18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tampa Bay Buccaneers - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Tampa Bay Buccaneers

Fuldt kampprogram

Da det lykkedes holdet at hente den store stjerne ind for et par år siden, førte det direkte til en Super Bowl-titel, men nu ser det ud til, at Brady har trukket sig tilbage for altid efter sidste sæson. Hvordan vil det påvirke holdets chancer i NFL i 2023/24? De formåede at vinde NFC South med den snævreste margin sidste år, men de blev elimineret i slutspillet af Dallas Cowboys. Alt tyder på, at de får svært ved at gøre det bedre i denne sæson, især uden en vis Mr Brady.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Tampa Bay Buccaneers i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Tampa Bay Buccaneers i NFL 2023/24.

Tampa Bay Buccaneers odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 3,20 1,35
Vinder NFL Championship 81
Vinder AFC Championship 41

Styrker
På trods af tabet af Brady går de ind til dette års sæson efter at have vundet NFC South sidste år, og de har nu foretaget en masse ændringer selv i lederstaben. I NFL kan nyt blod og ændringer hurtigt give resultater, og Buccaneers nåede stadig til slutspillet sidste år, og vi ser, at de kan gentage den bedrift igen, da modstanderne i divisionen ikke rigtig skræmmer nogen lige nu.

Svagheder
Hvor meget vil Bradys exit påvirke holdet? Selv om han var 45 år gammel, dummede han sig ikke i NFL. Han var ligefrem monumental for et par år siden, da holdet vandt Super Bowl. Enten vil holdets nye quarterbacks benytte lejligheden til at vise sig frem i hans fravær. Men det mest sandsynlige scenarie er, at de nye spillere ikke kommer op på hans niveau, hvilket i sig selv er forståeligt. Men det vil helt sikkert gøre Tampa Bay til et dårligere hold, i hvert fald på kort sigt.

Fakta og historie
Klubben blev dannet, da Super Bowl-æraen allerede var startet i 1976. Buccaneers har to titler og har vundet Super Bowl begge gange, de har været med: 2002 og 2020.

Kampprogram, Tampa Bay Buccaneers

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback