18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Braga - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Braga

Fuldt kampprogram

Det portugisiske hold med svenske Joe Mendes på holdet gik videre til gruppespillet i Champions League 2023/24 via en playoff-sejr over græske Panathinaikos. Sidste år sluttede de på en imponerende tredjeplads i ligaen foran Sporting. Holdets kaptajn Ricardo Horta er nok holdets vigtigste og bedste spiller. Horta har også meritter fra det portugisiske landshold. Braga kan blive en indsprøjtning i årets CL, hvis de andre hold undervurderer dem, der er utvivlsomt fine kvaliteter på holdet, som ganske få uden for Portugal kender til.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Braga i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen på Braga i Champions League 2023/24.

Braga CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 3,50 1,28
Vinder Champions League 501
Når finalen 151
Hold fra Portugal vinder 67

Styrker 

Braga har en fin rutine i bagkæden i form af Jose Fonte. De er komfortable med at bakke lidt hjem mod de bedre hold på hjemmebane i den portugisiske liga som Porto og Benfica. Så er de afhængige af lynhurtige kontraangreb, der ofte går gennem Ricardo Horta. Hans lillebror Andre Horta spiller også på holdet. Horta den yngre er en hårdtarbejdende central midtbanespiller. Hårdt teamwork kendetegner Braga, da de måske ikke har de bedste spillere, men de arbejder altid hårdt for hinanden.  

Svagheder 

Er Jose Fonte i stand til at holde sammen på en bagkæde mod hold på CL-niveau i efteråret? Det er vi ikke helt sikre på, at han gør. Samtidig er vi heller ikke hundrede procent sikre på, at Ricardo Hortas offensive evner vil være nok, da hans offensive holdkammerater ikke helt er på samme niveau som ham. Det kan blive et hårdt CL-efterår for Braga, da holdets trup ikke ser ud til at være klar til at udfordre på de højeste niveauer i europæisk klubfodbold. Men der er en vis chance for avancement her, hvis man gør alt rigtigt.  

Fakta og historie 

Braga har ikke en lang historie med at spille i CL og er kun nået til gruppespillet to gange før: 2010/11 og 2012/23. Begge gange røg de ud af gruppen. De nåede dog frem til Europa League-finalen i 2011, hvor de slog ligarivalerne Benfica i semifinalen, men tabte til en anden ligarival, Porto, i finalen. 

Kommentarer

Feedback