18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Paris Saint-Germain - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, PSG

Fuldt kampprogram

Efter sidste forårs ottendedelsfinalenederlag til Bayern i CL er der sket ting og sager i PSG i løbet af sommeren. Messi har forladt Paris til fordel for Miami, og Ramos er der heller ikke. Galtier gik i begyndelsen af juli, og som ny træner kommer Spaniens tidligere landstræner Luis Enrique. Han kommer til at arbejde med nogle virkelig interessante nyindkøb, som Hernandez fra Bayern, Ugarte fra Sporting Lissabon, Skriniar fra Inter og Asenio fra Real Madrid. Spørgsmålet er, hvor langt Enriques nye hold vil være i stand til at bygge inden Champions League 2023/24, kan de udfordre om titlen allerede i år? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Paris Saint-Germain i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på PSG i Champions League 2023/24.

PSG CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,33 3,25
Vinder Champions League 17
Når finalen 9,00
Hold fra Frankrig vinder 15

Styrker 

Faktisk er PSG's trup verdensklasse i alle dele af holdet selv uden Messi. De har også tilføjet en virkelig skarp allround back i Lucas Hernandez. Midtbanen er fuld af muligheder, og det bliver ikke let for Enrique at vælge, hvilke spillere der skal starte der. Mbappe er i øjeblikket stadig i klubben, og så længe han er det, har PSG et talent, som andre hold i CL kan matche.  

Svagheder 

2023 har været et ret turbulent år for klubben. Messi er rejst, Neymar har haft store skadesproblemer, en ny træner og sidst men ikke mindst alle spekulationerne om, hvorvidt Mbappe vil blive i Paris eller ej. Alle turer omkring den store stjernes fremtid, om hans kontrakt bliver forlænget og så videre, tager naturligvis energi både fra Mbappe selv og resten af PSG. Spørgsmålet er egentlig, i hvilken form Mbappe vil være i dette efterår, og hvis han ikke når sin storform eller forlader klubben, vil det ramme PSG's angrebsevne hårdt.  

Fakta og historie 

Klubben sigter fortsat efter at bringe en første og historisk CL-titel til Paris. Det tætteste, de kom, var i 2020, hvor de nåede CL-finalen, men tabte til Bayern München. 

Kommentarer

Feedback