18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sevilla FC - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Sevilla

Fuldt kampprogram

Da Mendilibar overtog Sevilla i marts 2023, havde holdet haft en katastrofal sæson med exit fra CL-gruppespillet, faretruende tæt på nedrykningszonen i La Liga og to fyrede trænere. Efter Mendilibars ankomst begyndte de at klatre i tabellen og sikrede sig ligakontrakten, mens de slog Man United og Juventus ud i Europa League, derefter vandt de EL-finalen mod Roma, og pludselig var de klar til Champions League 2023/24, på trods af en meget turbulent og for det meste elendig sæson. Mendilibar blev belønnet med en ny kontrakt i slutningen af sæsonen, og nu har han tid til sommer til virkelig at sætte sit præg på holdet.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Sevilla FC i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Sevilla i Champions League 2023/24. 

Sevilla odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,50 1,50
Vinder Champions League 151
Når finalen 51
Spansk hold vinder 4,00

Styrker 

Sevilla viste i foråret, at de har et topniveau, der står sig godt mod kvalificeret europæisk modstand. Den 37-årige anfører Jesus Navas fortsætter med at imponere, og han blev også udtaget til det spanske landshold i 2023 efter fire års fravær. Montiel vandt VM-guld med Argentina, den lovende midterforsvarer Bade er blevet købt fra Rennes, Rakitic har været rygtet væk, men ser ud til at blive, han er meget vigtig med sin erfaring på midten. Fremadrettet laver En-Nesyri mange bolde. Hvis Mendilibar formår at slibe holdets dybe dale væk, kan det blive et sjovt CL-gruppespil for Sevilla i efteråret.  

Svagheder 

Som nævnt havde holdet nogle rigtig dybe bølgedale i sidste sæson, især i efteråret, hvor de tabte størstedelen af kampene både i CL og i La Liga. De havde også en del problemer med at score mål. Det er vigtigt for Sevilla at finde eller udvikle en spiller, der kan erstatte og supplere En-Nesyri som angriber. Marokkaneren er på ingen måde en dårlig angriber, men han præsterer ikke i hver kamp, og Sevilla har helt sikkert brug for en anden målscorer, der kan lette presset på toppen, ellers kan de måske ikke håndtere spillet på to fronter, ligesom det skete sidste efterår. 

Fakta og historie 

Allerede i 1957 debuterede Sevilla i Europa Cuppen. Derefter gik der helt frem til 2007/08, før de var i Champions League igen. Bedst gik det i debutsæsonen, hvor det lykkedes at komme i kvartfinalen. I stedet for CL dominerer de i EL, hvor de sidste forår vandt deres syvende titel, hvilket er et meget godt resultat. 

Kommentarer

Feedback