18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Conference League: Odds 2021/2022 - Odds på den nye turnering

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Kommentarer (2)

Conference League 2021/2022 er i gang med knockout-fasen. Se de bedste Conference League odds på finalen her i optakten. 

Af Simon Henneberg og Peter Rubek Nielsen

For første gang i historien skal finalen i UEFA Conference League spillet, og den står mellem to store europæiske klubber i form af AS Roma og Feyenoord. 

I denne Conference League-optakt får du en oversigt over de bedste vinderodds på turneringen samt en gennemgang af alle otte dobbeltopgør i kvartfinalerne.

Nederst i optakten finder du flere informationer om turneringsstrukturen og præmiepengene. 

Odds på Conference League: Vinderen

Herunder får du de bedste odds på vinderen af Conference League 2021/2022. Bookmakerne havde oprindeligt Tottenham som turneringsfavoritter. Englænderne er dog ude af turneringen, og nu er det kun Roma og Feyenoord, der er tilbage. 

Odds på Conference League 2021/2022 - hvem vinder? Højeste odds Bookmaker
Roma 1,71
Feyenoord 2,40

OBS: Odds på Conference League 2021/2022 er fra onsdag den 11. maj 2022 klokken 13.15. 

Spil på Conference League hos Bwin 

Som det kan ses herover, er José Mourinhos Roma-hold favoritter til at løfte det første Conference League-trofæ ifølge bookmakerne. Du kan få odds 1,71 hos Marathonbet på Roma til at vinde trofæet, mens Feyenoord giver odds 2,40 hos Bwin. 

Roma - Feyenoord

Den første Conference League-finale i historien skal spilles på Arena Kombëtare, der er beliggende i Tirana. Der er plads til 20.000 tilskuere på arenaen i den albanske hovedstad til finalen, hvilket ikke er meget med tanke på en finale i en europæisk klubturnering. I alt 8.000 fans fra de to hold kan overvære finalen på stadion. 4.000 billetter er stillet til rådighed for både Feyenoord- og Roma-fans.

Det er første gang siden 14/15-sæsonen, at Roma og Feyenoord skal spille mod hinanden. Dengang i februar 2015 mødtes de i første knockoutfase af Europa League, og her sejrede Roma med samlet 3-2. 

Feyenoord og Roma er de to mest scorende hold i Conference League 21/22. Feyenoord har fundet vej til netmaskerne 28 gange, mens Roma er lige efter med 27. FCK er i øvrigt nummer fem på den liste med 19 mål. 

Topscorer inden finalen er Feyenoords Cyriel Dessers, der har nettet ti gange i 12 kampe. Nummer to på listen er Tammy Abraham fra Roma, og han har nettet ni gange. 

Vejen til finalen for holdene

Roma vandt deres gruppe foran norske Bodø/Glimt, der ellers udraderede Roma på eget græs med en vild sejr på hele 6-1. Roma fik senere i turneringen revanche, men mere om det om lidt. 

Qua gruppesejren sad Roma over i 16.-delsfinalerne. I ottendedelsfinalen ventede hollandske Vitesse, og det blev her til en kneben samlet sejr på 2-1. I kvartfinalen ventede så Bodø/Glimt, der i gruppespillet ydmydgede Roma fuldstændig på hjemmebane, og det nederlag er nu i top-3 over klubbens største europæiske nederlag. Roma tabte igen i Norge til Bodø/Glimt, men i returen på Stadio Olimpico viste Roma klassen og vandt med 4-0 og avancerede dermed til semifinalerne med en samlet sejr på 5-2.

I semifinalerne ventede Kasper Schmeichel og Leicester, og romerne sejrede her samlet med 2-1. 

Feyenoord vandt også deres gruppe, og det gjorde de foran Slavia Prag. Rotterdam-klubben tabte ikke en eneste gang i gruppespillet, og faktisk er de stadig ubesejrede i turneringen her inden finalen, hvilket må siges at være ganske imponerende.  

I ottendedelsfinalen stod Feyenoord over for Partizan, og de var ikke rigtig en udfordring for Arne Slots tropper, der vandt med hele 8-3 samlet. I kvartfinalen ventede Slavia Prag, og her fik Feyenoord faktisk et lidt ringe udgangspunkt med fra første kamp, der endte hele 3-3 på De Kuip. Returen i Prag endte dog med en 1-3-sejr til hollænderne, og dermed var Feyenoord klar til semifinalen, hvor modstanderen var franske Marseille. 

Første kamp i Rotterdam endte med en hjemmesejr på 3-2 til Feyenoord, og i returen på Stade Vélodrome endte det uden mål. 

Dermed er Feyenoord klar til klubbens første europæiske finale i 20 år. Dengang i 2002 var Feyenoord i UEFA Cup-finalen, hvor de mødte Dortmund på hjemmebane og triumferede med 3-2 på mål af blandt andre Jon Dahl Tomasson. 

Om Feyenoord skal vinde klubbens fjerde europæiske trofæ, eller om Roma skal vinde deres anden europæiske klubturnering, kan du se onsdag den 25. maj.

1X2 odds, Roma - Feyenoord, Ons. 25. maj. 2022 kl. 21:00

Roma

Uafgjort

Feyenoord

Over/Under odds, Roma - Feyenoord, Ons. 25. maj. 2022 kl. 21:00 Linje: 2,5

Over

Under

Both Teams to Score odds, Roma - Feyenoord, Ons. 25. maj. 2022 kl. 21:00

Ja

Nej

Conference League: struktur og præmiepenge

Strukturen i Conference League er bygget op på samme måde, som det nye Europa League er det. I hvert fald så meget, som det overhovedet er muligt. Eneste forskel er, at treerne i Conferenc League-grupperne ikke går videre i de europæiske turneringer. De er færdige for sæsonen, ligesom holdene, der slutter som nummer fire, selvsagt også er det. 

Etterne og toerne går videre
Nummer ét og to i Conference League-grupperne går videre til næste fase. Der er imidlertid en stor fordel i at vinde gruppen fremfor at blive nummer to. Vinderne springer nemlig første runde af knockout-fasen over og går dermed direkte til ottendedelsfinalerne. 

Europa League-hold venter toerne
De hold, der slutter som toere i grupperne, skal i første runde af knockout-fasen møde et hold, der sluttede som nummer tre i Europa League-gruppespillet. Denne runde hedder knockout-round playoffs. Først når denne hurdle eventuelt er klaret, er gruppetoerne klar til ottendedelsfinalerne.

Nummer tre og nummer fire er ude
Nummer tre og nummer fire i Conference League-grupperne er færdige med europæisk fodbold for sæsonen. 

Finalen spilles i Albanien
Den første Conference League-finale i historien skal spilles den 25. maj 2022 i Tirana, Albanien. Det bliver på stadionet Arena Kombëtare, som har plads til cirka 21.700 tilskuere. Her er tale om et næsten helt nyt stadion fra 2019. 

Præmiepenge (alle beløb er i euro):

 • Kvalificering til gruppespillet: 2.940.000
 • Sejr i gruppespillet: 500.000
 • Uafgjort i gruppespillet: 166.000
 • Bonus for at vinde gruppen: 650.000
 • Bonus for at blive toer i gruppen: 325.000
 • Sejr i knockout playoff-runden: 300.000
 • Sejr i ottendedelsfinalen: 600.000
 • Sejr i kvartfinalen: 1.000.000
 • Sejr i semifinalen: 2.000.000
 • Tabt finale: 3.000.000
 • Conference League-sejr: 5.000.000

Kommentarer

Feedback