18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League 2022/23 TV Guide og Livestream

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Champions League går ind i sin afgørende fase, når 1/8-finalerne sparkes i gang 12. februar. Hver uge kan du tænde for fjernsynet og se de bedste hold i Europa krydse klinger og blive smidt ud på skift, indtil der kun står ét mesterhold tilbage. 

Alle efterårets kampe i Champions League bliver vist på Viasats kanaler. De største Champions League-kampe bliver vist på TV3 Plus. Hvis to kampe spilles på samme tid, bliver den anden kamp vist på TV3 Sport. 

TV Guide til Champions League

Med start fra denne sæson har UEFA besluttet at vise enkelte kampe allerede fra klokken 19:00, men det gjaldt kun i gruppespillet. I 1/8-finalerne spilles alle kampe klokken 21:00.  

Som bekendt varer alle kampe som udgangspunkt 90 minutter, men returopgørene i 1/8-finalerne, kvartfinalerne og semifinalerne kan gå i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Det samme gør sig gældende for finalen. 

Med kampstart så sent som klokken 21:00 betyder det altså, at nogle kampe kan strække sig tæt på ind i næste døgn, hvis også straffesparkskonkurrencen trækker lidt ud. 

På trods af en masse tætte kampe i foråret i sidste års Champions League var der ikke en eneste kamp, der endte med at gå i forlænget spilletid og straffespark. 

Livestream Champions League 2022/23 hos Viaplay

Har man ikke et fjernsyn, men ønsker alligevel at se de store kampe i foråret, kan man livestreame Champions League live hos Viaplay. Det har i de indledende kvalifikationsrunder været muligt at livestreame Champions League hos mindst en bookmaker på markedet, men Champions League er så stor og indbringende turnering, at betalingen for rettighederne til at vise kampene er mere end bare et greb i lommen. Det er derfor ikke muligt at streame Champions League lovligt andre steder end hos Viaplay. 

MTG, som ejer Viasat, har i en årrække haft rettighederne til at vise kampene fra Champions League. I 2017 forlængede MTG sin eksisterende aftale til 2021, så der vil de kommende år fortsat være fodbold på første klasse fra Viasats studie. Når aftalen udløber, vil MTG have haft rettighederne til at vise Champions League i næsten 30 år. 

Der er ingen forlydender om, hvor mange penge MTG har betalt for rettighederne i denne omgang, men i England kostede en lignende aftale selskabet BT Sports over 10 milliarder kroner, hvilket var en stigning på cirka 30 %. 

Ifølge Gallup så 411.000 danskere med, da Real Madrid sidste år tog sit tredje trofæ på stribe efter en 3-1-sejr over Liverpool i finalen, som især vil blive husket for en mere en tvivlsom præstation af Liverpool-keeper, Loris Karius, som siden er blevet sendt til tyrkisk fodbold.  

Lidt over 400.000 seere var lige præcis nok til en plads udenfor top 10 på den uges mest sete tv. Faktisk var det ikke engang det mest sete program den dag, da der cirka en time inden kickoff var gallataffel direkte fra Christiansborg Slot på DR1 i forbindelse med Kronprins Frederiks 50-års fødselsdag. Med i alt 456.000 seere var det det syvendemest sete program den uge – fire placeringer foran Champions League-finalen.

Feedback