18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

PSV Eindhoven - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, PSV Eindhoven

Fuldt kampprogram

PSV var overlegne i kvalifikationen til Champions League 2023/24. Først udklassede de Sturm Graz med 7-2 i alt, og derefter slog de Glasgow Rangers ud med 7-3 i alt. Hvis PSV kan opretholde deres gode form, vil deres fans håbe på vidundere fra holdet i gruppespillet. Tabet af Simons til PSG kan gøre ondt, men de har hentet talentfulde Noa Lang som hans erstatning. Den gamle ræv Luuk de Jong leder holdets offensiv, og han ser stadig ud til at være af ganske høj klasse.  

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på PSV Eindhoven i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for PSV Eindhoven i Champions League 2023/24.

PSV CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 5,50 1,14
Vinder Champions League 251
Når finalen 81
Hold fra England, Spanien, Tyskland, Italien, Frankrig eller Portugal vinder ikke 34

Styrker 

Selvom PSV ikke vandt den hjemlige liga sidste år, scorede de flest mål. Midtbanen ser meget stærk ud med Sangare som det defensive anker. Der er også dygtige Veerman, Schouten og Saibari. Så er man afhængig af hurtige fløje, og at de Jong skal være vågen inde i boksen. Dest vil være et godt offensivt aktiv fra sin position som back. Dette kunne være en afstikker, og forvent, at holdet går fuld fart frem hjemme i Eindhoven.  

Svagheder 

Holdet lukker en del mål ind, og det kan være svært at holde nullet i CL. Dertil kommer, at truppen ikke er superbred. Hvis nogle nøglespillere bryder sammen, svækkes holdets kvalitet ret drastisk. Det er vigtigt for PSV at undgå skader til deres nøglespillere, ellers vil de få meget svært ved at stå imod de bedre hold i efterårets CL-gruppespil.  

Fakta og historie 

Under Guus Hiddinks ledelse formåede PSV at gå hele vejen og vinde Europa Cuppen i 1987/88. De vandt også Europa League i 1978. I sæsonen 2004/05 nåede de hele vejen til semifinalen i CL, hvor de tabte til Milan. 

Kommentarer

Feedback