18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arsenal - Champions League 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Arsenal

Fuldt kampprogram

Arteta tog endelig holdet fra Nordlondon til store højder, og de var i lang tid med i PL-titelræset mod Manchester City. I løbet af sommeren har de investeret kraftigt og hentet Declan Rice for et rekordbeløb fra West Ham, den unge højreback Timber fra Ajax og snuppet Havertz fra rivalerne fra Chelsea. Hvis de formår at fastholde sidste års form i Champions League 2023/24, tør vi godt sige, at Arsenal er turneringens største outsider til at kæmpe mod de bedste hold i løbet af turneringen.    

Spil på Champions League hos Expekt

Odds på Arsenal i Champions League 2023/24 

Se udvalgte odds i tabellen for Arsenal i Champions League 2023/24.

Arsenal CL odds Odds Odds Bookmaker
Videre fra gruppen (Ja/Nej) 1,14 5,50
Premier League-finale (Ja/Nej) 4,50 1,18
Vinder Champions League 10,00
Når finalen 5,00
Engelsk hold vinder 1,90

Styrker 

Arsenals trup er i øjeblikket fuld af rigtig gode spillere, og det mest imponerende er måske Artetas evne til hurtigt at udvikle relativt unge spillere til stjerner. Ramsdale voksede hurtigt til en fin PL-målmand, Saliba er pludselig en centerforsvarer i verdensklasse, Zintjenko er en given venstreback på de fleste CL-hold, anfører Ødegaard var en af de hotteste midtbanespillere i verden i 2022/23, Saka sprøjter point ind fra sin højre fløj, og Martinelli brød igennem med et brag.  

Svagheder 

Det virker måske indlysende at nævne dette. Men Arteta og langt de fleste af spillerne i truppen har meget lidt Champions League-erfaring. Spørgsmålet er, hvordan det vil påvirke holdets præstation i turneringen, og om spillerne er klar til at kombinere en topkamp i PL, mens alle forventer, at de præsterer og avancerer i CL? 

Fakta og historie 

Arsenal har været med i CL mange gange gennem historien, men de har aldrig formået at vinde turneringen. Det tætteste var i 2006, hvor de tabte finalen knebent til Barcelona efter en historisk indskiftning af Henrik Larsson.

Kommentarer

Feedback