18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Arizona Cardinals - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Arizona Cardinals

Fuldt kampprogram

Fire sejre og tretten nederlag var Cardinals' kedelige rekord i sidste sæson. Kun Chicago Bears havde en dårligere sæson end holdet i NFC. Desværre tyder det meste på, at Cardinals får det svært selv i NFL 2023/24. Men nu har de hentet Jonathan Gannon ind som ny head coach. Gannon var defensiv koordinator for Philadelphia Eagles, som tabte Super Bowl sidste vinter. Fokus nummer et for Gannon bliver formentlig at begynde at styrke Cardinals' utætte forsvar. Det bliver en hård opgave, og tanken er, at holdet først kommer i gang om et par år under den nye træners ledelse.

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Arizona Cardinals i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen for Arizona Cardinals i NFL 2023/24.

Arizona Cardinals odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 21 1,005
Vinder NFL Championship 251
Vinder AFC Championship 126

Styrker
Cardinals ser ikke specielt stærke ud på forhånd, hvilket betyder, at de går ind i NFL uden noget pres i år. Den nye træner Gannon giver forhåbentlig holdet ny energi. Hvis de formår at få en okay start på sæsonen, er der selvfølgelig muligheder for, at holdet kan lave en bedre sæson end sidste. Det er nok også der, fokus ligger for Cardinals. I det mindste at hente mere end fire sejre i år og stabilisere situationen, så de ikke falder dybere ned i deres nedtur.

Svagheder
Holdets måske største stjerne, quarterback Kyler Murray, rev sit korsbånd over i kamp 14 i sidste sæson. Det gjorde holdets i forvejen ret dårlige offensiv endnu værre. Forsvaret har heller ikke imponeret her. Det meste tyder på, at det bliver endnu en dyster sæson nede i Arizona. Nu er det vigtigt, at man står op for hinanden og ikke mister troen, ellers kan man gå mod rekordlave tal i NFL. Gannon er helt grøn som head coach, hvis starten er dårlig, risikerer hans uerfarenhed at skinne igennem, og det kan blive utroligt hårdt for holdet i løbet af sæsonen.

Fakta og historie
Cardinals startede i Chicago og flyttede derefter til St. Louis, inden de i 1988 flyttede ned til deres nuværende placering i Phoenix, Arizona. De har endnu ikke vundet en Super Bowl, sidste gang de vandt en titel var i Chicago i 1947. Det er en af de længste titeltørker i amerikansk professionel sport i dag.  De tabte dog Super Bowl i 2008.

Kampprogram, Arizona Cardinals

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback