VM 2022 kører på højtryk, og der venter masser af spændende og nervepirrende opgør. Her får du de bedste odds på VM-finale. 

Vi har desværre ikke længere Danmark med ved verdensmesterskaberne i fodbold. Heldigvis er der stadig masser af store og funklende stjerner, som kan bjergtage os alle med deres fortryllende fodbold. Lionel Messi, Kylian Mbappé, Luka Modrić og ikke mindst overraskelsen fra Marokko venter blot på at vise os, hvad de kan, her i de allerstørste kampe.  

Odds på VM i fodbold 2022 hos Danske Spil

Frankrig er bookmakernes favorit til at vinde turneringen.

Hvem spiller VM-finale 2022?

Argentina og Frankrig mødes i VM-finalen, og nedenfor kan du se bookmakernes bedste VM odds på vinderen 2022.

Der er ikke de store overraskelser i bookmakernes VM odds; de fleste af dem har Frankrig som smalle favoritter. Argentina må finde sig i at være det unertippede hold, omend det kun er et mulehår, der skiller dem ad. 

Lionel Messi spiller formentlig sit sidste VM, hvorfor han vil gøre absolut alt for at få Argentina til tops. Det bliver dog, som oddsene antyder, ikke nemt mod et yderst slagkraftigt fransk hold. Franskmændene har prøvet at stå i den her situation for bare fire år siden, og det kan måske være det, som tipper kampen over til deres fordel. 

En VM finale er det største indenfor fodbold, og derfor kan du være helt sikker på, at vi her på BetXpert vil være på pletten med odds og deslige, når begivenheden finder sted. 

Se eventuelt vores optakt med odds på Argentina - Frankrig.

VM-finale: tidligere kampe

Vi tager lige et kort kig på tidligere VM-finaler for at opleve historiens vingesus inden den store begivenhed. 

2018: Frankrig – Kroatien: 4-2
2014: Tyskland – Argentina: 1-0 (e.f.s)
2010: Spanien – Holland: 1-0 (e.f.s.)
2006: Italien – Frankrig 1-1 (Italien vandt efter straffesparkskonkurrence)
2002: Brasilien – Tyskland: 2-0
1998: Frankrig – Brasilien: 3-0
1994: Brasilien – Italien: 0-0 (Brasilien vandt efter straffesparkskonkurrence)
1990: Vesttyskland – Argentina: 1-0

Store finaler har ry for at være målfattige, fordi holdene er mere bange for at tabe, end de har lyst til at vinde. Seks ud af de seneste otte kampe om verdensmesterskabet er da også endt med under 2,5 mål. Det er måske slet ikke så tosset at have sig for øje, når du skal vælge dit odds på VM finalen. 

Går vi helt tilbage til 1930, hvor VM blev afholdt for første gang, tæller historien 21 VM-finaler. Her er det tydeligt, at holdene ikke trak lige så meget i håndbremsen i det første år. Samlet set er kun otte ud af 21 VM-finaler endt under 2,50 mål – heraf stammer de seks af dem altså fra de seneste otte finaler.

Odds på en VM finale er altid lidt tricky. Hvor meget vil holdene gå efter sejren? Hvor meget vil de være tilfredse med, at kampen ender i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence? 

Trukne håndbremser eller ej, så er der altid en chance for, at en tilfældighed kan sætte gang i kampen. Tag bare finalen i 2018. Her lavede angriberen Mario Mandžukić selvmål efter 17 minutter, og herefter så kampen sig ikke tilbage. Den stak af og endte med 4-2 til Frankrig, som atter er at finde i turneringens sidste og største kamp. 

Tror du på, at noget lignende sker igen, er der et højt odds at hente til din VM-finale. Marathonbet tilbyder nemlig odds 2,57 på over 2,5 mål i finalen. Det er markedets højeste odds. 

Hvem bliver VM topscorer?

Flere spillere har lagt godt fra land i ræset om at blive slutrundens målkonge. BetXpert har selvfølgelig lavet en artikel omhandlende odds på VM topscorer. Bliver det mon en af favoritterne såsom Kylian Mbappé eller Lionel Messi? Som du kan se i vores artikel, er der inden semifinalerne kun ét mål, der skiller dem ad. Franskmanden har skrevet fem, argentineren har scoret fire. 

VM odds på flest assists 

Antoine Griezmann ligger i spidsen med tre målgivende oplæg; samme antal som Harry Kane og Bruno Fernandes. Sagene er dog den, at disse to herrer er ude af VM, hvorfor Griezmann nu er favoritten. 

Han har til dette VM fået en lidt mere tilbagetrukken rolle på holdet. Han skal stadig selv være målfarlig, men har ikke scoret endnu, men han er nu mere tiltænkt en rolle, hvor han skal servicere de andre offensivspillere. Den nye tjans har han indtil videre klaret til UG med slange og bolle og det hele. 

Fodbold VM 2022: favoritter

Vi har allerede været lidt inde på, at det som sædvanligt er de store og sædvanlige lande, der løber med favoritværdigheden. 

Frankrig er forståeligt nok topfavoritten. De har et utrolig godt hold, som rummer kvalitet over hele linjen. De har tilmed fået den nemmeste vej til finalen. De skal som bekendt møde Marokko, mens Argentina skal den svære vej forbi Kroatien.  

BetXpert har skrevet en artikel om odds på favoritter til VM i fodbold

Den Gyldne Bold (VM’s Bedste Spiller)

Hvem bliver VM’s Bedste Spiller og vinder den prestigefylde pris? BetXpert har naturligvis skrevet en artikel om odds på Den Gyldne Bold. I skrivende stund er franske Kylian Mbappé bookmakernes favorit. Paris Saint-Germain-spilleren har da også have en god turnering med godt spil og endda fem mål. Desværre var to af dem mod Danmark. 

Som det fremgår af vores artikel om Den Gyldne Bold, er det at score flest mål dog slet ikke altafgørende for at blive kåret til turneringens bedste spiller. 

Se eventuelt også vores artikel, hvor du får en oversigt over alle VM knockoutkampe - semifinaler

Bookmakernes odds på VM i fodbold

Slutrunden er i fuld gang, og det kan i den grad ses hos bookmakerne. De har tilbud i hobevis, når det kommer til VM fodbold odds. Der er i den sammenhæng flere bookmakere, der er tilbøjelige til at udbyde en masse spændende specialspil. 

Special kan være en spillers antal skudforsøg i en kamp, om han får kort, scorer på hovedstød og så videre. Bookmakernes fantasis fejler som regel ikke noget, når det kommer til odds på VM i fodbold. 

Her har vi samlet et lille udpluk af nogle af markedets bedste bookmakere – alle tilbyder de nye kunder en stor velkomstbonus. 

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 DDK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.

Bonuskode: Benyt bonuskoden BETX1000 når du opretter en konto hos Bet365* for at opnå den bedste bonus Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Unibet

100% op til 1.000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg ComeOn

100% betting bonus op til 1000 DKK

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
God brugeroplevelse
Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 5.00x bonus til minimum odds 1,80.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 5000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Bonussen gives kun til nye kunder, der er 18 år eller ældre og bosiddende i Danmark. Du skal indbetale mindst 100 kroner. Væddemål med kun to udfald, f.eks. over/under, tæller ikke med i omsætningen.
Regler og vilkår:  Vi henviser til ComeOn hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Mr Green

1.000 DKK Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Besøg Danske Spil

500 kr velkomstbonus

*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Læs anmeldelse
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | 18+ | stopspillet.dk | r&v gælder | Selvudelukkelse: Rofus.nu
Omsætningskrav Indbetalingen skal gennemspilles 6 gange på Oddset til samlet min. odds 1,50 pr. gennemspil, inden for 60 dage, før bonussen tildeles.

Yderligere vilkår Tilbuddet er kun for nye spillere med Blå Konto. Man er ny spiller, når man ikke tidligere har haft en Blå Konto hos Danske Licens Spil. Du skal være min. 18 år.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Danske Spil hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Se eventuelt også vores komplette oversigt over bookmaker bonusser. Eller vores artikel med alle de bedste VM bonusser, kampagner og tilbud. Sidstnævnte opdaterer vi op til flere gange om dagen. 

Ofte stillede spørgsmål om fodbold VM odds

Hvem har de bedste fodbold VM odds?
Det kommer helt an på, hvad du gerne vil spille. Nogle bookmakere har høje 1X2-odds, mens andre skruer op for oddsene på specialspil. Læs eventuelt vores bookmaker anmeldelser og bliv meget klogere på hver enkelt spiludbyder. 

Odds på fodbold VM – hvor skal jeg spille?
Ligesom i det første spørgsmål, kommer det an på, hvilken type spiller du er, og hvad du ynder at spille på. Nogle bookmakere har eksempelvis flere specialspil end andre. Er du til specialspil, kan blandt andre Unibet*, Mr Green*, LeoVegas*, Danske Spil og bet365* anbefales. 

Hvem har de bedste VM finale odds?
Lige nu viser odds på VM finalen, at Frankrig og Brasilien er favoritter til at spille sig i finalen, men hvilken bookmaker har de bedste odds på VM finalen? Igen kommer dette an på, hvad du gerne vil spille på. Læs eventuelt svaret på første spørgsmål i denne FAQ og tjek linket, der fører til bookmakeranmeldelserne.

Hvem er i VM semifinale?
Det er Frankrig, Argentina, Kroatien og Marokko, der har nået semifinalen ved VM i fodbold. Frankrig møder Marokko, og Argentina møder Kroatien i semifinalen. 

Hvem når VM finalen 2022?
Det vides selvfølgelig ikke endnu, da semifinalerne end ikke er spillet endnu, men Frankrig og Argentina er bookmakernes favoritter til at nå VM-finalen i år.