18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Napoli - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, SSC Napoli

Fuldt kampprogram

Napoli træder ind i Champions League 2023/24 efter en sæson uden fortilfælde. Scudettoen er tilbage i Napoli efter 33 lange år. Men geniet Spalletti har forladt trænerposten, og nu er det op til franskmanden Rudi Garcia at forvalte Spallettis arv. Holdet nåede endda hele vejen til en CL-kvartfinale sidste forår. Garcia har meget arbejde at gøre for at forberede holdet til et hårdt CL-efterår. Spørgsmålet er, om Napoli kan tage endnu et skridt, eller om sidste år var en engangsforestilling? 

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på SSC Napoli i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Napoli i Champions League 2023/24.

Napoli CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,44 2,62
Vinder Champions League 34
Når finalen 17
Hold fra Italien vinder 12

Styrker 

Holdet har en høj standard af offensive spillere, som er meget høj. Når Osimhen og Kvaratskhelia er i spillehumør, får stort set alle andre holds forsvar store problemer. Ud over den offensive kant har Napoli også en meget hårdtarbejdende og dygtig midtbane, og forsvaret har set meget stabilt ud. Holdet har faktisk alle dele til at være en komplet holdopbygning, der kan udfordre de største klubber over en CL-sæson.  

Svagheder 

Uden førnævnte Osimhen og Kvaratskhelia er Napoli et meget dårligere fodboldhold offensivt. De er simpelthen meget afhængige af deres gyldne duo på den offensive banehalvdel. Spørgsmålet er også, hvor meget Spalletti var årsagen til holdets defensive transformation sidste år? De var meget stærke defensivt og lukkede kun 28 mål ind i Serie A. Vi tror, at Napoli vil indkassere flere mål bagude under Garcias ledelse. 

Fakta og historie 

Forårets kvartfinaleplads var faktisk Napolis bedste placering nogensinde i Champions League. Før dette var det bedste, de havde opnået, en plads i 16. runde. Det er her værd at bemærke, at Napoli i år kun deltager i CL for ottende gang. 

Kommentarer

Feedback