18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Borussia Dortmund - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Borussia Dortmund

Fuldt kampprogram

Dortmund tabte ligatitlen til Bayern i de sidste minutter af sidste runde, og nu har de haft sommeren til at slikke sårene og opbygge et ønske om revanche i Champions League 2023/24. Bellingham er rejst til Real Madrid, Guerreiro til ærkerivalerne Bayern, og Dahoud vil prøve lykken i PL med Brighton. Nmecha fra Wolfsburg bliver sandsynligvis Bellinghams erstatning, Sabitzer kan blive vigtig, og Bensebaini vil udfylde hullet på venstre back.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Borussia Dortmund i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Borussia Dortmund i Champions League 2023/24.

Dortmund CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 4,00 1,22
Vinder Champions League 101
Når finalen 41
Hold fra Tyskland vinder 4,50

Styrker 

Både på godt og ondt ser Dortmunds holdopbygning nu ud til at mangle en rigtig stjerne, i stedet er det en ret jævn trup. Med både rutine og talent. Faktum er dog, at Dortmund vil kunne trække en startellever med næsten kun landsholdsspillere, der har erfaring fra CL-kampe før. Kobel er en solid målmand, Hummels, Sule og Schlotterbeck blander erfaring med talent. Reyna og Brandt havde et godt år sidste år i skyggen af Bellingham på midten, Reus er stadig vigtig som fanebærer. Fremadrettet kan Adeyemi virkelig bryde igennem, og supertalentet Moukoko får mere og mere spilletid.  

Svagheder 

Med Bellingham mister man 14 mål fra sidste sæson, og med Guerreiro mister man det samme antal assists. Disse to mænd vil være meget svære at erstatte for Dortmund lige nu. Bellingham var også topscorer med sine mål, så der er spørgsmål om, hvem der skal score målene. Som det ser ud nu, mangler holdet en rigtig skarp målscorer, som for alvor kan hjælpe holdet med at udfordre de bedste hold i CL. 

Fakta og historie 

Dortmund har en fin CL-historie, der faktisk involverer en CL-titel. 1996/97 slog de Juventus i finalen og fik lov til at løfte trofæet. 2013 førte en vis Jürgen Klopp holdet til CL-finalen, men tabte til rivalerne fra Bayern. 

Kommentarer

Feedback