18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Green Bay Packers - NFL 2023/24

Opdateret
BetXpert TipsEkspert BetXpert Tips
Spilforslag leveret af denne profil er udvalgt af tipredaktør Frank Pilantra og BetXpert-redaktionen.
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Kampprogram, Green Bay Packers

Fuldt kampprogram

Holdet går ind i NFL 2023/24 uden Aaron Rodgers for første gang i næsten 20 år. Rodgers er fyldt 40 år, og det er endnu uvist, om Packers kommer til at savne ham, og om han kan fortsætte på et højt niveau hos New York Jets. Er det overhovedet muligt at erstatte en af de bedste quarterbacks i historien? Den utaknemmelige opgave ser ud til at gå til Jordan Love. Holdets mål vil være at komme tilbage til slutspillet efter at have fejlet sidste år. Kan de gøre det uden en vis Rodgers på holdet?

Se NFL odds hos Bet365
 

Odds på Green Bay Packers i NFL 2023/24

Se udvalgte odds i tabellen på Green Bay Packers i NFL 2023/24.

Green Bay Packers odds Odds Odds Bookmaker
Kvalificerer sig til slutspillet (Ja/Nej) 1,80 2,00
Vinder NFL Championship 41
Vinder AFC Championship 21

Styrker
Der er ganske meget kvalitet i Packers' trup i den ret svage NFC North-division. I sidste sæson missede de lige akkurat slutspillet med en sejr. Der er bestemt offensiv kvalitet her, hvis bare den nye QB Love kan få et anstændigt niveau af afleveringer, er der masser af spillere, der er i stand til at score fra Loves afleveringer. Defensivt er der også et godt potentiale, selv om de lækkede lidt for meget bagud sidste år. Vi tror, at Packers kan komme i gang igen, og de kan meget vel være med i kampen i toppen af NFC North.

Svagheder
Der er selvfølgelig en stor chance for, at Rodgers' exit kan have en negativ indvirkning på holdet. Især på kort sigt. Han var en utrolig spiller og en nøglespiller for holdet i over 15 år. Quarterback-positionen er måske den vigtigste, og nu hviler håbet på en relativt ung og uerfaren Jordan Love. Selvfølgelig kan Love eksplodere hurtigt i NFL, men vi tror, det kan tage noget tid, og presset på hans skuldre for at præstere med det samme vil ikke være nådigt.

Fakta og historie
Klubben fra Wisconsin har faktisk flest titler i NFL's historie. I alt har de vundet 13 gange. De vandt ni titler, før Super Bowl-æraen startede. Super Bowl er blevet vundet fire gange: 1966, 1967, 1996 og 2010.

Kampprogram, Green Bay Packers

Kampprogram, NFL odds 2023/24

Kommentarer

Feedback