18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Union Berlin - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Union Berlin

Fuldt kampprogram

Union Berlins træner Urs Fischer har taget den lange vej for at nå Champions League i 2023/24. Fischer kom til klubben i 2018, da de spillede i Zweite Bundesliga. I sin første sæson førte han holdet til en historisk første oprykning til Bundesligaen. I den bedste række er det gået godt, og de sidste tre sæsoner har de ligget lige bag toppen. I 2021/22 var de i Conference League, og sidste år nåede de sjette runde i Europa League. I foråret sikrede de sig fjerdepladsen i Bundesligaen foran Freiburg, hvilket betyder en historisk første deltagelse i CL for den relativt lille klub fra det tidligere Østberlin.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Union Berlin i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Union Berlin i Champions League 2023/24.

Union Berlin CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 7,00 1,10
Vinder Champions League 251
Når finalen 81
Hold fra Tyskland vinder 4,50

Styrker 

Fischer har bygget holdets succes på et meget hårdtarbejdende kollektiv med et ofte solidt forsvar. I sidste sæson lukkede de færrest mål ind i Bundesligaen sammen med mestrene fra Bayern, 38 mål i alt. Hjemmebanespillet var også brutalt godt, og man gik igennem hele Bundesligaen uden at tabe en kamp på Stadion An der Alten Försterei. Det er en mangfoldig gruppe af spillere, der har ydet deres bedste for holdet: førstemålmanden er danske Rönnow, i bagkæden er portugisiske Diogo Leite, anfører østrigske Trimmel, Doekhi fra Holland, plus tyskerne Knoche og Giesselmann. Andre nøglespillere har været Sami Khediras bror Rani, norske Thorsby, tyske Behrens, Becker fra Surinam og amerikanske Pefok. 

Svagheder 

Langt de fleste af spillerne i truppen mangler tidligere CL-erfaring. Selv om mange nu har spillet i de andre europæiske turneringer, indikerer det, at niveauet hos Unionens spillere ikke er højt nok til at udfordre de bedste hold. Becker er den eneste angriber, der nåede over ti mål i Bundesligaen sidste år, hvor han scorede elleve. Vi sætter spørgsmålstegn ved holdets målproduktion i CL og tror, at de kan få det svært der. De har dog hentet danske Kaufmann fra FC København, og han har tidligere scoret mange mål i Zweite Bundesliga.  

Fakta og historie 

Union Berlin debuterer i Champions League til efteråret, og generelt har de meget lidt erfaring fra at spille i de forskellige europæiske turneringer. De har deltaget i den gamle Intertoto Cup to gange. De tabte i anden kvalifikationsrunde til Europa League 2001/02 mod Lovech fra Bulgarien. Det er alt bortset fra den nævnte Conference League og Europa League de sidste to år. 

Kommentarer

Feedback