18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Young Boys - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Young Boys

Fuldt kampprogram

Holdet har overtaget efter Basel som de store dominatorer på hjemmebane i Schweiz. De har vundet ligaen fem ud af de sidste seks år. Når de først er i CL-gruppespillet, har de en tendens til at kæmpe, og oddsene peger på det samme scenarie for Young Boys i Champions League 2023/24. Noah Persson er hurtigt kommet ind på holdet, og han spillede begge playoff-kampe mod Maccabi Haifa. De mistede den vigtige trio Rider, Zesiger og Fassnacht i sommer til rigere klubber. Begge topscorere Itten og Nsame er dog stadig i truppen, hvilket betyder, at de stadig har en lille chance for at hente nogle sejre i CL-gruppespillet.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på BSC Young Boys i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Young Boys i Champions League 2023/24.

BSC Young Boys CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 26 1,01
Vinder Champions League 1001
Når finalen 251

Styrker 

Young Boys scorede 82 mål, da de vandt ligaen i sidste sæson. Halvdelen af disse blev scoret af Nsame og Itten. Vi taler her om to angribere, der allerede har en del erfaring, og som i øjeblikket ser ud til at have den bedste tid i deres karriere. En tredje spiller, Elia, har også en ret god målstatistik, så der er muligheder her for holdet offensivt. Det er aldrig forkert at have gode målscorere på holdet, når man går ind i CL, og Young Boys har normalt en god hjemmebanestøtte. Derudover kan kunstgræsset på hjemmebanen i Bern skabe en masse problemer for det gæstende hold. 

Svagheder 

Selvom holdets angribere kan skabe problemer for modstanderne i CL, stiller vi stadig spørgsmålstegn ved kvaliteten af truppen som helhed. Vi mener uden tvivl, at holdet har potentialet til at score mod større hold i enkelte kampe, især på hjemmebane. Men vi har meget svært ved at se dette hold bygge op til at komme i CL-playoff. En tredjeplads i gruppen vil være mere end acceptabelt for schweizerne.  

Fakta og historie 

Young Boys har en ret kort historie, når det kommer til at spille i Europa Cuppen og Champions League. Og de har aldrig formået at hente en titel hjem til Bern. I Europa Cuppen 1958/59 nåede de frem til semifinalen, hvor franske Reims blev for svære. Dette er holdets bedste placering nogensinde. 

Kommentarer

Feedback