley Nsoki (Club Brugge), Pierre Lees Melou (Norwich) og Racine Coly (Estoril) gået. 

De øvrige klubbers transfers

Herunder kan du læse lidt info om, hvad de øvrige 14 klubber i Ligue 1 har lavet af handler indtil videre i indeværende transfervindue. 

Rennes

Ligaplacering i 2020/2021: 6
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 1,7 milliarder danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Eduardo Camavinga, midtbanespiller, 409 millioner danske kroner

Transfers:
Indtil videre har Rennes brugt en del penge. De har Loïc Badé i Lens for 17 millioner euro, mens de sikrede sig Kamaldeen Sulemanas underskrift og hentede ham for 15 millioner euro FC Nordsjælland. Norske Birger Meling er også kommet til. Venstrebacken er hentet for tre millioner euro i Nimes. 

Rennes har indtil videre solgt Jordan Siebatcheu (Young Boys), Lilian Brassier (Brest og Sacha Boey (Galatasaray). Derudover er Damien Da Silva skiftet til Lyon på en fri transfer. Rennes råder over stortalentet Eduardo Camavinga, der i en alder af 18 år allerede har spillet 67 Ligue 1-kampe for Rennes, og det er bestemt muligt, at han bliver solgt, inden vinduet smækker i.

Lens

Ligaplacering i 2020/2021: 7
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 584 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Seko Fofana, midtbanespiller, 89 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Gaël Kakuta, Deiver Machado, Wuilker Fariñez, Christopher Wooh, Wesley Saïd og Valentino Lesieur

Ud er blandt andre gået: Loïc Badé og Cheick Traoré

Montpellier

Ligaplacering i 2020/2021: 8
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 863 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Andy Delort, angriber, 119 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Mamadou Sakho, Thuler og Léo Leroy

Ud er blandt andre gået: Kylian Kaïboué, Damien Le Tallec og Keagan Dolly

Saint-Étienne

Ligaplacering i 2020/2021: 11
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 704 millioner danske kroner 
Spiller med højeste markedsværdi: Lucas Gourna-Douath, midtbanespiller, 89 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Alexandros Katranis (tilbage efter udlån) og Assane Dioussé (tilbage efter udlån) 

Ud er blandt andre gået: Mathieu Debuchy, Panagiotis Retsos og Anthony Modeste

Bordeaux

Ligaplacering i 2020/2021: 12
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 567 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Toma Basic og Yacine Adli, midtbanespillere, begge er cirka 67 millioner danske kroner værd

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Issouf Sissokho 

Ud er blandt andre gået: Youssouf Sabaly, Hatem Ben Arfa og Nicolas de Préville

Nantes

Ligaplacering i 2020/2021: 18
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 632 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Ludovic Blas, midtbanespiller, 96 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Alban Lafont, Rémy Descamps og Wylan Cyprien

Ud er blandt andre gået: Imrân Louza, Lucas Evangelista og Élie Youan

Metz

Ligaplacering i 2020/2021: 10
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 651 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Pape Sarr, midtbanespiller, 74 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Amine Bassi og Sofiane Alakouch

Ud er blandt andre gået: Victorien Angban, Thierry Ambrose og John Boye

Brest

Ligaplacering i 2020/2021: 17
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 542 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Romain Faivre, midtbanespiller, 96 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Lilian Brassier, Jere Uronen og Grégoire Coudert

Ud er blandt andre gået: Romain Perraud, Heriberto Tavares og Ferris N'Goma 

Strasbourg

Ligaplacering i 2020/2021: 15
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 579 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Ludovic Ajorque, angriber, 89 millioner danske kroner 

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Karol Fila, Kévin Gameiro og Lucas Perrin

Ud er blandt andre gået: Mohamed Simakan, Stefan Mitrovic og Lionel Carole

Angers

Ligaplacering i 2020/2021: 13
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 529 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Angelo Fulgini, midtbanespiller, 89 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Batista Mendy og Azzedine Ounahi

Ud er blandt andre gået: Rayan Aït Nouri, Ludovic Butelle og Loïs Diony

Reims

Ligaplacering i 2020/2021: 14
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 699 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Predrag Rajkovic (målmand) og Nathanaël Mbuku (venstrekant), begge spillere er cirka 67 millioner danske kroner værd

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Nicolas Penneteau og Andreaw Gravillon 

Ud er blandt andre gået: Boulaye Dia og Nicolas Lemaitre

Lorient

Ligaplacering i 2020/2021: 16
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 455 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Yoane Wissa (venstrekant) og Terem Moffi (angriber), begge spillere er over 74 millioner danske kroner værd

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Igor Silva

Ud er blandt andre gået: Sylvain Marveaux og Franklin Wadja

Troyes

Ligaplacering i 2020/2021: 1 (Ligue 2)
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 261 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Renaud Ripart (midtbanespiller) og Metinho (midtbanespiller), begge spillere er 37 millioner danske kroner værd

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Metinho, Renaud Ripart og Rominigue Kouamé

Ud er blandt andre gået: Maxime Barthelmé og Stone Mambo

Clermont Foot

Ligaplacering i 2020/2021: 2 (Ligue 2)
Trupværdi ifølge Transfermarkt: 183 millioner danske kroner
Spiller med højeste markedsværdi: Mohamed Bayo, angriber, 44 millioner danske kroner

Transfers:
Ind er blandt andre kommet: Elbasan Rashani og Cem Türkmen 

Ud er blandt andre gået: David Gomis og Muamer Aljic 

Kommentarer

Feedback