18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Celtic - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Celtic

Fuldt kampprogram

Brendan Rodgers er tilbage på Celtic Park, efter at efterfølgeren Ange Postecoglou tog over i Tottenham. Ikke det nemmeste job for Rodgers, men han vandt titler med Celtic i sin sidste periode i klubben. Det største tab i løbet af sommeren er uden tvivl holdets næstbedste målscorer Jota, som er skiftet til Saudi-Arabien. De har hentet en masse relativt ukendte navne fra mindre ligaer: Sydkorea, Japan, Australien, Norge og Polen. Skyttekongen Furuhashi er stadig i klubben, og hvis de kan holde på ham, har de et vist potentiale til gruppespillet i Champions League 2023/24.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Celtic i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Celtic i Champions League 2023/24.

Bayern München odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 11,00 1,04
Vinder Champions League 501
Når finalen 151

Styrker 

Presset hjemme på Celtic Park er ofte grusomt, og her har de en fordel, der kan give point mod mange hold i CL. Den centrale linje er stabil med Joe Hart i målet, midterforsvaret Starfelt/Carter-Wickers, O'Riley og holdets kaptajn McGregor på midten og angrebsstjernen Furuhashi. Her har Roders en meget fin ramme at læne sig op ad og bygge videre på med sine egne taktiske direktiver. Celtic bør forsøge at holde denne kerne intakt, indtil transfervinduet lukker.  

Svagheder 

Selv om holdet scorede utrolige 114 mål i den skotske liga sidste år, var de slet ikke skarpe i CL. De scorede kun fire mål i gruppespillet og fandt ikke målet i to ud af tre hjemmekampe. Rodgers må finde på noget her for at gøre Celtic mere effektive i straffesparksfeltet, ellers bliver det endnu et tungt og gråt CL-efterår for Glasgow-holdet. Furuhashi fandt ikke vej til netmaskerne en eneste gang i CL sidste år.  

Fakta og historie 

Celtic er ofte med i CL, men det er længe siden, de har haft succes i turneringen. Et år efter at ærkerivalerne fra England fejrede VM-titlen i 1966, vandt Celtic Europa Cuppen efter at have besejret Inter i finalen. 

Kommentarer

Feedback