18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Atletico Madrid - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Atletico Madrid

Fuldt kampprogram

Simeone vil ikke være glad for, at Atletico sluttede sidst i gruppen i CL sidste år. Forvent et hold med et ønske om hævn i Champions League 2023/24. Der er helt sikkert både erfaring og kvalitet her til at nå CL-slutspillet. Oblak er normalt en meget stabil målmand. Gimenez, Savic og Molina får følgeskab i forsvaret af Azpilicueta fra Chelsea, Galan fra Celta Vigo og Söyuncu fra Leicester. Midterforsvaret er fyldt med dygtige spillere, og angrebet ledes af en genfødt Griezmann.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Atlético Madrid i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Atlético Madrid i Champions League 2023/24.

Atlético Madrid CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,10 7,00
Vinder Champions League 26
Når finalen 12
Hold fra Spanien vinder 4,00

Styrker 

Som det ser ud nu, har Simeone fået holdet til at begynde at præstere igen efter CL-debaklen i efteråret. De scorede lige så mange mål som mestrene fra Barcelona i ligaen og indkasserede næstfærrest mål. Når alt fungerer, som det skal på banen, er Atletico en hårdtarbejdende sejrsmaskine, der formår at spille lige op mod de bedste hold, samtidig med at de ikke giver de dårligere hold nogen chance for at hente point.  

Svagheder 

Sidste års sløje gruppespil sidder måske i baghovedet på holdets spillere. De vandt åbningskampen mod Porto, men tabte derefter tre kampe og spillede to uafgjort. Det kan få holdet til at gå ind til efterårets CL med de forkerte tanker og blive forsigtige. Atletico er et hold, der spiller aggressivt, og hvis spillerne bliver lidt tøvende, falder meget af holdets sejrsvante spil.  

Fakta og historie 

Atleticos fans har ikke haft det nemt gennem historien. De har aldrig formået at vinde hverken CL eller Europa Cuppen, men de har tabt tre finaler. Det første finalenederlag kom i 1974 mod Bayern. Derefter fortsatte smerten for fansene, da de tabte to finaler til deres værste rival Real Madrid, i 2014 og 2016. 

Kommentarer

Feedback