18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Newcastle

Fuldt kampprogram

Nu er det tid for Alexander Isak til at få sin rigtige CL-debut, selvom han fik en indskiftning på otte minutter i turneringen som teenager i Dortmund. Klubben fra det nordøstlige England er tilbage i finalen for første gang siden sæsonen 2002/03. Eddie Howe har opbygget et meget stabilt og hårdtarbejdende hold, som nok kan regne med flere store nyindkøb i løbet af sommeren med deres rige ejere fra Saudi-Arabien. Spørgsmålet er, hvor langt det rækker? Størstedelen af spillerne har ikke spillet i CL før. Det må tiden vise, men turen op til St James' Park bliver ikke en fornøjelsestur for de fleste af modstanderne.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Newcastle United i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Newcastle i Champions League 2023/24.

Newcastle CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,28 3,50
Premier League-finale (Ja/Nej) 4,50 1,18
Vinder Champions League 21
Når finalen 10
Hold fra England vinder 1,90

Styrker 

Holdet var utroligt svært at slå i sidste sæson i Premier League. De tabte kun fem kampe og indkasserede 33 mål. Begge tal var det samme som mestrene fra Manchester City. Højrebacken Trippier har været utrolig vigtig for holdet, idet han har taget dødbolde, styret forsvaret og bidraget med tiltrængt CL-erfaring. Guimaraes styrer meget af spillet fra sin position på midtbanen. Oppe foran er der i øjeblikket tre interessante spillere, der kan præstere i CL-sammenhæng: Callum Wilson scorede 18 mål i PL i sidste sæson, Alexander Isak ved vi, hvad han er i stand til, og Almiron fra Paraguay gjorde en stor forskel i sidste sæson med sine 11 mål fra højre fløj.  

Svagheder 

For at være ærlig er Isak den eneste spiller i Newcastle, der har potentialet til at blive en rigtig god spiller på CL-niveau. Ellers mangler holdet rigtige stjerner, der kan skræmme modstanderne på højeste niveau. Derudover mangler næsten alle spillere erfaring fra at have spillet i Champions League før. En anden ting på minuskontoen er, at Newcastle mangler vigtige ranglistepoint hos Uefa, hvilket betyder, at de vil ende i seedningsgruppe tre eller fire. Det betyder, at de risikerer at møde to rigtig stærke modstandere allerede i gruppespillet. Fakta og historie 

Fakta og historie 

Newcastle har kun deltaget i Champions League-gruppespillet to gange tidligere. I 1997/98 sluttede de på tredjepladsen i gruppen, men formåede at slå Barcelona på St James' Park. Sæsonen 2002/03 gik bedre, da de gik videre fra gruppen. En gang i det andet gruppespil blev Inter og Barcelona elimineret. Året efter kvalificerede de sig til turneringen, men Newcastle tabte til Partizan Beograd efter straffesparkskonkurrence. 

Kommentarer

Feedback