18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Europa Conference League Odds 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Her får du BetXperts odds på Conference League 23/2024. Få en oversigt over de bedste Conference League odds, samt en gennemgang af nogle af klubberne.

Spil på Conference League hos Expekt

Den blot tredje udgave af UEFA Europa Conference League står for døren, når Conference League 2023/2024 sparkes i gang med kvalifikationsrunder denne sommer. Endnu gang får fodboldglade europæere og sportsbettere muligheden for at følge det tredje alternativ i UEFAs klubturnerings-regi udover Europa League og Champions League.

Selvom Conference League ikke byder ind med deltagelse fra Europas absolut mægtigste hold, så er det ikke ensbetydende med, at turneringen er tom for spænding. Nærmest tværtimod. UEFA har formået at skabe en inciterende turnering, hvor deltagerne leverer sit optimale og hvor holdene reelt føler, at de deltager i en UEFA-turnering af betydning. Conference League er på ingen måde bare en ny Toto-cup.

Set ud fra et sportsbetting-perspektiv er Conference League også ekstremt interessant. Der skal ikke nødvendigvis top fodbold til for at skabe grundlag for gunstige betting muligheder og spilfiduser. De spændende Conference League odds markeder byder hver sæson på fantastiske bets og spiltips, som både leveres af BetXperts ekspertpanel såvel som vores kvikke brugere.

I denne guide kaster vi et blik på de største favoritter i Conference League 2024 og vi fremhæver de bedste bookmakere med odds til Conference League i indeværende sæson. Læs med og bliv klogere på den tredje udgave af UEFAs stadigt voksende Conference League turnering.

Odds på Conference League

Herunder får du de bedste odds på vinderen af Conference League 2024. 

Conference League kan af naturlige årsager ikke fremvise en kavalkade af historiske vindere gennem tiden, eftersom turneringen kun har 3 år på bagen. Ikke desto mindre har de seneste to udgaver budt på spænding og sublime fodboldkampe fra nogle af Europas næstbedste mandskaber.

Der har i hver udgave været en bred vifte af Conference League vinder odds og et stort udbud af kampoddsmarkeder på alle kampe fra indledende runder, gruppespil og finalerunder. I år er der, hvis ikke lige så mange Conference League odds, så måske endda en endnu større menu af odds at dykke ned i.

Hos BetXpert holder vi alle Conference League interesserede spillere opdateret på de aktuelle odds på Conference League 2023/24 præcist som det er tilfældet med Europa League og Champions League. 

Det absolut største spil af de mange sæsonspil er selve vinderspillet på den samlede vinder af Conference League. Her har de bedste bookmakere på licensmarkedet odds på samtlige deltagere i turneringen og vores spileksperter graver naturligvis fiduser frem på både favoritter og spændende underdogs.

I år står det ret klart, at favoritterne igen skal findes blandt hold fra den spanske La Liga, den italienske Serie A, den engelske Premier League og den tyske Bundesliga. I sidste sæson så man dog også overraskende gode takter fra schweiziske Basel og hollandske AZ Alkmaar, der begge nåede semifinalerne. Overraskelserne lurer derfor helt sikkert på ny i UEFA Conference League 2023/2024.

Favoritter til at vinde Conference League 2023/24

Hvem vinder Conference League? Det er et åbent spørgsmål, men der er altid visse favoritter blandt bookmakerne. Vi har i den anledning kigget på en lille håndfuld favoritter i Conference League 2024, som du kan finde odds på hos markedets betting sider.

Fiorentina - Toscana-holdet kan gøre arbejdet færdig i år

Serie A-holdet Fiorentina spås også gode chancer for at nå finalen. Holdet har allerede vist sit værd i den forgangne Conference League 2022/2023. Her spillede man sig flot hele vejen til finalen, hvor engelske West Ham dog var for stor en mundfuld til sidst. Fiorentina ligner dog et hold, der har sat sig for at gøre arbejdet færdig i år. Målet er ikke blot at nå finalen, denne gang er planen, at Vincenzo Italianos mandskab skal hæve trofæet. 

Aston Villa - Endnu et Premier League hold bejler til trofæet

West Ham har allerede båret Premier League-fanen til triumf i Conference League. Det skete i sidste sæson, da London-holdet slog Fiorentina i finalen. Hvis West Ham dengang kunne gå hele vejen, så er det ikke utænkeligt at Birmingham-holdet Aston Villa kan gøre dem kunsten efter. Det er i hvert fald det, man håber på hos The Villans, som har den taktisk stærke spanske træner Unai Emery ved roret.

Eintracht Frankfurt - Første tyske hold til tops i Conference League?

Er det endelig året, hvor Conference League odds vinderen 2024 kommer fra den tyske Bundesliga? Ingen tyske hold har tidligere præsteret noget, der ligner en mindeværdig placering i Conference League. Hverken Union Berlin i Conference League 2021/2022 eller FC Køln i Conference League 2022/2023 gjorde noget synderligt væsen af sig. Faktisk formåede ingen af de to at spille sig videre fra gruppespillet. 

Men måske er det alle gode gange tre, når stærke Frankfurt træder ind i turneringen. Frankfurt leverede en solid præstation i den forgangne Bundesliga med en flot 7. plads til følge og kan meget vel endelig bære de tyske fodboldtraditioner til tops i Conference League. Med spillere som danske Jesper Lindstrøm, Mario Götze og topscorer Kolo Muani ligner Frankfurt et hold, der, ifølge bookmakerne, vil kunne bryde den tyske forbandelse.  

Lille - Store forventninger til Lille

De aktuelle odds på Conference League spår også franske Lille gode muligheder for at nå til tops i årets Conference League. Det ville heller ikke være underligt, eftersom de franske hold har leveret ganske fine præstationer i turneringen igennem de sidste to år. Marseille spillede sig til semifinalerne i Conference League 2021/2022 og Nice nåede kvartfinalerne i 2022/2023. Nu skal Lille strække den det sidste stykke ind over målstregen ved at spille sig i finalen.

Odds på top-3 i Conference League

BetXpert vil forud for og igennem hele turneringen spæde til med odds tips fra eksperter, der er velbevandret i de forskellige europæiske ligaer. Du vil derfor få indblik i mange spændende fiduser fra og analyser af de mere undertippede mandskaber, som måske overses og undervurderes af markedets online bookmakere. 

Udover odds på Conference League vinder 2024, kan der hos flere bookmakere også findes odds på top-3 i Conference League såvel som top 6. BetXpert vil forud for turneringen derfor præsentere flere fiduser på undertippede mandskaber, der har gode chancer for at nå ind i top 6. Vi har kigget på et par tendenser her.

Belgiske hold har vist fine takter i Conference League

De hold, der historisk set har overrasket indtil videre i Conference League, har ikke haft rødder i de store europæiske topligaer. Ser man udover den europæiske fodboldelite, kunne der sagtens gemme sig gode fiduser i eksempelvis hold fra Belgien. Gent og Anderlecht spillede sig eksempelvis begge i kvartfinalerne i Conference League 2022/2023 og i år kan Club Brügge måske gøre dem kunsten efter.

Spændende betting emner fra den hollandske Æresdivision 

Belgiens naboland Holland har også markeret sig stærkt i UEFA Conference League indtil videre. Feyenoord spillede sig således i semifinalen i Conference League 2021/2022 og AZ Alkmaar leverede tillige en flot indsats i Conference League 2022/2023, hvor man også nåede semifinalerne. AZ Alkmaar er med igen i år og de får følgeskab af Twente, som debuterer i turneringen. Måske lurer der igen en overraskelse fra hollandsk kant? 

Skandinavien kan endelig markere sig 

Det er ikke synderligt meget, vi har set til de nordiske mandskaber i Conference League, men det er ikke fordi talentet og kompetencerne mangler. Norske Bodø/Glimt viste dog flotte takter i Conference League 2021/2022, hvor man nåede kvartfinalerne og tabte til Roma, som senere snuppede titlen.

I år er Norge atter repræsenteret ved Bodø/Glimrt, som skal forsøge at leve op til tidligere tiders bedrifter. Fra dansk kant støder sidste års helt store Superliga overraskelse FC Nordsjælland til turneringen.

FCN imponerede stort i playoffkampene mod det serbiske storhold Røde Stjerne. Her bankede man serberne med 5-0 i Farum. Derefter hentede man en 1-0-sejr i Serbien.

Conference League holdene

Det interessante ved Conference League er, at der her er mulighed for at foretage betting på nogle af de mindre kendte hold fra de knapt så eksponerede ligaer i Europa.

Her får du det fulde overblik over, hvilke lande der er repræsenterede og ved hvem:

 • Belgien: Club Brügge, Genk & Gent
 • Bosnien-Hercegovina: Zrinjski Mostar
 • Bulgarien: Ludogorets Razgrad
 • Danmark: FC Nordsjælland
 • England: Aston Villa
 • Finland: HJK
 • Frankrig: Lille
 • Færøerne: Klaksvík
 • Grækenland: PAOK
 • Holland: AZ Alkmaar
 • Island: Breiðablik
 • Israel: Maccabi Tel Aviv
 • Italien: Fiorentina
 • Kasakhstan: Astana
 • Kosovo: Ballkani
 • Kroatien: Dinamo Zagreb
 • Norge: Bodø/Glimt
 • Polen: Legia Warszawa
 • Schweiz: Lugano
 • Serbien: Čukarički
 • Skotland: Aberdeen
 • Slovakiet: Slovan Bratislava & Spartak Trnava
 • Slovenien: Olimpija Ljubljana
 • Tjekkiet: Viktoria Plzeň
 • Tyrkiet: Beşiktaş & Fenerbahçe
 • Tyskland: Eintracht Frankfurt
 • Ukraine: Zorya Luhansk
 • Ungarn: Ferencváros

Conference League topscorer 23/24

Et andet spændende marked er de aktuelle Europa Conference League topscorer odds. De fleste bookmakere på det danske marked byder her ind med et større vinderspil på turneringens mest målivrige spiller. BetXpert vil også her melde ind med spiltips og fiduser til de stærkeste angribere i turneringen, såvel som de frontløbere, der kan levere overraskelsen og som derfor bærer en vis oddsværdi.

I sidste sæson delte Basels Zeki Amdouni og Fiorentinas Arthur Cabral topscorerværdigheden med 7 mål hver. I år er Cabral fortsat med for Fiorentina og figurerer derfor som en oplagt kandidat igen. Men også Aston Villas Ollie Watkins og Lilles canadiske angriber Jonathan David. Har man en fidus til en af de danske angribere, så vil man også kunne finde de bedste odds tips til den danske Conference League topscorer her på BetXpert.
 

Bookmakere med odds til Conference League

BetXpert gennemgår løbende markedets odds og bettingsider for at finde de bedste bookmakere med odds til Conference League. Du vil derfor kunne bruge BetXperts lister over bookmakere til at navigere i markedets højeste odds og mest interessante Conference League odds markeder.

Bookmakere som Unibet og Bet365 har traditionen tro altid et udvidet udvalg af Conference League odds og de ligger tillige oftest øverst på listen over bookmakere med de højeste tilbagebetalingsprocenter på turneringen. 

Det handler fremfor alt om at finde den rette bookmaker - og her er den teoretiske tilbagebetalingsprocent enormt vigtig. Det er her, at man får de afgørende ekstra procenter i sin betting. Brug derfor med fordel BetXperts håndplukkede liste over bookmakere med odds på Conference League 23/24.

Conference League odds på grupper

Gruppe A

Her er franske Lille storfavoritter til at vinde gruppen. De har en af turneringens store profiler i form af den målfarlige canadier Jonathan David. Bag dem må det ventes at blive en kamp mellem Slovan Bratislava og Olimpia Ljubljana om andenpladsen, men Klaksvík indtager den velkendte underdogrolle.

Gruppe B

Conference Leagues Gruppe B kan meget vel blive en åben affære. Her er Gent forhåndsfavoritter, men Maccabi Tel Aviv og ukrainske Zorya har bestemt også muligheder. Lidt sværre må det ventes at være for islandske Breidablik.

Gruppe C

I Gruppe C af Conference League er der også lagt op til en hård kamp om den samlede sejr. Det ventes først og fremmest at blive Dinamo Zagreb og Viktoria Plzen, som skal kæmpe om sejren. Astana skal forsøge at overraske, mens Ballkani fra Kosovo nok kun kan overraske positivt.

Gruppe D

Skal man tale om en dødens gruppe i blandt Conference League-grupperne, så kan det meget vel være Gruppe D. Besiktas og Club Brügge ventes at skulle kæmpe om sejren. Det er dog en meget jævnbyrdig gruppe med norske Bodø/Glimt og schweiziske Lugano som de to øvrige hold. 

Gruppe E

Aston Villa er favoritter til at vinde Conference League 2023/24 og dermed også Gruppe F. Deres største rivaler kan meget vel blive hollandske AZ. Legia Warszawa skal formentlig håbe på, at hjemmebanen kan hjælpe dem videre. Zrinjski Mostar fra Bosnien er der ikke de store forventninger til.

Gruppe F

I Gruppe F er sidste års finalister Fiorentina klare favoritter til at vinde gruppen. Genk og Ferencvaros må dog heller ikke undervurderes, mens serbiske Cukaricki skal forsøge at skabe en overraskelse.

Gruppe G

Der venter også et par interessante opgør i Gruppe G, hvor Frankfurt må påtage sig favoritværdigheden. PAOK fra Grækenland kan blive tyskernes største konkurrent i kampen om gruppesejren. Aberdeen og HJK kan dog drille de to.

Gruppe H

Gruppe H kan også meget vel gå hen at blive en dynamitpulje. Den tyrkiske storklub Fenerbahce er favorit til at vinde gruppen. De kan dog blive presset af af Ludogorets og FC Nordsjælland, som kan have muligheder i denne gruppe. Slovakiske Sparktak Trnava bør få det svært.

Conference League live odds

Live betting er efterhånden blevet et større marked end betting på pre match odds. Derfor betoner BetXpert også de pågældende live odds på Conference League. Du vil her på siden kunne finde vejledning og tips til de bedste og højeste live odds på Conference League.

Sådan gik sidste års Conference League

Engelske West Ham kom, så og sejrede i sidste års Conference League. Det debuterende Premier League hold overraskede de fleste ved at spille sig hele vejen til finalen på baggrund af en næsten skræmmende formstyrke. West Ham spillede 13 kampe i turneringen og vandt de 12. Man gik videre fra gruppespillet med maksimumpoint og slog til sidst Fiorentina med 2-1 i finalen.

Udover West Ham bød Conference League 2022/2023 også på imponerende takter fra hollandske AZ Alkmaar og schweiziske Basel, der begge spillede sig frem til semifinalerne.  

Seneste vindere af Conference League

Conference League er det nyeste skud på UEFAs klubturneringsstamme og har kun været afholdt siden 2021. Her følger en liste over de seneste (og eneste) vindere til dato:

 • 2022/2023: West Ham

 • 2021/2022: Roma
   

Conference League struktur

Strukturen i Conference League er bygget op på samme måde, som det nye Europa League er det. I hvert fald så meget, som det overhovedet er muligt. Eneste forskel er, at treerne i Conference League-grupperne ikke går videre i de europæiske turneringer. De er færdige for sæsonen, ligesom holdene, der slutter som nummer fire, selvsagt også er det. 

Etterne og toerne går videre
Nummer ét og to i Conference League-grupperne går videre til næste fase. Der er imidlertid en stor fordel i at vinde gruppen fremfor at blive nummer to. Vinderne springer nemlig første runde af knockout-fasen over og går dermed direkte til ottendedelsfinalerne. 

Europa League-hold venter toerne
De hold, der slutter som toere i grupperne, skal i første runde af knockout-fasen møde et hold, der sluttede som nummer tre i Europa League-gruppespillet. Denne runde hedder knockout-round playoffs. Først når denne hurdle eventuelt er klaret, er gruppetoerne klar til ottendedelsfinalerne.

Nummer tre og nummer fire er ude
Nummer tre og nummer fire i Conference League-grupperne er færdige med europæisk fodbold for sæsonen. 

Finalen spilles i Tjekkiet
Den anden Conference League-finale i historien skal spilles den 29. maj 2024 i Athen, Grækenland. Det bliver på AEK Athens stadion Agia Sophia Stadium, som har plads til 32.500 tilskuere. 

Conference League - Spørgsmål og svar

Her finder du spørgsmål og svar omhandlende Europa Conference League

Hvem er favoritter til at vinde Conference League 2024?

Hold som engelske Aston Villa, franske Lille, spanske Osasuna, italienske Fiorentina og tyske Eintracht Frankfurt må være de klareste favoritter forud for turneringsstarten.

Hvilken bookmaker har de bedste Conference League odds 2024?

Ud fra vores analyser at dømme har online bookmakere som Bet365 og Unibet de bedste og højeste odds på Conference League 2023/24.

Hvor kan man oddse på Conference League 2024?

Stort set alle udbydere på det danske licensmarked tilbyder odds på Conference League.

Hvilke faktorer skal jeg overveje, når jeg placerer et væddemål på Conference League 2024?

Det er fremfor alt vigtigt at vide, hvad man spiller på, så brug lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige oddsmarkeder.

Kommentarer

Feedback