18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Champions League i TV og livestream

Opdateret
N Nicolai J.
Tekstforfatter og indholdsredaktør hos BetXpert med en forkærlighed for den engelske Premier League. Har spillet fodbold, håndbold, tennis og bordtennis og arbejdet indenfor spilbranchen siden 2017.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

En ny  og spændende Champions League-turnering er over os. De vilde gruppekampe står for døren og verdens største fodboldstjerner tørner sammen i prestigefyldte kampe på Europas store arenaer. Vi ved efterhånden alle hvor vi finder de bedste odds på Champions League, men det kan knibe med at finde vej til selve Champions League i TV.

Spil på Champions League hos Expekt

Hvilke Champions League kanaler viser årets kampe? Og hvor kan man eventuelt finde Champions League livestream for sæsonen 2023/2024? Det giver vi dig svaret på i denne guide til Champions League TV 2023/24. 

Der findes intet data for dette i øjeblikket.

Champions League 2023/24 TV tider

Det store gruppespil i Champions League 2023/24 sparkes i gang med første runde fra tirsdag den 19. september klokken 18.45. UEFA har fastlagt at i alt 4 opgør i hver runde skal have kickoff klokken 18.45 mens de resterende opgør spilles klokken 21.00. Denne procedure følges hele vejen frem til sidste runde i gruppespillet onsdag den 13. december 2023.

Første kampe i ottendedelsfinalerne afvikles den 13. og 14. februar og 20. - 21 februar med returopgør den 5. - 6. marts og 12. - 13. marts 2024.

Første kamp i kvartfinalerne afvikles den 9. - 10. april 2024 med returopgør den 16. -17. april 2024.

Første kamp i semifinalerne afvikles den 30. april - 1. maj med returopgør 7. - 8. maj 2024.

Selve finalen spilles den 1. juni 2024 klokken 21.00

Både gruppespillet og samtlige finalerundekampe kan både livestreames og ses på forskellige TV-kanaler.

Champions League 2023/24 - TV-kanaler

I Danmark har Nordic Entertainment Group (NENT Group) haft rettighederne til at vise Champions League i TV i de seneste par år. Og det er også stadig NENT Group, der har rettighederne i indeværende sæson frem til Champions League finalen i 2024.

Det betyder, at danske TV-seere vil kunne se Champions League på dansk TV via TV3s forskellige kanaler. Her vil de respektive Champions League kanaler være TV3+, TV3 Sport og TV3 Max. Man vil også kunne livestreame Champions kampene fra Viaplays online platform.

Kan man streame Champions League 2023/24 gratis?

Indtil for nogle år siden var det stort set muligt at livestreame alle de største fodboldbegivenheder på eksempelvis Bet365, men rettigheder og økonomi har imidlertid sat en stopper for Champions League live stream via online bookmakere. Stream Champions League fra Viaplays hjemmeside i stedet. Her er alle kampe udbudt på livestreaming lige fra gruppespillet og frem til finalen på Wembley.

Hvilke kanaler viser Champions League 2023/24 kampene?

Er man på udkig efter Champions League 2023/24 TV kanaler, så er det igen NENT Groups kanaler, man skal have fat i. NENT Groups rettigheder gælder nemlig frem til slutningen af Champions League 2023/2024 sæsonen og man skal finde sin Champions League TV kanal blandt NENT Groups TV-kanaler. Følgende kanaler viser Champions League kampene på dansk TV:

  • TV3 Sport
  • TV3 Plus
  • TV3 Max

På Viaplay vil man kun se det store Champions League TV program og hvad der vises af kampe i Champions League i dag.

Stream Champions League 2023/24 sådan her

Der findes desværre ingen gratis livestream af Champions League i 2023/24, men man kan altid finde Champions League livestreaming, hvis man er villig til at bruge en betalt tjeneste. Rettighederne i Danmark ligger hos NENT Group som ejer Viaplay, og det er her, at man kan streame samtlige kampe. For at streame CL-kampe på Viaplay skal du gøre følgende:

  1. Gå ind på Viaplay.dk og vælg Viaplay Total-abonnementet
  2. Opret dig som bruger og foretag betaling af abonnement
  3. Klik på fanebladet ‘Sport’
  4. Vælg din ønskede Champions League kamp og klik på kampen

Du kan skifte mellem rundens kampe efter behag. Samtlige CL-opgør i runden vil være udbudt på platformen.

Ofte stillede spørgsmål om Champions League i TV

Hvor kan man finde Champions League 2023/24 livestream?

Hvis man ikke har Champions League live TV, så kan man altid livestreame Champions via sin computer, mobile enhed eller fladskærm. Det er Viaplay.dk som har rettighederne til at streame Champions League i Danmark, så man skal oprette sig som kunde og abonnere på Viaplays Total-abonnement, som indeholder platformens live sportsbegivenheder. 

Hvem sender Champions League 2023/24?

Årets Champions League 2024 TV-kanaler udgøres af de samme danske kanaler som i de seneste par år. Nordic Entertainment Group (NENT Group) ejer stadig rettighederne, hvilket betyder, at det igen er kanalerne TV3 Max, TV3 Plus og TV3 Sport, som viser Champions League i TV i 2023/2024.

Hvornår starter Champions League 2023/24?

Champions League gruppespillet sparkes i gang tirsdag den 19. september klokken 18.45, når første kamp i første runde afvikles. Der vil igen være enkelte tidlige kampe med start klokken 18.45 i hver runde, men langt størstedelen af gruppekampene vil blive afviklet til vanlig tid klokken 21.00 om tirsdagen og onsdagen.

Hvilke Champions League-kanaler viser kampene i CL 2023/24?

I år er det alle de forskellige TV3 kanaler som udgør Champions League TV 23/24. CL-kampene vil blive vist på TV3 Sport, TV3 Plus og TV3 Max.

Hvor ser man Champions League?

Du kan se kampene i Champions League 2023/24 via livestreaming eller direkte på TV. Ønsker du at se kampene på TV, så sker det på TV3’s kanaler TV3 Sport, TV3 Plus og TV3 Max. Du kan også streame Champions League live via Viaplays hjemmeside.

Findes der en Champions League livestream?

Ja, der findes en livestreaming tjeneste for Champions League. Viaplay har rettighederne herhjemme, så det er på Viaplays platform, der livestreamer de mange Champions League-kampe. Samtlige opgør er faktisk tilgængelige for livestreaming på Viaplay.

Kan man købe Champions League kampe?

Du kan købe adgang til samtlige kampe i Champions League ved at abonnere på Viaplays Total-abonnement. Det er Viaplay, der har rettighederne til at vise Champions League i Danmark, og udbyderen vil udbyde samtlige CL-kampe til livestreaming på deres hjemmeside.

Hvordan kan man se Champions League gratis?

Det er ikke muligt at se Champions League gratis på en officiel kanal eller streaming-tjeneste. Hvis man ønsker at se Champions League kampene kan man enten købe et abonnement til streaming af alle kampe på Viaplay eller tegne abonnement på en af de tre TV3-kanaler som viser Champions League.

Feedback