BetXpert tager her et kig på VM-favoritterne. I feltet over disse finder vi en lang række af de største funklende stjerner, som skal blive yderst interessante at følge under slutrunden. 

VM i fodbold for kvinder 2023 er i den grad i sin afsluttende fase, og I den sammenhæng tager vi her et kig på, hvem der vinder VM – eller i hvert fald, hvem bookmakerne ser som de mest oplagte bud herpå.

Et VM er jo også lig med masser af stjernestøv fra alverdens hjørner og afkroge. Neymars finurlige driblinger får vi ikke at se mere ved dette VM, da de brasilianske stjerner med Neymar i spidsen røg ud til Kroatien. Messis magiske touch kan vi stadig nyde, mens rivalen Ronaldos knaldhårde spark er fortid. Lyntoget Mbappé er der stadig, og det bliver formentlig ham eller Messi, der tager Den Gyldne Bold ved VM 2022.

Odds på VM i Qatar hos LeoVegas

VM begyndte søndag den 20. november og slutter søndag den 18. december, så der er ikke længe til, at vi kender verdensmesteren 2022 i fodbold. Sikkert er det, at enten Frankrig, Argentina, Marokko eller Kroatien er verdensmester sent søndag den 18. december.

Læs eventuelt også vores artikel om, hvem der vinder VM i fodbold for kvinder

Favoritterne til VM 2023 i fodbold for kvinder

Favoritterne til at vinde VM 2022 i fodbold er Frankrig, Argentina og Kroatien. BetXpert vil herunder kort komme ind på situationen hos alle favoritterne til VM 2022 i fodbold. Først får du dog en oddsoversigt over bookmakernes top-3-favoritter.

Brasilianeren Neymar kom helt sikkert til Qatar for at vinde VM, men så sandelig også for personlig hæder i form af titlen som VM-topscorer og/eller Den Gyldne Bold; sidstnævnte er prisen for VM's bedste spiller, men sådan skulle det ikke gå. I stedet bliver det formentlig en af Neymars holdkammerater i PSG, der tager den pris. Messi og Mbappé er i hvert fald favoritter til den.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365 for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se eventuelt også vores store artikel om alle VM dommerne

Frankrig – Les Bleus
Frankrig er forsvarende verdensmestre fra 2018. Her vandt de med 4-2 over Kroatien i finalen, og det kunne sagtens blive en gentagelse af den finale i Qatar, da Kroatien i den anden semifinale møder Argentina. Siden da er det dog ikke alt, der er gået op i en højere enhed for Didier Deschamps' mandskab. 

Ved sidste års EM-slutrunde blev holdet blot nummer 11, og i Nations League måtte de tage til takke med en 3.-plads efter Kroatien og Danmark. 

Franskmændenes trup til fodbold-VM 2022 kommer med næsten statsgaranti til at være blandt de bedste i hele turneringen – i hvert fald på papiret. Det er velsagtens kun skader, sygdom og, Gud forbyde det, pandemier, der kan ændre på det. 

I målet står den bundsolide og rutinerede Hugo Lloris. I forsvaret er der navne som Benjamin Pavard, Presnel Kimpembe, Lucas Digne og Hernandez-brødrene.

På den centrale midtbane kommer holdet til at savne nogle muskler, løbekraft og overblik i skikkelse af N’Golo Kanté og Paul Pogba. Heldgivis for ”Les Bleus” har de stadig spillere som Aurélien Tchouaméni, Adrien Rabiot, Boubacar Kamara. Dog vil de to førnævnte spillere blive savnet. 

Til at score målene er det punkt, hvor franskmændene er allerstærkest på papiret. Christopher Nkunku, Antoine Griezmann, Wissam Ben Yedder, Kylian Mbappé, Kingsley Coman og Karim Benzema bør være mere end rigeligt til at få de fleste forsvarsspillere til at få mareridt op mod et møde med de blåblusede. 

Spiller Frankrig ikke bedre til VM 2022, end de gjorde ved EM og Nations League, rækker det dog næppe til en VM-triumf.

England røg ud af VM efter et kvartfinalenederlag på 1-2 til Frankrig. Foto: Facundo Arrizabalaga / Pook / AFP

Besøg MrPlay

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Tidlige odds
Godt spiludvalg
Gode ind- og udbetalingsmuligheder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 9.00x bonus til minimum odds 2,00.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 9000 kr for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Tilbuddet gælder kun for nye Mr Play kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til MrPlay hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Har du brug for lidt ekstra spænding under VM-slutrunden, så tjek vores side ud med bookmaker bonusser

Argentina – La Albiceleste
Argentina sikrede sig ligesom Brasilien en sikker billet til VM i fodbold i Qatar 2022. Og ligesom det var tilfældet med de gule ærkerivaler, gik også Argentina gennem kvalifikationen som ubesejrede. 

Dermed er Argentina klar til VM – en turnering, de har stolte traditioner i. De lyseblå- og hvidstribede har nemlig vundet turneringen to gange. Først i 1978 på hjemmebane og siden i 1986 i Mexico. Herudover har de været i finalen tre gange: 1930, 1990 og 2014. 

Lionel Messi, Argentina

FOTO: CARL DE SOUZA / AFP

Argentinas altoverskyggende stjerne er naturligvis Lionel Messi, og det har han også vist i Qatar. Verdens måske bedste fodboldspiller i historien har tidligere fået kritik for ikke at vinde noget med landsholdet. Efter et hav af lige-ved-og-næsten-omgange lykkedes det så endelig, da Argentina vand Copa América i 2021. Dette endda mod Brasilien, som havde fordel af hjemmebane, i finalen. 

Er dette startskuddet til, at Messi får gang i guldmedaljerne på landsholdet? Med en alder på 35 år er der nok ikke mange slutrunder gemt i den lille troldmand efter VM 2022. Det kan tværtimod meget vel være hans sidste verdensmesterskab og måske den sidste store slutrunde overhovedet. 

Til at hjælpe sig med at føre landet frem til VM-guld har Messi profiler som Cristian Romero, Nicolás Otamendi, Leandro Paredes, Ángel Di María, Lautaro Martínez med flere. Det er et superstærkt hold, som argentinerne kan mønstre, og enhver modstander vil gøre uklogt i ikke at have den største respekt for dem.

Besøg Mr Green

1.000 DKK Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Vinder VM 2022: outsiderne

Der er selvfølgelig også nogle farlige outsidere, som kan drille favoritterne. Normalt er Tyskland at finde i favoritfeltet, men denne gang må de tage til takke med at være outsider til at vinde VM. 

Kroatien er blandt outsiderne til at vinde VM, og de er ifølge bookmakerne de tredjestørste favoritter til at vinde VM-trofæet. Kroaterne har et særdeles stærkt kollektiv, og så er de muligvis de allerbedste fra straffesparkspletten, skulle det nå så vidt for dem i en eventuel finale. De har besejret både Japan og Brasilien efter straffesparkskonkurrence i knockoutfasen ved dette VM, og ved seneste VM i Rusland slog de også Danmark og Rusland ud på straffe. 

Romelu Lukaku og Belgien havde et skuffende VM og røg ud i gruppespillet. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Ofte stillede spørgsmål om VM favoritter

Hvem er VM favoritter for kvinder?

England og Spanien er de største favoritter.