VM 2022 er et slaraffenland for sportsbettere og vi bliver forkælet med en måned med forrygende underholdende VM-kampe og masser af flotte VM-odds hos bookmakerne. Vi har dykket ned i oddsene og præsenterer her en Top 10 over de bedste VM 2022 spiltips.

Det bliver ikke større end VM i fodbold, hvor vi kan se frem til at følge med i de dramatiske og medrivende VM-brag. Ingen slutrunde uden overraskelser og sensationer,  men hvilke spillere får deres gennembrud og bliver VM-heltene i Qatar? Kan det danske landshold spille lige op med verdenseliten? Det bliver alt sammen afsløret, når vi får sat gang i den store fodboldfest.

Bookmakerne tilbyder ikke kun masser af bonusser og kampagner, men har også sørget for, at der er uoverskueligt mange VM odds og et hav af forskellige spilvarianter og specialmarkeder.

Skal vi mon satse på, at Lionel Messi scorer over 2,5 VM-mål til odds 1,75 hos LeoVegas* eller skal vi kaste os over odds 51 for Danmark bliver det højst scorende hold i gruppespillet hos Unibet*? BetXpert er selvfølgelig med hele vejen og viser dig vores bud på de bedste odds på VM 2022.

Gabriel BOUYS / AFP

Vores Top 10 over de bedste VM 2022-tips

I kan finde mange flere spilforslag og tips til VM 2022 og der vil løbende under slutrunden kommer masser af ekspertanalyser til de spændende VM-kampe. Her er der udvalgt en Top 10 for spiltips til VM i Qatar.

Nr. 10: Danmark går videre fra gruppespillet til odds 1,45 hos Marathonbet

Vi skal ikke hjem, vi skal videre!
Vi starter vores Top 10 med dansk triumf i gruppespillet. Kasper Hjulmand har bevist, at han har recepten på at besejre det stjernebesatte franske mandskab og det bør lykkes at blive spildominerende mod både Tunesien og Australien.

Danmark var blandt de lande som imponerede ved Nations League, mens en samlet målscore på 30:3 i VM kvalifikationen også skruer forventninger i vejret.

Nr.9: Danmark bliver elimineret i 1/8-finalen til odds 3,25 hos Bet365*

Efter gruppekvalifikationen kan se vi så frem mod knockout-fasen; vi ved allerede, at modstanderen i ottendedelsfinalen bliver enten vindere eller to´eren fra Gruppe C. Her risikerer Danmark at ryge ind i en svær modstander.

Vi kan håbe på, at det bliver Polen eller Mexico (eller endda Saudi-Arabien), hvor der vil være gode chancer for at videre kvalifikation, mens vi helst skal undgå at skulle op imod Lionel Messi´s Argentina.
Se ekspertanalyse for VM tip: Danmark bliver elimineret i 1/8-finalen.

Nr. 8: Tunesien og Australien scorer under 2,5 VM-mål til odds 1,80 og 1,90 hos Bet365*

Vi bliver i Danmarks gruppe, hvor Tunesien og Australien kommer op mod et par stærke defensiven mod Frankrig og Danmark. Der er ikke de store offensive profiler hos hverken Tunesien eller Australien og det forventes at begge kommer med en defensiv taktik.

I kan læse meget mere om Tunisien og Australien i vores store VM 2022 optakt.

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Tunesien scorer under 2,5 VM-mål 1,80
Australien scorer under 2,5 VM-mål 1,90

Det er ikke muligt at kombinere disse to odds, men de kan spilles som singler.

Nr.7: Kai Havertz: Over 1,5 VM-mål til odds 2,30 hos Nordicbet*

Der er ingen åbenlys 9´er i den tyske VM-trup og med skaden til Timo Werner må tyskerne satse på, at Chelsea-stjernen Kai Havertz tager større ansvar og finder målstøvlerne frem i Qatar.

I seneste landskamp scorede Havertz to mål i 3-3 kampen mod England på Wembley i Nations League. Med de hurtige Leroy Sané og Serge Gnabry på kanterne bør der kunne skabes plads til Havertz. I gruppespillet skal Tyskland møde Japan, Spanien og Costa Rica.

Vi kan hente odds 2,30 for Over 1,5 VM-mål fra Kai Havertz hos Nordicbet*, Unibet*, LeoVegas* og Mr Green*.
Chancevurdering: 50%

Ina Fassbender / AFP

Nr.6: Gruppe G - Top 2: Brasilien og Serbien til odds 3,00 hos Danske Spil*

Brasilien er storfavoritter i Gruppe G, mens der ikke er den store tiltro til Cameroun. Så det kan blive yderst tæt mellem Schweiz og Serbien om pladsen i Top 2. Ser vi på oddsene for gruppekampen Schweiz - Serbien, der afvikles den 2. december, så er bookmakernes vurdering også, at det er ret jævnbyrdigt. Se også odds for Schweiz - Serbien i vores MatchCenter.

Vi kan hente odds 3,00 hos Danske Spil* for Brasilien/Serbien går videre fra Gruppe G.
Chancevurdering: 40%

Nr.5: Under 9,5 røde kort ved VM 2022 til odds 2,00 hos Unibet*

Der har været stor debat om VAR, men det har i hvert fald gjort det svært at slippe afsted med svinestregerne, når der sidder VAR-dommere klar til at straffe forseelserne. Det ved VM-spillerne selvfølgelig godt, så de må holde igen med det hårde spil og grove frispark.
Der blev kun trukket 4 røde kort op af dommerens lommer ved VM 2018, mens vi nåede op på 10 røde kort ved VM 2014.

Vi kan også hente odds 2,25 hos Bet365* for Over 9,5 røde kort. Kun røde kort givet til spillere på banen tæller med.

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Under 9,5 røde kort 2,00
Over 9,5 røde kort 2,25
Besøg Danske Spil
Høje odds på udvalgte kampe
Mange livebetting markeder
Stærk mobil-app
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Nr.4: Christian Eriksen scorer Over 0,5 VM-mål til odds 1,45 hos Nordicbet*

Kong Christian er tilbage og klar til at styre de danske tropper til sejr i Qatar!

Christian Eriksen er det offensive omdrejningspunkt og meget af opspillet vil have Eriksen i centrum. Udover at sætte tempoet og levere assists, så skal Eriksen også selv søge at komme i position til at komme på måltavlen.

Det var Hjulmands taktik at få Eriksen på skudhold i Nations League-opgøret mod Kroatien, hvor vores playmaker kvitterede med et pragtmål op i det lange hjørne.

Landsholdskollegaerne vil kigge mod Christian Eriksen til at være kampafgørende og tage ansvar i offensiven.

Med 39 mål i 117 landskampe er Christian Eriksen topscorer på det danske landshold.

Der er mange gode spilforslag fra vores ekspertpanale på Danmarks topscorer ved VM 2022 og forhåbentlig bliver til det et sandt dansk målorgie i Qatar.

Men som straffesparksskytte bør man ikke overse dette odds 1,45 hos Nordicbet* for Christian Eriksen scorer mindst 1 mål ved VM i Qatar.

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Christian Eriksen Over 0,5 VM-mål 1,45

Mål i evt. straffesparkskonkurrence tæller ikke med.

Nr.3: Under 29,5 VM-mål scoret på hovedstød til odds 1,85 hos Mr Green*

Det kan være en gylden taktik at sparke en høj bold ind i feltet og håbe på det bedste. Ser vi på statistikken for de 64 kampe, så forventes der 27,5 scoringer på hovedstød i Qatar.

Man kan hente odds 2,50 hos Danske Spil* for Over 29,5 VM-mål på hovedstød.

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Under 29,5 mål på hovedstød 1,85
Over 29,5 mål på hovedstød 2,50

Nr.2: Under 8,5 selvmål ved VM til odds 1,72 hos LeoVegas*

Hos Bet365* kan man hente odds 3,40 for Over 7,5 selvmål, mens Danske Spil* tilbyder odds 3,00. Her har LeoVegas*, Mr Green* og Unibet* en helt anden vurdering og giver odds 1,72 for Under 8,5 selvmål.

Vi fik slået rekorden for antal selvmål i en VM-slutrunde, da der var hele 12 stks ved VM 2018 i Rusland, mens vi kun fik to selvmål ved VM 2010 i Sydafrika. Der er 64 kampe til dette VM og der forventes at VM-bolden havner i netmaskerne ca. 164-165 gange. Hvis vi tager gennemsnit for selvmål fra Premier League, så vil der komme 6 selvmål i Qatar.

Gennemsnittet for de seneste seks VM-slutrunder er 5,33 selvmål pr VM, så her satser vi på Under 8,5 selvmål.

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Under 8,5 selvmål 1,72
Over 7,5 selvmål 3,40

Nr.1: Over 163,5 VM 2022 mål til odds 1,70 hos Danske Spil*

Så er vi nået til nummer 1 og lad os slutte vores Top 10 af med et brag! Vi får selvfølgelig masser af VM-mål og Danske Spil* tilbyder odds 1,70 for Over 163,5 VM-mål.

Ved VM 2018 fik vi 169 mål, og ved VM 2014 i Brasilien var der hele 171 mål.

Men ved VM 2010 i Sydafrika fik vi lov til at høre vuvuzela nonstop, men der var ganske få mål at juble over; faktisk kun 143 mål, hvilket gav et gennemsnit på 2,23 mål pr kamp.

Hvis vi tager et kig på samtlige VM-slutrunder siden VM1998, så får vi et gennemsnit på 160 mål pr slutrunde. Tror man mere på, at defensiven trækker det længste strå, så kan man bl.a hente odds 2,87 hos Bet365* for mellem 155-165 mål (både 155 og 165 tæller med).

Det er dog langt sjovere at juble over de mange VM-mål!

VM 2022 Højeste odds Bookmaker
Over 163,5 VM-mål 1,70

Mål i evt. straffesparkskonkurrencer tæller ikke med i denne total, men det gør scoringer i forlænget spilletid.

MUSTAFA ABUMUNES / AFP

 Se bookmakernes VM bonustilbud her 

Besøg Mr Green

1.000 kr. Live Cashbet

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg af sportsgrene - også live
Overskuelig hjemmeside
Høj tbp på små markeder
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav Indsæt og spil mellem 75 og 1.000 kroner. Få et live cash bet , der matcher værdien af dit første væddemål, når dette er afgjort.

Yderligere vilkår Indbetalingen skal gennemspilles en gang på sportsbook med minimum 2,00 som odds, før du modtager dit live cashbet. Bemærk, at dit freebet udløber indenfor syv dage. Gevinster fra freebet udbetales som kontanter og skal derfor ikke gennemspilles.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Mr Green hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Artikler tagget med "VM i fodbold"

Fun tips

- VM guldtrofæet fra 1974 har strikse, nærmest religiøse, regler. Trofæet må udelukkende berøres af tidligere VM vindere. Det gælder også ved transport, hvor en VM vinder altid skal følge og bære trofæet.

- Vinder et land (f.eks. Danmark!) turneringen første gang får landet desuden en naturtro kopi af trofæet til evigt eje.

- Vellignende fan-kopier af trofæet vil i Qatar blive konfiskeret.

- Otte lande har vundet VM; Brasilien, Argentina, Uruguay, Tyskland, England, Italien, Frankrig og Spanien. Danmark vurderes som 10. bedste hold ved VM2022. Af de lande, som endnu ikke har vundet VM er vi 4. bedst efter Holland, Portugal og Belgien.

- De tre seneste VM-vindere er alle røget ud i gruppespillet ved den efterfølgende slutrunde (Italien VM 2010, Spanien VM 2014, og Tyskland ved VM 2018).

- Den eneste dansker, som har scoret et selvmål til en VM-slutrunde var Daniel Agger ved VM 2010 i Sydafrika mod Holland. En uheldig clearing fra Simon Poulsen ramte Agger i ryggen og bolden røg ind bag Thomas Sørensen.

- Danmark har deltaget ved VM fem gange tidligere. Første gang var dynamit-holdet i Mexico´86, og så Danmark også med ved VM1998 i Frankrig, VM´02 , VM´10 og endelig også med ved VM 2018 i Rusland. 

- Danmark besejrede Frankrig med 17-1 i 1908. Så -  kom så de rød-hvide!