18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Royal Antwerp - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Antwerpen

Fuldt kampprogram

Holdet stormede frem i Belgien i sidste sæson og vandt ligaen for første gang siden slutningen af 1950'erne. Den gamle storspiller Mark van Bommel er træner, og på banen ledes holdet af den erfarne og kvalificerede kaptajn Toby Alderweireld. Disse to herrer bringer vigtig europæisk erfaring til et uerfarent hold, der træder ind i Champions League i 2023/24. Oppe foran hælder veteranangriberen Vincent Janssen bolde ind. Svenske Jacob Ondrejka er ny i klubben og har fået en del spilletid i starten. Dejligt med endnu en svensker at følge i dette års CL.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Royal Antwerp i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Royal Antwerp i Champions League 2023/24.

Royal Antwerp CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 17 1,02
Vinder Champions League 501
Når finalen 151

Styrker 

Ligatitlen blev primært sikret ved hjælp af en stærk defensiv, hvor holdet lukkede klart færrest mål ind i ligaen. Her er Alderweireld selvfølgelig nøglespilleren, og der er brug for ham på banen til at holde holdet tæt bagude. Det store talent Vermeeren går fra styrke til styrke i midten. Han blev født i 2005 og er allerede fast mand på holdet. Den førnævnte duo er meget vigtig for holdets spil, og Vermeeren kan blive et af de helt store gennembrud i dette års Champions League-gruppespil. 

Svagheder 

Vi sætter spørgsmålstegn ved, om holdets offensiv vil være nok mod de bedre hold i CL. Janssen er ganske vist en god målscorer, men noget begrænset. Så er der nogle andre spillere, der kan bryde igennem, men de mangler alle erfaring med at spille i CL. Holdets anfører Alderweireld er også ret skadesplaget, der er virkelig brug for ham på banen, og hvis han går i stykker, kan det blive en rigtig hård rejse for holdet i dette års gruppespil.  

Fakta og historie 

Holdet har egentlig ingen CL-historie, bortset fra at de var med i Europa Cuppen i 1957/58. Der blev de slået af Real Madrid i første runde af turneringen. 

Kommentarer

Feedback