18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Washington Commanders - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Washington Commanders

Fuldt kampprogram

Washington Commanders har endelig fået nye ejere, efter at Daniel Snyder forlod holdet, og Josh Harris overtog skibet. Og holdet kan kun håbe på at gå direkte i slutspillet i NFL 2023/24 med hjælp fra den nye ejer. Commanders har kun været i slutspillet fem gange siden årtusindeskiftet, og når de har været der, har de kun vundet en enkelt kamp. Det vil nok tage et par år, før ejerskiftet får en effekt på banen, hvilket oddsene også peger på for dette års sæson. Alt andet end en jumboplads i NFC East vil være en ret stor omvæltning for Commanders.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Washington Commanders i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Washington Commanders i NFL 2023/24.

Washington Commanders odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 4,20 1,23
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 34

Styrker
På trods af nederlaget er Washington Commanders næppe et af de dårligste hold i NFL 2023/24. Defensivt var de ikke dårlige sidste år, hvor de faktisk var rangeret blandt de bedste af holdene i NFL. Holdet kan også spille uden pres, og hvis man får en god start på sæsonen, er alt muligt. Sidste sæson var de holdet, der sluttede Philadelphia Eagles' ubesejrede stime. Så der er kvalitet her, men modstanderne i NFC East er alle meget bedre hold på papiret.

Svagheder
Holdet mangler nogle virkelig lysende stjerner i deres offensive spil. Quarterback Carson Wentz havde en rigtig dårlig sæson sidste år, hvilket førte til, at han blev frigivet som free agent i februar i år. Det, der ville løfte holdet, er en rigtig dygtig quarterback, men sådan en ser vi ikke i truppen. Det tyder på, at det bliver en hård sæson for hovedstadsholdet. Holdets offensiv er simpelthen for meget kærnemælk.

Fakta og historie
Holdet hed Washington Redskins indtil 2020. De vandt to NFL-titler før Super Bowl-æraen. I 1937 og 1942. Siden da har de vundet tre Super Bowls, selvom den sidste ligger over 30 år tilbage: 1982, 1987 og 1991.

Kampprogram, Washington Commanders

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback