Slår favoritterne til ved EM i Frankrig 2016 eller havner trofæet hos en outsider? Se de bedste odds på EM-vinderen her få en håndfuld spændende tips. Byd gerne ind med tanker om, hvor værdien skal findes.

Snart er ligabolden forbi og al fokus bliver mod den store EM-slutrunde i Frankrig 2016. Der er lagt op til en fodboldfest, hvor vi kan se frem til en masse spændende slutspilskampe, da EM for første gang nogensinde er udvidet til hele 24 hold.

Det betyder dog også, at der er længere vej til toppen og det kan måske påvirke vinder-chancerne hos nogle af de mindre hold, hvor få stjerner skal bære hele holdet igennem en lang, opslidende slutrunde.

Bookmakerne er i hvert fald ret enige om, at favoritfeltet består af værtsnationen Frankrig, verdensmestrene Tyskland og de forsvarende europamestre fra Spanien.

Er det endelig Englands tur til at vinde EM?

Der er dog igen store forventninger til både Belgien og England, der kommer med nogle yderst spændende og stjernebesatte mandskaber.

Især må der være god optimisme i den engelske lejr, da de med Harry Kane endelig har fundet en træfsikker boksangriber.

England vinder EM til odds 10,00 hos Danske Spil*

Hvis Tottenham-trioen med Kane, Dier og Alli slår igennem i Frankrig, så kan England bliver rigtig spændende at følge ved denne EM-slutrunde. Rooney er både en bekymring, men kan også vise sig som den erfarne leder, der styrer den engelske offensiv. Og så har de jokeren Jamie Vardy!
Det er måske lige på grænsen, men odds 10 hos Danske Spil* for engelsk triumf er fristende.

Hold dog også godt øje med Belgien, der trods skaden til kaptajn Vincent Kompany har stjernerne til at gå hele vejen. Der er opbygget en god erfaring og bredde på holdet, og så kan Everton-strikeren Romelu Lukaku se tilbage på en vellykket sæson, mens Chelseas Eden Hazard har vist fremgang i de seneste kampe.

Belgien vinder EM til odds 12,00 hos Nordicbet*

Brugertip: Belgien kommer med noget nær det stærkeste hold i EM-feltet og landstræner Wilmots har en god trupbredde og en stjernespækket offensiv med 10´eren Eden Hazard, Kevin De Bruyne og den stærke Romelu Lukaku. Dertil kommer en solid defensiv og klassekeeperen Courtois. Belgien er i en svær gruppe med Italien, Sverige og Irland. Samtidig må de undvære forsvarskaptajnen Vincent Kompany, men flot odds for belgisk EM-triumf.
Læs brugeranalyse

Hvem er din EM-favorit?

Der er masser af EM-hold at vælge imellem. Men hvem stryger til tops på de franske EM-stadions?

De fleste vil uden at tøve pege på Tyskland og Frankrig, og det kan da også blive noget af et finalebrag, hvis vi får Pogba, Griezmann og Martial op imod Neuer, Özil og Müller på Stade de France.

Men der er jo altid overraskelser og sensationshold ved en slutrunde, og vi skal nok heller ikke fuldstændig overse velorganiserede Italien, der ligesom England og Belgien imponerede med solide præstationer i kvalifikationen. Med den snu landstræner Antonio Conte med taktikbrættet kan Italien snuppe guldmedaljerne.

Og så er der alle langskuddene i den store bunke af outsidere, der skal forsøge sig i rollen som favoritdræber. De kan finde opmuntring i at det trods alt lykkes for Danmark eller Grækenland at overrumple alle de store nationer. Her er der selvfølgelig større gevinst, hvis man rammer plet og spotter en EM-sensation.

Landstrænerne sidder lige nu med det store puslespil og skal at samle deres EM-trup på 23 mand i jagten på EM-succes. Og imens kan alle de største europæiske fodboldstjerner godt gøre sig klar til, at festen går løs på stadions som Stade de France, Parc des Princes og Stade Vélodrome. EM sparkes i gang 10. juni og løber indtil 10. juli.

Se vores store EM-optakt med analyser af alle grupper og et kig på samtlige 24 EM-hold. Her kan I også få et komplet kampprogram.

Under oddstabellen kan du flere interessante tips.

Odds på vinderen - EM i Frankrig 2016

Bedste odds Bookmaker
Frankrig 4,00
Bet365
Tyskland 5,50
888sport
Spanien 6,50
Betsafe
England 10,00
Danske Spil
Belgien 12,00 Bet365
Italien 17,50
NordicBet
Portugal 20,00
Tipico
Kroatien 28,00 Danske Spil
Østrig 41,00
Bet365
Polen 51,00 Bet365
Schweiz 71,00
Unibet
Rusland 81,00 Unibet
Wales 81,00
Sportingbet
Tyrkiet 81,00 888sport
Island 101
Bet365
Ukraine 101
Scandic Bookmakers
Sverige 101 Bet365
Tjekkiet 126 Betfair Sportsbook
Irland 151 Bet365
Slovakiet 151
Sportingbet
Rumænien 261 Unibet
Ungarn 401
888sport
Albanien 501 Scandic Bookmakers
Nordirland 501 Unibet

Se også vores EM topscorer-artikel samt vores opsamling af interessante EM special-spil.

Værdien kan gemme sig i den portugiske lejr

Hvis man ikke lige tror på, at EM-favoritterne slå til, så kan man hente fristende odds på nogle af outsiderne. Her kunne man vælge at slå ned på Portugal, der kommer med stor erfaring og bør ikke få sved på panden i gruppekampene mod Østrig, Ungarn og EM-debutanterne fra Island.

Og et portugisisk mandskab med friske ben og selvtilliden i orden kan blive svære at eliminere i slutspillet. Hvis Portugal som ventet vinder Gruppe F, så skal de op imod andenpladsen i Gruppen E, hvor vi finder ret stærke hold Belgien, Italien, Sverige og Irland.

Portugal vinder EM til odds 31 hos Tonybet

Højeste odds for Portugal er nu: odds 20 hos Tipico
Det er nu eller aldrig for Cristiano Ronaldo og Portugal, der har et af slutrunden mest rutinerede hold. EM 2016 har et par store favoritter med de stærke værter Frankrig, og så skal de evigt farlige tyskere bestemt også tages seriøst. Men portugiserne har god kvalitet og er havnet i en overkommelig pulje.
Og alt kan ske med målmaskinen Ronaldo i EM-topform.
Læs ekspertanalyse

Læs mere om Portugal i vores EM-optakt.

Er du en haj til Head2Head-odds?

Har man nu fidus til f.eks at England, Portugal, Belgien eller måske endda Sverige med Zlatan Ibramovic vil nå langt, men er lidt mere tvivlende overfor, om de virkelig kan gå hele vejen, så kan man evt. kigge nærmere på Head2Head-odds.

Især Tipico har sat en del EM H2H-spil op, hvor det er muligt at hente et par gode odds, hvis man er i det skarpe hjørne.

Der er dog rigtig meget at tage hensyn til, og man skal virkelig nærstudere kampprogrammet, vurdere sværhedsgraden af de forskellige grupper og samtidig have overblik over sandsynlige modstandere i knock out-fasen.

Man skal dog huske på, at der er odds 1; altså får man indskuddet retur, hvis begge hold elimineres på samme tid; f.eks allerede i gruppespillet, ottendelsfinalerne eller i kvartfinalerne.

Frankrig Italien
1,40 2,70
Tipico
Tipico
England Belgien
1,80 1,90
Tipico Tipico
Portugal
Spanien
2,50 1,44
Tipico Tipico
Sverige
Island
2,00 1,80
Unibet Tipico