18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lazio - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Lazio

Fuldt kampprogram

Sarri førte Lazio til en andenplads i Serie A i foråret, hvilket var holdets bedste placering siden 1999/00, hvor Svennis bragte Scudettoen til de lyseblå dele af Rom. Det føles virkelig, som om holdet er på vej op nu, og spørgsmålet er, om de kan blive i toppen af Serie A og deltage i Champions League i 2023/24? Milinkovic-Savic har fulgt pengene til Saudi-Arabien denne sommer, og erfarne Acerbi er flyttet til Inter. Af de nye indkøb bliver argentinske Castellanos fra MLS spændende at følge. Han har scoret mange point på den anden side af Atlanten, og han scorede 13 mål for Giron i La Liga sidste år.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Lazio i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Lazio i Champions League 2023/24.

Lazio CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,44 2,62
Vinder Champions League 151
Når finalen 51
Hold fra Italien vinder 12

Styrker 

Ikke overraskende har Sarri fået sine offensive spillere til at præstere godt. Spanieren Luis Alberto er rigtig god på midten. Den gamle Barca-spiller Pedro er still going strong. Immobile, Felipe Anderson og Zaccagni scorede alle over ti mål sidste år. Så er der Vecino, Basic og Cataldi på midten, som alle har gjort det godt. Provedel brød igennem som målmand, mens især Romagnoli og Casale kontrollerede bagkæden med bravur. Store dele af kernen er tilbage for Sarris Lazio, hvilket selvfølgelig er en stor fordel til CL-efteråret.  

Svagheder 

Milinkovic-Savic var til tider strålende sidste år, og sådan en spiller er naturligvis meget svær at erstatte lige med det samme. I mellemtiden er Pedro, Immobile og Felipe Anderson alle over 30 nu, og spørgsmålet er, om de har kapaciteten til at præstere i CL og Serie A på samme tid. Dobbeltkampe kan tage hårdt på ældre spillere, og Lazios offensiv er meget afhængig af disse tre mænd.  

Fakta og historie 

Lazio debuterede i CL så sent som i 1999/00 og nåede deres bedste placering med en kvartfinale. Det sluttede der mod Valencia. Deres sidste optræden var i 2020/21, hvor de tabte til Bayern i ottendedelsfinalen. 

Kommentarer

Feedback